Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Thu Apr 20, 2017 7:16 am

A šef ovog aktera sa tandžarama ima potvrdu da je dragovoljac DR-a , a rat je gleda samo na HTV-u i YUTEL-u . Jel' ti sad jasno zašto pravi dragovoljci nisu imali šanse dobiti činove ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 20, 2017 7:25 am

A meni dvi godine nisu priznali.Isto ka da nisam učesnik! :x Moj prijatelj je čitavi rat proveja do 1996 u COiU,sve mu priznalo.Nije mi krivo,normalno, ali meni niti dana a točno 2 godine odradija 91-93.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 20, 2017 7:35 am

Pođi na "prosvjed" u utorak u Supetar, sve češ ih zateć tamo, ove falše branitelje, falše dragovoljce, i one šta su potpisivali peticije da se trećepozivce vrati s rezervnih položaja na Velebitu.
Nisu protestirali kad im je Partija dala otele u Supetar Amerikancu, a ovaj se sili, svaku godinu to više...
Bude interesantna retorika u predizbornoj kampanji koja počima danas.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 20, 2017 7:46 am

A lopticu će pribacit na istu stranku samo desno krilo.Dva loša ubiše Miloša. :D
Ko ih nezna skupo bi ih platija!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 20, 2017 8:46 am

Dugo san jučer priča u Supetru, s istinskim domoljubima i braniteljima Hrvatske, duboko su ogorčeni, i, vjerujem, da će pasti SDP garnitura u Supetru, (pre)velika je kritična masa nezadovoljnih građana. Događanja s supetarskim plažama je samo kap u prepunoj čaši. Nema tu lijeve i desne opcije, u istoj Partiji, para vrti, di burgija ne može...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 20, 2017 9:49 am

Koki,pisa san o Supetru koliko su ga spizdili.Jedva se pripoznaje.Pa ti si stariji od mene,duže poznaješ to misto.Nije to više onaj Supetar.Možda ćeš kazat nije se samo Supetru to dogodilo.Je, ima još gorih primjera ka VIr ali to su ekstremi.
Betonizacija,apartmanizacija,brzi profit ne valja ka ni brza hrana-fast food..Ali ti to sve znaš.Pokupilo se sve iz svita ća nevaja a naše autohtono smo zatrli.Za 100 god.bit će isto doć u Bol ka i u neko drugo misto na Mediteranu.A to nije to.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 20, 2017 10:15 am

Vir i Sutivan , zajedno sa višekatnicama na mirčanskoj obali su tipičan primjer kako para vrti gdje burgija neće. Više puta sam pisao da je tragedija što su te sve kuće izgrađene s građevinskom dozvolom ! Znači, za pretpostaviti je da je neko u tom lanci (ili većina?) primili lovu, da bi se izdale legalne dozvole za nešto što je prst u oko slijepcu ( bez uvrede slijepima) , a kamoli videćima ! Ne treba biti esteta da bi se vidila nakarada ! To je u Bolu učinila aktuelna SDP garnitura, cijelo jedno betonsko naselje, bez vrtla, bez parkinga, s pritiskom na infrastrukturu, koja je projektirana za stanje od prije DR-a. Zašto ? Zato što nabujalu općinsku i komunalnu administraciju i uhljebe treba hraniti, a kratkovidi misle i delaju tako da je to najlakše iz onih iznosa što uplate investitori za dozvolu. Kratkoročno da, dugoročno to plaćaju autohtoni stanovnici, kroz najskuplju vodu u Hrvatskoj, nadalje...

Ma baš je interesantno kako najviše devijacija na tom polju ima di je SDP na vlasti, Supetar, Bol, Milna...

Jutros, najranije, me pozdravlja načelnik (SDP), a inače se puten ne javije. Ćutija je i on da su za misec dan izbori. A njegov me je pokojni ćaća tužija u Supetar komandiru milicijske stanice Kušeti, da, citiram, "vršim sumnjivu subverzivnu djelatnost", a ja, u naravi, radio telegrafijom iz bašte hotela Kaštil, u Kupu narodne obrane Hrvatske. BTW , taj hotel su komunisti oteli porodici moje žene, 1948.g., i to je bila jezgra bolskog turizma.
Devedesetih su ga prodali razbojnicima iz Zagreba, koji su se, i ovih dana, natjecali za koncesiju na Zlatnom ratu.

Dobro si ti danas napisa : Two bad men killed Milosh !
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 20, 2017 11:38 am

Govoriš 1948 oteli hotel..itd..Oli se i sad ne vrši otimačina ali na perfidniji način nego tih godina.Kad nam uvedu sve one poreze,ljudi neće moć plaćat sve te harače.ovi mešetari će snizit cijene nekretninama i onda će tajkuni i ostali lupeži za male novce doć do vrijednosti.
Tek nam slijedi potop,rasprodaja ali ovaj put privatnog ne zajedničkog,društvenog vlasništva.Ova zemlja i narod nema svijetlu budućnost,ja sam u to sto posto siguran.Nažalost moju i sviju nas. :cry:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 20, 2017 11:44 am

A šta misliš zašto su inauguirali booking.com, airbnb, trivago ? Samo zato da obezvrijede nekretnine za iznajmljivanje do neprepoznatljivosti, dovedu autohtono stanovništvo na prosjački štap, i onda, zna se, kupuj u bescijenje.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 20, 2017 11:56 am

Tako je.A i gosti su guba.Dođu kod nas onda bi tili noćit za 25 Eura ka da je ovo zabit u Poljskoj.Mislim na Bol,Hvar,Split.I oni su banda koja bi se cjenkala.Moja mater ih ne šljivi 1 posto,pa neka stoji prazno.Ima pravo.
A mi se moramo borit protiv svih njih i ništa prodavat.Ako se bude moglo.Sad se vidi zašto smo mi svjesni bili protiv ulaska RH u EU. :x

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK