Članarina, harač, nužno zlo, ili nešto četvrto... ?

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Članarina, harač, nužno zlo, ili nešto četvrto... ?

Postby 9a6r » Fri Apr 07, 2017 4:57 pm

Ko da su ikad sišli s vlasti :?: :roll: Tribalo je nakon 95 sprovest lustaciju ali Vranjo navodno nije da jer bi nasta građanski rat.To sam na više mista pročita.I sad imamo unuke udbaša koji nas zahebaju nakon svih muka i žrtava u DR-u.Jel ti sada jasnije?

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 08, 2017 2:58 pm

Kako mi javlja pouzdanik OZNA-e za Zagreb, doznalo se zašto nismo dobili informaciju od Saveza o plaćenim članarinama HRS-u. Rekla mu je, baba Jaga, da DPZ-e više nisu htjele plaćati mrtve duše, na nekim lokacijama, i odma se urušila piramida izborne kombinatorike, kao kula od karata.

Ja , osobno, to ne vjerujem, to šire glasine defetisti, falanga, peta kolona .....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 09, 2017 11:27 am

Ni ja.To su sve krivi Jemenci,Kurdi,Pešmerge i ubačeni elementi. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 09, 2017 3:26 pm

Zove me, maloprije, čovik iz Zadra, govori , HRS bi triba poslat na sve klubove radne materijale , od ovoga puta, plus sve primjedbe i prijedloge koji su došli na HRS !
Dobar dan !
Pa ja to trubin već 20 dana, i - niko nikome. Ne vata se onima kojima bi se tribalo vatat, i koji bi prvi tribali poštivati zakon.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Apr 10, 2017 7:40 am

Da in ulete Jemenci,Kurdi ili Pešmerge nebi se zajebavali sa materijalima,ne boj se! :x
Zakon braće..5 sezona

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Apr 10, 2017 8:45 am

Ma zove me sinoć čovik iz Supetra, veli, kako to dosmrtni predsjednik radio kluba Vidova gora uspijeva iskamčiti sva priznanja za svoje pajdaše, od HZTK do Nikole Tesle, i to za one koji su zadnji put bili nešto aktivni - prije Domovinskog rata ? Dodade, a kada je tribali di potegnit, zadnjih 25 godina, ajde Tomo, ajde Petre, zvali su i mene da in odradin akciju 9A0COAST ! U domaćim kontestićima, ovima instant, od dvi ure, in se javi predsjednik, i , eventualno još jedan operator.

Nije stvar u njima, oni jame, šta stignu, naviklo brajo, zadnjih 25 godina. Nema tu morala, pitat sam sebe, ili okolinu, da li je to zasluženo, daj nam ga danas, a sutra šta bude !

Pisao sam i HRS-u, da mi kažu sastav Komisije koja dodjeljuje priznanje Nikola Tesla, pa da ja , svakom pojedinačno, članu, objasnim kome dodjeljuju, a oni neka meni kažu zašto ?

Kao što mi Stručna služba HRS-a odbija poslati spisak plaćenih članarina, po imenima, i klubovima, tako, razumije se, nisu poslali , niti javno objavili, sastav Komisije za dodjelu priznanja.

Mogu pretpostaviti zašto, jer se zadnjih 25 godina daje, ne po zasluzi, nego po Varaunskon principu, ja tebi - ti meni.

Svršiće kurbin pir. Brzo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 12, 2017 9:33 am

Danas sam, po drugi put, u zadnjih mjesec dana, tražio od odgovorne osobe HRS-a spisak plaćenih članarina za 2017.g. s stanjem 1. travnja 2017.g. Odgovor se čeka. Ako i ovaj ne dođe, postoje i druge, korektivne, više, instance.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Apr 12, 2017 9:37 am

Na kraju će opet Excel ispast kriv. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Apr 12, 2017 10:32 am

Nemoj mi našu Uzdanicu dirat, on je sad, ka noseća žena, ima se tuljat još cca 6 miseci, ne dok rodi, nego dok se ne donese Financijski plan i program rada za 2018.g., di će lijepo stajati, crno na bilo, da mu HRS plaća sve troškove za WRTC, i još daje značajan milodar debuloj njemačkoj državi.

To je čudno, radija san u Vladi, ima stalno posla sa diplomatima, obično ambasadora plaća ona zemlja koja ga imenuje, a ne ona koja ga prima...

Ovo nije ercegovačka štela, nego sa bauštela.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 15, 2017 6:47 am

Vidin da su objesili "vijest" da je 13.svibnja lokalni hamfest u Osijeku. Svak radi za svoje pare što ga volja, Bože moj, ali to baš nije tako.
Za udobrovoljit RA iz istočnog dijela Hrvatske HRS stavlja tu, izrazito lokalnu, manifestaciju u svoj Plan i program aktivnosti za tekuću godinu.
Možda i da ne "odskaže" sufinanciranje ZRF-a, ali, svakako daje im za ovogodišnju, 6.000 kuna. Znači, citiram, "slavonski doručak i ručak su besplatni", nije istina. Sve to mi plaćamo. Baš kao i Pilata, koji tamo ide na putni nalog, a vjerojatno i Mark, dal' kao podpredsjednik, ili što će čekirati kartice.

Uvijek se ponavlja ona američka, nenadjebiva : Ništa nije tako skupo kao besplatan ručak.

P.S. Nije se tinta na prethodnom postu ni osušila, zove me prika iz Osijeka, veli : Zar nije Zlatko isto predavanje držao i lani, istom prigodom, dne 14. svibnja 2016.g. ?
Ne znan ja, ljudi znaju, pišu, govore, pamte...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK