Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a6r » Mon Jan 30, 2017 4:07 pm

Ma sve su to lažljivci ,crveni kmeri.Ma daj! :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 30, 2017 4:47 pm

Mene ne muči nečija pripadnost pojedinoj političkoj stranci, pokretu ili partiji. Osobno mi smeta javna dvoličnost, javno se zalažu za jedno, a dokazano rade drugo.
Ne mogu, ni u snu, "kriviti" nekoga koji vodi klub što je uspostavio široku lepezu aktivnosti Narodne tehnike, iz razloga što će stoga tom klubu neko doznačiti neka sredstva, s kojima će dotični klub preživljavati, prezimiti, ili izdržati fiskalnu godinu. Problem je u nečem drugom, ti klubovi postaju samo protočno mjesto društvenih sredstava, jer, do jednog, ne dočeka kraj godine s ikakvim sredstvima na klupskom računu ! Znači, određen "promet", nikakva "zarada".

To je jedan duboki problem gdje se vadi iz ropotarnice povijesti dobrovoljni rad, ili uz simboličnu naknadu, da bi se držale radionice onima koji rade u životu za novce, ili njihovoj djeci ! U konačnici, ti predavači, organizatori, i klupski volonteri se osjećaju jadno. Vjerujem da bi se osjećali puno bolje da su to vrijeme proveli uz stanicu, isto bez love, ali bar zadovoljniji.
Vjerojatno ih ima dosta koji će moje riječi tumačiti kao "heretičke", ali ovo su riječi tih ljudi koje sam intervjuirao, više puta, sviđao se kome rezultat, ili ne.

I za kraj, ali ne zadnje, u svakoj grani tehnike, i hobija, ima radionica za ljude treće životne dobi, samo u ovom našem hobiju, obnašatelji vlasti u HRS-u, to pravo odriču svojim članovima ! Pozivaju se na svoje "jake" adute, od ministrovanja Ljilje Vokić, do financiranja iz izvora HZTK.

Naravno, sve što rade zadnjih 25 godina ne ide u prilog starijoj populaciji među članovima. Oni na kraju ispadnu članovi drugog reda. A daju više novaca, klubu i Savezu, nego mladci !

Mnogo je još aspekata i kutova gledanja, i vjerojatno ću i o njima pisati, tijekom ove godine.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 8:55 am

Informacija o Skupštini biti će objavljena na novom webu koji starta u ponedjeljak ranom zorom ;)
Delegati su dobili materijale emailom pa mogu prenijeti informacije svojoj "bazi" koja ih je delegirala............
Ako netko od delegata nije večeras (petak) dobio email sa materijalima za Skupštinu neka se javi u Ured HRS-a.

Svašta smo doživjeli od ove, i od prethodnih garnitura, ali ovo je kulmin, svih kulmina !

Webmaster NAS "izvještava" da će informacija o Skupštini biti na HRS web naslovnici u ponedjeljak ! Monty Pyton ? A je to ? Bez uvrede, ko je ta osoba da nas on "izvještava" ? Kraj dvije zaposlene osobe u HRS-u !

Notorna je laž da smo dobili materijale mailom, nismo ih dobili nikako !

Gospodo u D-12 VI nemate bazu, mi je imamo, prema tome nemojte se rugati s našom bazom, prije bi se mi mogli rugati s vašom, jer ne postoji, ali nam to elementarna pristojnost i kućni odgoj ne dopuštaju.

Kud potrošiste onih 3.400 kuna za najam fotokopirnog stroja i 1.000 kuna za materijal (papir) ? Za te pare ste mogli nekoliko godina kopirat , i slat tiskane materijale zastupnicima !

I, na kraju, zašto slasmo TRI puta ovjerene vjerodajnice u HRS, s naznakom ko zastupa koji klub od 2016 do 2020, ako MI moramo kontrolirat kome su poslani materijali, a kome nisu ? Sramota.

Ništa drugo nismo ni očekivali od vas.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 1:12 pm

Novi izgled HRS web naslovnice - užas. I vizuelno, komunikacijski, a sadržajno, samo u Hrvatskoj postoji jedan klub, ak niste znali, uzdanički hibridni radio klub Pazin. Hrle i Marko su uprli da to i "dokažu".

Zašto mi dajemo 40.000 kuna na godinu ?
9a2jg

Postby 9a7zz » Sun Mar 26, 2017 5:56 pm

Ja mislim da bi dio foruma, koji se tiče rada HRS-a, trebao biti vidljiv samo članovima HRS-a.
Platio sam članarinu 15. siječnja 2017., dakle pristup tom dijelu foruma mogu imati do
14. siječnja 2018. Ponovni pristup tek kad platim članarinu za iduću godinu.

Pogodite tko je ovo napisao.Naravno,opet ON.
Aloooooooooooooo ti kokošjeg mozga,shvati već jednom!NISI TI ČLAN HRS-a !Ti si član kluba.Neznam kojega,žao mi je toga kluba sa takvim članom ali jebiga,sami su krivi.
A klub,iliti udruga je ČLANICA HRS-a!Ne prodaji muda za bubrege,jebo te onaj tko ti daje instrukcije da tako baljezgaš.Jer ti nisi u stanju sam to smisliti !
9a7zz

Postby 9a6r » Mon Mar 27, 2017 8:28 am

Nekima teže mm ulazi u mozak ali puno lakše metar u guzicu.JBG. :lol: :lol: Tu nema pomoći. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 27, 2017 11:34 am

zatim treba napraviti dio na forumu kojemu će imati pristup samo oni iz gornje točke - tehnički nije problem, ali prije toga treba donijeti par pravila s kojima će se svi složiti (dali se gleda godinu dana od uplate, dali se gleda godina za uplatu, dali postoje "grease period" i slično)

Opet malo o nepismenosti, ovaj put iz engleskog jezika. Ne postoji "grease period", nego "grace period", i potpuno je neprikladan izraz za ovu situaciju. Imamo sijaset izraza u hrvatskom jeziku, od "period poštede", nadalje.

A GREASE je MAST , a GRACE je MILOST. Za to ne treba znanje engleskog, nego samo biti vjernik. A takvih je (deklariranih) u Hrvatskoj 92% !!!!!!!!
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 29, 2017 8:07 pm

Opet mi pišu da je, navodno, jedan KV uređaj Saveza u Osijeku, zna se, kod koga, a drugi kod bivšeg UKV managera. Kod sadašnjeg sigurno nije, taj je uža odnit laptop doma, ne uređaj... Pomalo. DV ponovo jaše...
Ma ne virujen ja u to, to su tračevi, podmetanja, peta kolona, Kurdi, Jemenci, Al Kaida, ISIL, ćelije, spavači (ne u prostorijama tajništva, moliću lijepo)...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 02, 2017 9:03 pm

Da se sve naštimava kako bi stvari bile što manje "problematične" za stručnu službu i IO te da dokumenti umjesto transparentni budu tajni vidi se i iz prijedologa promjena Statuta.
Npr, u članku 13. u kojem se osigurava javnost rada predlaže se izbacivanje teksta "omogućivanjem članovima uvid u spise".
Mislim da se iz toga kristalno jasno vidi koje su (zle) namjere predlagatelja promjena.

Naravno, računa se da većina zastupnika neće ni pročitati dostavljene materijale i da će kao roboti dizati ruke, jer se "mora" ?!?

Sve sam ja ovo, što Ivo sada opisuje, već stoput napiso, ovih godina. Jedino gdje je Ivo "omanuo" , je maksuzija. Nigdje ne spominje činjenicu da nisu zastupnici krivi, nego - rakija !

A tko čita, il ne čita, prijatelj Marijan čita, ko da ga sad vidim, s novim đozlucima... ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Apr 03, 2017 7:58 am

Kako neće dobit izbore i sve odluke kad su to njihovi glasači? Bili trizni ili polupijani.Sve su to njihovi" igrači".Klasična štela na HR način. :(
Vrlo dobro čujem,solidno vidim a i situacija mi je kristalno jasna.Kad će stečajni upravitelj?

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK