Nisan niti jednu vezu učinija.Ja ti ritko radim Ruse.A i ovoga sa Broćanca nisan čuja.Pročita san da radi pod tim znakom.Nisam niti malo zainteresiran.Ni za Dan pobjede,niti za Dan Europe,niti za ulazak RH u NATO a kamoli u EU.Bože nas sačuvaj od tih pošasti.To je moje mišljenje i smatram da sam 100 posto u pravu. Eno gledan onu paradu na Crvenom trgu.Neznam bili se smija ili plaka? Doduše nadmašiti ih mogu samo dvi u Svitu.Kineska i Sj.Korejska.Pravi cirkus.
Ja sam prije 11 godina mom Englezu,RA Rodu otvoreno za stolom priča o Britanskom Imperiju i što je on kroz povijest učinio po ciloj kugli.Uglavnom se složija samnom jer je pametan gospodin.I koliko je lakše biti Britanac od Hrvata.Koju oni "odskočnu dasku"imaju naspram nama.Uzmi samo jezik.Dalje ne triba pričat.
Ali JBG,tako je to kad smo mali narod,nedovoljno agresivni,pasivni,šutimo dok ne puknemo ka kokice.E onda znamo bit zahebani.Puno smo bolji na bojnom polju nego kad je mir.Ja sam u to isto uvjeren.Ali premalo nas je ostalo a ova nova generacija ća se depiliraju i igraju video igrice su za neku stvar.Mislim da ćeš se složit.Generacija od kurza.Jao ga se nama.Daj Bože da me demantiraju.
Tija san poć na Bleiburg ali kao i svake godine neman pinez,slobodnoga vrimena.Radim subotu noć.Kako poć na put? Kad radim po 6 dan na šetimanu.A mirovina(ako je doživim)će bit 50 Eura.
73,9A6R