by 9a2jg » Mon Apr 10, 2017 8:45 am
Ma zove me sinoć čovik iz Supetra, veli, kako to dosmrtni predsjednik radio kluba Vidova gora uspijeva iskamčiti sva priznanja za svoje pajdaše, od HZTK do Nikole Tesle, i to za one koji su zadnji put bili nešto aktivni - prije Domovinskog rata ? Dodade, a kada je tribali di potegnit, zadnjih 25 godina, ajde Tomo, ajde Petre, zvali su i mene da in odradin akciju 9A0COAST ! U domaćim kontestićima, ovima instant, od dvi ure, in se javi predsjednik, i , eventualno još jedan operator.
Nije stvar u njima, oni jame, šta stignu, naviklo brajo, zadnjih 25 godina. Nema tu morala, pitat sam sebe, ili okolinu, da li je to zasluženo, daj nam ga danas, a sutra šta bude !
Pisao sam i HRS-u, da mi kažu sastav Komisije koja dodjeljuje priznanje Nikola Tesla, pa da ja , svakom pojedinačno, članu, objasnim kome dodjeljuju, a oni neka meni kažu zašto ?
Kao što mi Stručna služba HRS-a odbija poslati spisak plaćenih članarina, po imenima, i klubovima, tako, razumije se, nisu poslali , niti javno objavili, sastav Komisije za dodjelu priznanja.
Mogu pretpostaviti zašto, jer se zadnjih 25 godina daje, ne po zasluzi, nego po Varaunskon principu, ja tebi - ti meni.
Svršiće kurbin pir. Brzo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja