Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a6r » Tue May 09, 2017 6:18 pm

Dobro si ovo napisa.99 posto se slažem jer 100 posto ne postoji a sa ženom ako se slažeš 60 posto onda si superman. :D
Nisan niti jednu vezu učinija.Ja ti ritko radim Ruse.A i ovoga sa Broćanca nisan čuja.Pročita san da radi pod tim znakom.Nisam niti malo zainteresiran.Ni za Dan pobjede,niti za Dan Europe,niti za ulazak RH u NATO a kamoli u EU.Bože nas sačuvaj od tih pošasti.To je moje mišljenje i smatram da sam 100 posto u pravu. Eno gledan onu paradu na Crvenom trgu.Neznam bili se smija ili plaka? Doduše nadmašiti ih mogu samo dvi u Svitu.Kineska i Sj.Korejska.Pravi cirkus.
Ja sam prije 11 godina mom Englezu,RA Rodu otvoreno za stolom priča o Britanskom Imperiju i što je on kroz povijest učinio po ciloj kugli.Uglavnom se složija samnom jer je pametan gospodin.I koliko je lakše biti Britanac od Hrvata.Koju oni "odskočnu dasku"imaju naspram nama.Uzmi samo jezik.Dalje ne triba pričat.
Ali JBG,tako je to kad smo mali narod,nedovoljno agresivni,pasivni,šutimo dok ne puknemo ka kokice.E onda znamo bit zahebani.Puno smo bolji na bojnom polju nego kad je mir.Ja sam u to isto uvjeren.Ali premalo nas je ostalo a ova nova generacija ća se depiliraju i igraju video igrice su za neku stvar.Mislim da ćeš se složit.Generacija od kurza.Jao ga se nama.Daj Bože da me demantiraju.
Tija san poć na Bleiburg ali kao i svake godine neman pinez,slobodnoga vrimena.Radim subotu noć.Kako poć na put? Kad radim po 6 dan na šetimanu.A mirovina(ako je doživim)će bit 50 Eura. :evil: Jeli ti sada jasno zašto sam protiv EUrobske Unije :?: :x :( :mrgreen:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 09, 2017 8:08 pm

U nas se, svako malo, učini nacionalna histerija i psihoza, ne dao ti Bog da misliš svojom glavom, i javno se usprotiviš. Tako je bilo sa velebnim dvoranama za rukometno prvenstvo, koje ni jedna Njemačka ne može priuštit, ko god je šta zucnija protiv, odma je bija jugonostalgičar, orjunaš, četnik, i ko zna šta još.

Slično je bilo i kod ulaska u EU. Tu količinu demagogije nisam odavno vidio. Svi su nas političari uvjeravali kako će nam biti bolje, samo da glasamo ZA. S kim god sam od furešti, koji su već u EU zajednici, priča, doti jedan mi je reka da će bit gore, i , nije falija.

Imamo desetak nacionalnih uhljeba u Briselu, na plaći od 20.000 eura, a oni lažu naciju da je prosječna plaća 5.650 kuna ! Ako ćemo se zajebavat.

Jučer su napisali ono što ja tvrdim od prvoga dana, da svi mlađi od 55 g. i koji uplaćuju u drugi mirovinski stup, će imati još manju mirovinu !
Kad su uvodili 2. i 3. stup san reka da je to zajeb. Ali, euforija, kampanja, u njihovim su rukama sredstva priopćavanja, a istina je opora.
Para nema, jer su u zadnjih 27 godina ispraznili mirovinske fondove. Sve šta je bilo u vrići, nestalo je.

E, ali to nije sve. Dva UDBA-ša koji su pisali izviješća o meni, priko 7 iljad kuna penzije, ja 3.025 kuna. Pitanje za 500 miljardi dinara RSK-e :
Ko je pobjedio u Domovinskom ratu ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 10, 2017 8:01 am

Ja i moja žena žena smo tili samo prvi stup ale nemere! Ni REGOS nam dugo nije posla napismeno stanje. :x 27% od prosječne plaće.Možda san i kirvo shvatija ali barem 500 kn manja mirovina nego šta bi je ima da sad imam uvjete.Daleko smo i ja i žena od mirovine.Ona nekih 14-15 godina a i ja san daleko.Ako je doživimo.Jer nije ono bila zahebancija kad se govorilo sa posla na Lovrinac. :cry:
Ali baš sam niidan sa mojim Amerikancima priča u svezi ovih poreza na nekretnine,rente i ko zna šta još.Složili smo se da će to bit nacionalna katastrofa jer ogromna većina neće moći plaćati tolike namete pa će biti prisiljeni prodavati nekretnine.Ali kvaka 22 je u tome što će banda max.oborit cijene,vrijednost istih.
Tako da banda dođe po što povoljnijim uvjetima do bogatstva naših pradjedova.Jer ovi "naši"na vlasti na taj način mogu još koje desetljeće krast i ostat na našoj grbači.To su pravi neprijatelji o kojima je još pok. Bruno Bušić govorio.Stranci nas jesu krali od šuma po Velebitu do banki ali najveći lopovi su tu,među nama.A onaj malokrvni Foranin je samo produžena ruka centra moći.On svako malo ide gori po "radne naloge"jer je on samo upravitelj Hrvatske kao što je u vrijeme Isusa Krista u Judeji bio Poncije Pilat.Ni Hrvatska a ni HRS nisu mogli zaobić Pilata. :D Vidiš da ništa nije slučajno.13.Svibnja je Bleiburg i Gospa Fatimska.Vidiš moj Koki kako se sve podudara.
A ti radi Ruse za Dan Pobjede.Ovaj neće.NJET :!: Jer ovaj zna ko su Rusi.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 10, 2017 11:36 am

Jer ovaj zna ko su Rusi.

Ja znam malo bolje ;) .
Jer, ne zaboravi, ja sam pričao s desetinama ljudi Bačke i Banata, koji su na svojoj koži osjetili "bratsku pomoć" SSSR-a 1944.g. , kad je Staljin (iz)molio od Tita da nam "pomogne" u sedmoj ofenzivi.
Starosjedioci su mi pričali da tolikog ubijanja, zlostavljanja, silovanja i krađa nije bilo ni po njemačkom okupacijom ! A oni nam došli pomoć ! Sastav tih trupa je bio pretežito kozački, znači, s područja Ukrajine. I vidi sad čuda, sadašnja službena politika RH podržava Ukrajinu, a protiv Rusa. A Rusi nam u slali u Domovinskom ratu, od kalašnjikova, do protuzračnog sistema S-300 !
Ko je sad tu lud ?
Kojemu se prikloniti carstvu ?
Ukrajini, koji su nam "servisirali" MIG-ove, i napravili čitav niz loših stvari, dobro upućeni tvrde i kriminala ?
Ili Rusiji, koja nam je pomagala kad je bilo najteže ?

Ja sam radioamater, radim ih sve po redu, šaljem QSL-ke svima, dobijam diplome iz Ukrajine i Rusije, i bez da ih tražim !
Radim i one unlis-e D0, D1, i D2, oni se meni po ničemu ne razlikuju od prefiksa Kosova i Metohije, nepriznate zemlje !
Samo, tu "uskače" kurva politika, koja , preko Amera, Martija, Emira, Nikše, i njima sličnih, protežira Albance, a ove druge niko, osim Darija Srne !

Kako su ti ono kolege pivali u Zelovu, na dužnosti : Mala moja na Zelovu živi, lule pravi, i kamiše krivi... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 11, 2017 4:24 pm

http://www.hamradio.hr/hrvatski-radioam ... rezultati/

Kako to, jedan "mali" radio klub iz Milne, sa tri operatora, godinama ispred "velikog" uzdaničkog kluba Vidova gora iz Supetra, gdje se svake godine liferuje po desetak novih, mladih, operatora ?
Nešto ta matematika "šteka", jer kad bi tako bilo, bilo bi , trenutno, više operatora u Supetru, nego u Zagrebu ! Barem po izviješćima, i broja za koji je "potegnuta" lova, šta od HRS-a, ZTK, grada...

Gospodarstvenici odgovaraju za falše i/ili frizirane izvještaje, u radioamaterskoj organizaciji, zadnjih 27 godina - nitko !
Ali to nije sve ! Akteri tih dijela, naredbodavci, i izvršitelji, nerijetko u istoj osobi, bivaju nagrađivani, novčano, i sa komadom karte, za takva (ne)djela ! Dupli kriminal !

Dobro je reka Maminjo Štimcu : Nečeš, razbojniče !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 13, 2017 11:47 am

CS2POPE 14254
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 16, 2017 10:49 am

http://www.hamradio.hr/srvks-provjera-c ... bnja-2017/

Nazvo me je jedan, veli da kako sam bezobrazan, da im ne bi dao da provjere čujnost, na KV uređajima, vlasništvo HRS-a !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 16, 2017 1:49 pm

Košava,Košava,Košava...ovde Morava,Morava,Morava..prijem ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 16, 2017 3:41 pm

Samozvani se doajen opet samospotira na 14 CW ! Ide ga...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 16, 2017 8:22 pm

Uvatija čovik ruku. :D

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK