I svi stali u njenu obranu.Mislim na institucije.A režimske dalekovidnice(Big Brother)isto tako.Žena,heroina,kraljica...milsim da nije majka,ali nisam siguran,naime nisan čuja da je rodila.
I sad se misli da se nju osobno napalo što nije istina.I niko je taka nije ni u trajektu.Normalno da bi i meni bilo grubo da mi 15 ljudi nešto viče,dobacuje.Ali koke moja čim si se uvalilameđu te vukove mogla si računat na ovako nešto,kad tad.Dobro su rekli iz Hajduka da je licemjerno 5 mladića zbog verbalnog delikta strpat u zatvor a u ložama HNS-a,HOO-a i još nekim side oni koji svakodnevno čine štetu RH i nikome ništa.Eto nam vježbanje strogoće,pardon demokracije.
Nemoj druže plavi,molim te po glavi!
I onde opet dođemo na ono što stalno govorim da se sve ovo događa jer se nismo rišili udbaša,nije ih se lustriralo i uredilo državu kao što su Poljaci,Česi.Slovaci,Mađari,Estonci itd,ima ih još.A bili su u Staljinizmu!!
Sad će budalaši iz mog teksta sigurno izčitati da sam ekstremni desničar pa koji HOB,fašist,možda i ustaša.
Tako se ova tri dana govori i o ovim ća su vikali Janicu.Ja ih ne poznam,nisam im bija na krštenju ali čisto sumnjam da su neki ekstremi već skupina nezadovoljnika.Pa ako su ih i poslali da prosvjeduju što ima veze? Donaldu Trumpu svaki dan doslovno jebu mater na milijune Amerikanaca,viču,nose parole,24 ure i nisan čuja da je zbog toga neko svršija u pržun? Ako upotrebi neku vrst sile e onda je to drugi par postoli.Kod njih možeš zauzet određenu poziciju koja nikoga ne ugrožava i mlit dolovno do smrti šta god te volja.Ljudi prolaze,neki poslušaju,neki ne,neki se nasmiju i prođu dalje svojim poslom.A takvih je tamo na tisuće dnevno.I sad bi pandurija svakoga tribala bacit na 5 dana u pržun?Bi da tamo vladaju komunisti i udbaši.Amerika bi davno propala.
Kad ovi drugi jebu mater MPT,pišu o njemu svakakve stvari,zabranjuju u Puli i još nekim mistima koncerte onda je to vježbanje demokracije na Ustaši!
Da se razumimo,nije on svetac ni Bog i daleko je od savršenog(konačno nije onaj porez platija)ali je za ove jugoviće Hrvatina iako ne volim taj termin izgovarat.
Ali za ove jugonostalgičare koji Hrvatsku nikad nisu htjeli(osim u sklopu Jugoslavije) on je fašist,Ustaša.Oni moraju generirati navodnu ustašizaciju Hrvatske jer onda imaju smisao vlastitog postojanja.Bez Ustaša I fašista(int.ne spominju naciste) oni su mrtvi,ne postoje.O tome se radi.Znači kao i oni preko Drine laži dok izgovorena laž ne postane istina.I tu nas oni jebu.A naši "političari"kamilica,od Franje nemaš više nikoga dovoljno čvrstog da lupi šakom o stol.Ni on nije bio lik iz bajke ali to je za jednu skroz drugu temu.
Tako da mi se ovo preseravanje sa frizerkom Janicom baš ono zgadilo.15000 kuna sa 3 razreda srednje škole a na državnoj sisi.Jer je ona to "zaslužila"?? Da ona radi u privatnika i dobiva te novce niko usta nebi otvara.A ja nisan zaslužija da mi se prizna dvi godine rata? Znači kao što uvik govorim.Dvostruka mjerila.AMEN
73,9A6R