Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Sun Jun 11, 2017 1:24 pm

Ona i brat nisu nikad nastupali za Hrvatsku, nego za sebe. Sve šta su zaradili , nisu platili porez državi Hrvatskoj, nego monegaškom knezu.
Za sve sportske uspjehe , kapa do poda, za sve što je ostalo, kad se odvoji sport, ne baš lijepe riječi.
Bratu je RH plaćala zadnjih godina, i kad je sva neuka sportska javnost, uključivši i mene, mogla vidit da nema šanse u nijednoj trci bit u prvih 30, putovanja po cijelom svijetu, a nju je "nagradila" mjestom državnog tajnika. Treba li tu komentara ?

Ili, da, ipak, pitam, zašto joj Monaco nije dao uhljebničko mjesto državne tajnice ? Ta, tamo je ostavila više novaca u svom životu, nego u RH ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 12, 2017 6:44 am

Gledam i slušam razna priopćenja, raznih pojedinaca i institucija, cijelo jučerašnje poslijepodne, i večer. Vrhunac je jednostrani i jednoobojeni dodatak udarnog Dnevnika Tema dana na HTV-u.

Godinama sam slušao intervjue Janice sa i oko sportskih natjecanja. Mučila se sa prostoproširenim rečenicama. Poslije kažu da je, navodno, završila školu za frizerke.
Moja je kćer nezaposlena, sa fakultetom , magisterijem i pola doktorata. Ima 15 godina staža. Niko joj u životu nije ništa dao, ili poklonio, a najmanje radno mjesto.

Kakva se poruka šalje hrvatskoj mladeži kada se zaposli (čitaj : uhljebi) cura čije smo verbalne dosege godinama slušali, bez škole, i bez dana radnog staža ?
Da li je poruka : Ajte u Irsku, tamo cijene znanje, zvanje i sposobnost ?
U zemlji gdje je ministar prosvjete i kulture osvjedočeni plagijator, a ovakve face postavljaju na radna mjesta od 15.000 kuna mjesečno, što se time poručuje mladima ?

I budala može pretpostaviti ko joj piše dopise, govore, i sve što treba, i nosi njoj na potpis. Onaj isti koji vuče konce, i koji je zaposlio JOŠ JEDNU sposobnu osobu s fakultetom, koja piše kako on kaže.

Imena sam već napisao, nebitan je redoslijed.
I tako od PEA 90, do danas. Iste face.

Cijela Europa bruji o petodnevnom uzništvu mladića koji su se, eto, drznuli verbalno napasti ikonu ove vlasti !

Da se sudi za verbalni delikt u Francuskoj, na svakom skupu Marie Le Pen bi mogli napuniti sve francuske zatvore !

Zatvaranje nekoga za verbalni delikt u 21. stoljeću je poraz i sumrak demokracije, ma što šutljiva Hrvatska mislila o tome.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 12, 2017 8:26 am

I svi stali u njenu obranu.Mislim na institucije.A režimske dalekovidnice(Big Brother)isto tako.Žena,heroina,kraljica...milsim da nije majka,ali nisam siguran,naime nisan čuja da je rodila.
I sad se misli da se nju osobno napalo što nije istina.I niko je taka nije ni u trajektu.Normalno da bi i meni bilo grubo da mi 15 ljudi nešto viče,dobacuje.Ali koke moja čim si se uvalilameđu te vukove mogla si računat na ovako nešto,kad tad.Dobro su rekli iz Hajduka da je licemjerno 5 mladića zbog verbalnog delikta strpat u zatvor a u ložama HNS-a,HOO-a i još nekim side oni koji svakodnevno čine štetu RH i nikome ništa.Eto nam vježbanje strogoće,pardon demokracije.
Nemoj druže plavi,molim te po glavi! :lol:
I onde opet dođemo na ono što stalno govorim da se sve ovo događa jer se nismo rišili udbaša,nije ih se lustriralo i uredilo državu kao što su Poljaci,Česi.Slovaci,Mađari,Estonci itd,ima ih još.A bili su u Staljinizmu!!
Sad će budalaši iz mog teksta sigurno izčitati da sam ekstremni desničar pa koji HOB,fašist,možda i ustaša.
Tako se ova tri dana govori i o ovim ća su vikali Janicu.Ja ih ne poznam,nisam im bija na krštenju ali čisto sumnjam da su neki ekstremi već skupina nezadovoljnika.Pa ako su ih i poslali da prosvjeduju što ima veze? Donaldu Trumpu svaki dan doslovno jebu mater na milijune Amerikanaca,viču,nose parole,24 ure i nisan čuja da je zbog toga neko svršija u pržun? Ako upotrebi neku vrst sile e onda je to drugi par postoli.Kod njih možeš zauzet određenu poziciju koja nikoga ne ugrožava i mlit dolovno do smrti šta god te volja.Ljudi prolaze,neki poslušaju,neki ne,neki se nasmiju i prođu dalje svojim poslom.A takvih je tamo na tisuće dnevno.I sad bi pandurija svakoga tribala bacit na 5 dana u pržun?Bi da tamo vladaju komunisti i udbaši.Amerika bi davno propala.
Kad ovi drugi jebu mater MPT,pišu o njemu svakakve stvari,zabranjuju u Puli i još nekim mistima koncerte onda je to vježbanje demokracije na Ustaši!
Da se razumimo,nije on svetac ni Bog i daleko je od savršenog(konačno nije onaj porez platija)ali je za ove jugoviće Hrvatina iako ne volim taj termin izgovarat.
Ali za ove jugonostalgičare koji Hrvatsku nikad nisu htjeli(osim u sklopu Jugoslavije) on je fašist,Ustaša.Oni moraju generirati navodnu ustašizaciju Hrvatske jer onda imaju smisao vlastitog postojanja.Bez Ustaša I fašista(int.ne spominju naciste) oni su mrtvi,ne postoje.O tome se radi.Znači kao i oni preko Drine laži dok izgovorena laž ne postane istina.I tu nas oni jebu.A naši "političari"kamilica,od Franje nemaš više nikoga dovoljno čvrstog da lupi šakom o stol.Ni on nije bio lik iz bajke ali to je za jednu skroz drugu temu.
Tako da mi se ovo preseravanje sa frizerkom Janicom baš ono zgadilo.15000 kuna sa 3 razreda srednje škole a na državnoj sisi.Jer je ona to "zaslužila"?? Da ona radi u privatnika i dobiva te novce niko usta nebi otvara.A ja nisan zaslužija da mi se prizna dvi godine rata? Znači kao što uvik govorim.Dvostruka mjerila.AMEN

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 12, 2017 9:19 am

Ja prvi, ti drugi, ili obrnuto, svejedno, stoput kažemo da je Putin diktator. Vjerojatno smo u pravu, jer čitamo tone materijala na internetu o njegovom ponašanju.
Ovdje, u Bolu, 200 m od moje kuće, ima čovik kuću, znan ga iz Spinuta, od dječačkih dana, veći dio radnog staža, i boravka je učinija u Rusiji. Doša je pri niki dan iz Moskve, pričamo o svemu, pa i o političkom životu. Svako malo neke demonstracije protiv vlasti, jebu Putinu mater, i sav rod, niko zbog TOGA ne završi u zatvoru ! I onda je Putin tiran, vlastodržac, obavještajac, KGB-ovac !

Šta su onda ovi koji su strpali u pritvor 7 mladića, s PRIVREMENOM kaznom od 5 dana, a, kako javlja Hrvatski radio 1 u 9 uri, citiram, "ima još mogućnost od 30 dana da donese konačnu presudu" ?
Bojin se reć , šta su .
Buduća svojta mi je sutkinja, niti san, niti ću, IKADA s njon komentirat sudstvo, pravo i pravdu u Hrvatskoj. Pokarali bi se u manje od 5 minuti. Toga smo svjesni i ja i ona.

Sad san ja desničar, a ?

Čita se ovaj forum u Supetru više nego što misliš. Sinoć san ima par poziva verbalne podrške našem pisanju, a maloprije su me posjetila dva momka, ne žele da in se pišu imena, jer su javni (državni) službenici, vele , stoje iza svake naše napisane riči.
To je najbolji znak da smo na pravom putu. Samo, strah od represije, u prvom redu gubitka radnog mista, obilježavanja, dosijea, je toliki da neće da istupaju javno.
Meni ne mogu dat manju penziju nego šta su mi je dali, za 44 godine rada.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 12, 2017 9:59 am

Koki,nismo ustuknuli 91,zašto bi sada 2017?
Pa ti a i ja bi tom šutnjom popljuvali na preko 17000 poginulih i pitaj Boga koliko invalida i onih koji su počinili suicid jer više nisu mogli gledat i trpit ova sranja.
Ima dosta ljudi koji pišu o ovim stvarima.Sam si reka da si na još nekim Forumima.
Nema veze ko je livo, ko desno..bitno je da si čovik.Smoje je to lipo priko Meštra reka.U jednoj epizodi u brijačnici je to mislim Očalinku govorija.Reka je "Važno je da si čovik a ne zvir".Ateist i vjernik mogu živit u miru i slozi ako su tolerantni i normalni ljudi.Ako ne vriđaju jedan drugoga na vjerskoj i bilo kojoj drugoj osnovi.Ali kad me neko nazove Katolibanom e onda to ne izađe na dobro.S takvima nemam posla.Jedan sad već bivši kolega a ga ti dobro poznaješ zastupa Darvinizam.Nema Boga,čovik je nasta od majmuna ali neke,pitaj Boga koje,ko to zna?Ali uvik in fali ka jedna karika da bi to bilo to.I onda kad sam ga pita mogu li ga pozdravljat sa dobar dan majmune on se zapinija i minja boje ka semafor.A onda san mu reka da se sad moga sam uvjerit da mu je teorija o majmunima i ljudima ništavna.
S tim kretenom više ne govorim.Ne triba valjda još napominjat da je ateist i da je ima knjižicu KPJ. :roll: Kud će suza nego na oko! ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 14, 2017 10:27 am

http://www.index.hr/sport/clanak/modric ... 76748.aspx

Može ga bit sram, on kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, reć sudu da ne zna kad je zaigra za reprezentaciju ! Izmijeniti iskaz za ne osuditi Mamića ! To je močvara protiv koje se bori Torcida !
Instrumenti za isušivanje močvare su u rukama Janice , pardon, da budem točniji, njenog potpisa, jer će drugi smisliti i napisati tekst, odnosno, hrvatski, latinica, čitaj polako, "dozirati stupanj isušivanja močvare, kako se ne bi isušila prebrzo, jer bi u tom slučaju životinjski svijet ostao bez izvora hrane".

Pametnima, preostalim, dosta.

Ima još..., prikoviše.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 14, 2017 3:24 pm

Imali su li njih dvoje neki deal,sto posto.Ovi ga je sad stiska za jaja i zato je došla "amnezija".Nisu to čista posla. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 14, 2017 3:27 pm

Izvukli su mu vlastite izjave iz medija, "da ima odlično pamćenje", a na sudu, za službeni iskaz je bilo "ne sjećam se..."
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 14, 2017 4:38 pm

Mutež je to.Vidi se iz aviona.Jebe mi se za njih dvojicu ali iz Dinama su ukradeni novci.Dinamo je naš,Hrvatski klub ka i Hajduk i svi ostali.
I Hajduk je opljačkan !! :x Od Prve lige su napravili močvaru ka iz doba Krede. :evil:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 14, 2017 4:56 pm

Nateže se krema hrvatskih liječnika sa HZZO-em , i ministarstvom, hoće li jedan, dva, ili sedam mališana što čekaju skupi lijek protiv raka, dobiti šansu, ili ne. Miljuni i miljarde su zamračeni, od hrvatskih mirovinskih fondova, do nogometnih transfera, a nama, malim ljudima, paraju srca, skoro svakodnevno...

Sada se kupi za opali plafon u toj i toj bolnici, pa za ovaj aparat, pa za onaj lijek, a svaki je ministar ostavio pustoš iza sebe. Sjećam se, nije to bilo predavno, onog SDP-ovog, Ostojića, pred kraj mandata volšebno naručio defibrilatore za vanjsku (gradsku) uporabu, sitnica, cca 25 miljuna kuna, koji i sada stoje u skladištu.

Para ima, samo svaki ministar ima "svoj" projekt, gdje se vjerojatno uzme provizijica, i boli ga kurac za ostalo. Stoki sitnog zuba se svako malo prospe dirljiva priča, u suštini za stvarnim potrebama, ali što se prelako moglo riješiti pravilnim i pravičnim financiranjem potreba u zdravstvu.

Uvik se sitin kad se Tariku "otelo" iz usta, da se već drugi (n-ti) put kupi za bolnicu u Kljajićevoj, a di su pare od prvoga puta ? Odma je bija smijenjen, i nije ga bilo nekoliko miseci !

Tako je i sa vukovarskim vodotornjem, di su pare što se prvi put skupljalo, davali su i gradovi , i županije ? Jebo ih vodotoranj, vukovarska socijalna samoposluga je PRAZNA, znači da su tamo ljudi GLADNI !
I slijepac bi znao koji je prioritet ! Oni, tobože, ne znaju ?
Tako je za olimpijski bazen, a radnici u Borovu nisu primili plaću 3 mjeseca. Vlasnik Borova je država, koja je financirala bazen. Znači, majka ne zna da joj je dijete gladno ?

Sinoć mi prika javlja iz Knina da nije pošteno da pišen samo o Vukovaru i Karlovcu, da ima i kod njih socijalna samoposluga, ali da je ona, za razliku od one dvi, UVIK prazna. Veli mi, nešto ima u fratara, dođe od Caritasa i Crvenog križa, ali ZNA SE ko dobije.
Pitan ga ja, oće li aktivirat RK Gojko Bjedov ? Ne zajebaji, odvraća on, ovdje ljudi doslovce nemaju za kruh.

To te ja pitam.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK