73,9A6R
Informacija o Skupštini biti će objavljena na novom webu koji starta u ponedjeljak ranom zorom
Delegati su dobili materijale emailom pa mogu prenijeti informacije svojoj "bazi" koja ih je delegirala............
Ako netko od delegata nije večeras (petak) dobio email sa materijalima za Skupštinu neka se javi u Ured HRS-a.
Ja mislim da bi dio foruma, koji se tiče rada HRS-a, trebao biti vidljiv samo članovima HRS-a.
Platio sam članarinu 15. siječnja 2017., dakle pristup tom dijelu foruma mogu imati do
14. siječnja 2018. Ponovni pristup tek kad platim članarinu za iduću godinu.
zatim treba napraviti dio na forumu kojemu će imati pristup samo oni iz gornje točke - tehnički nije problem, ali prije toga treba donijeti par pravila s kojima će se svi složiti (dali se gleda godinu dana od uplate, dali se gleda godina za uplatu, dali postoje "grease period" i slično)
Da se sve naštimava kako bi stvari bile što manje "problematične" za stručnu službu i IO te da dokumenti umjesto transparentni budu tajni vidi se i iz prijedologa promjena Statuta.
Npr, u članku 13. u kojem se osigurava javnost rada predlaže se izbacivanje teksta "omogućivanjem članovima uvid u spise".
Mislim da se iz toga kristalno jasno vidi koje su (zle) namjere predlagatelja promjena.
Naravno, računa se da većina zastupnika neće ni pročitati dostavljene materijale i da će kao roboti dizati ruke, jer se "mora" ?!?
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests