Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Tue Mar 28, 2017 8:06 am

Ovaj znak 9A2BX me odma podsjetija na famoznog 9A2MX i pisaće mašine. :lol:
Znan ja i tega Tina,ne boj se,samo se malo zezam.Sve ih poznajem.Doti jednega ća je radi u Centru.Uključujući i Šemanovića starijeg. ;)
A vitar puše,nek samo puše....

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue Mar 28, 2017 10:18 am

Prin godinu dan negdi u ove dane me uvatila gripetina ka nikad u zadnjih 30 godin.Skoro mi uništila čitavu DXpediciju na Heard isl. :( Sa fibretinom kad bi pala na 38 sa 40 san učinija 3 veze na 2 banda.Sa predhodnom DXpedicijom san uspija kompletirat PHONE,CW i RTTY na 4-5 bandova. A propagacije prima tamo su bile loše.Ne ponovija mi se ovakav peh. :cry:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 28, 2017 4:57 pm

Ali to nije sve !

Sad ću ja počet ka vidoviti Milan, evo, obznanit ću ti i koji će bit idući laureat iz istog uzdaničkog kluba u Supetru , brat od diretura u mirovini, Bračtransa, šta je reka šoferu Ivanu, fetivom Hercegovcu, ljeta 91', citiram " da ne smi više mukte vozit ZENGE i Ustaše". Ivan je još živ, Bogu fala, radi na isto misto, pa ga pitaj, sve će ti isto reć , od riči do riči. Sve go šifrant, jebala ih JNA.

Ja nosin u ruksak šporke mudante, šporke bičve, i desetak konzervi, plus kalašnjikov, gleda me Ivan, veli, ajde tamo izad, ako me vidi da san te pustija, najeba san.
A bar špija u Supetar ne fali, na svaki kantun...

Capisci ? Sad se triba "odužit" onima koji su ga vratili iz mrtvih, i od izbačenog, bivšeg, predsjednika, milošću Partije i vazda odanih djelatnika, opet postao doživotni predsjednik.
Dart Vader ponovo jaše, a HRS i ZTK mu u tome pomažu.

Dokle ? Dok ovom narodu opet ne škopja...

Bija san danas, dva puta,u Supetar, nasrid rive me ferma čovik, govori, samo šta mu suze ne idu, Koki moj, za koji smo se kurac mi borili, kad nas isti jašu ka pri rata ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 28, 2017 10:01 pm

E vidiš to smo si sami krivi.To si mu triba reć.
Tebe je čovik to pita 2017 a ja sam na Katalinića brigu 1991 postavija puno "teže"pitanje jednome drugu.Kad se vidimo sve ću ti od riči do riči kazat. ;) Ne maka se sa ove katrige ako lažem :!:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 29, 2017 6:28 am

Opet ću morati citirati (tuđu) svevremensku misao : Zlo vlada kada dobri ljudi ne čine ništa.

Ti, ja, i nama slični, ne možemo ništa pojedinačno, jer golema većina je troma, inertna, nezainteresirana, sklona nezamjeranju, i navici da se pusti "kako voda nosi...".

Ono što raspamećuje sve normalne ljude je činjenica da se u neovisnoj RH nagrađuje i daju priznanja nekim osobama koje to po ničemu nisu zaslužile, osim što su se ušemili u strukture ZTK i HRS-a, znaju lijepo i prikladno napisati (prvo svoj, pa onda i prikin) životopis i opis djelovanja u tehničkoj kulturi.

Nema veze što napisano nije istina, važno je da prođe. Jel ti sada jasno, dragi Reni, zašto su "prolazile" laži o pustim završenim operatorima, svake godine, zadnjih 25 godina ? Pa upravo zato da bi to bila "podloga" za nagrađivanje onih koji su to najmanje zaslužili, na otoku, županiji, državi !

U kojoj to državi doživotni predsjednik radio kluba dobije priznanje HZTK i Nikolu Teslu, a 91' su pratili pripadnici Tvoje službe, jer su znali da mu neovisna i samostalna RH ne "šmeka" ?
On s priznanjima i novcima, dragovoljci po Biokovki, Kalosu ili daruvarskim toplicama, vidaju posljedice svoje domoljubnosti, što su ustali 91' , srcem, bez oružja, bez novaca, napola gladni, ali s jednim ciljem, neovisnom RH.

Uzdanički klubovi u RH samo koriste blagodati onog što su dragovoljci izborili na vrhovima svojih kalašnjikova. Akteri su "nevažni", reka je Moša Pijade, "revolucija ionako jede svoju decu".

Ovo što sada radi vrhuška HRS-a je zabijanje zadnjih brokava u kapsile radio klubova, koji nisu uzdanički, ni državotvorni. Tako će lakše vladat. Sve je smišljeno već prije, ovo je samo egzekucija.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 29, 2017 7:51 am

Napisa si ovo od srca i dotaklo me kao vjerujem što će i mnoge normalne ljude,ne nužno dragovoljce i ratnike.I moja žena je godinama u Diokomu sa kolegicama šila odoru za nas.Rat se ne dobija samo na bojnom polju ali naravno da je tu najveća muka i jad.Rat se dobija i iglicom,žlicom,porcijom fažola jer gladan i onemoća ratnik ne može ništa.I bez logistike,dobre opreme.
A meni najviše ide na k...c šta ova priznanja,nagrade i šolde dobijaju VEĆINOM oni koji su bili PROTIV samostane i neovisne Hrvatske države.I dan danas su ako ćeš virovat meni hlebincu. ;) Bili su i ostali MENTALNI JUGOSLOVENI.To nisu Hrvati.
Nikad mi nije bilo krivo ako je mirovinu,stan ili auto dobija onaj tko je zaista ugradio velik dio sebe i zdravlja u ovu našu državu.
Ali popizdin kad to ugrabe lažni ratnici iz Minken bojne i sl. :x
A to da je nažalost narod trom,inertan, štuf svega,prevaren..to stoji.Misli da se ništa ne može prominit.A upravo su manje skupine pa i pojedinci mijenjali tijek povijest ili utjecali na nju.Nema smisla ovdje nabrajati ih.
A ovi ća su bili protiv izlaska Hrvatske iz Jugoslavije sad vole primat kako vole kazat "ustaške"kune.Zanimljivo a :?: :roll: Nimalo in nisu mrske.
Isto tako nagrade i priznanja.Sad su ti najveći domoljubi i Rvatine.Moš mislit. :?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 29, 2017 11:54 am

I moja žena je godinama u Diokomu sa kolegicama šila odoru za nas

Normalno, Reni, da pišen iz srca ; iz pameti bi muča, jer takvi (naj)bolje prođu.

Kad je počima rat, onda su mi materi isključili telefon, veliki Rvati, iz TKC-a Split. Ali, zaklela se zemlja raju... Doša sadašnji župan u prostorije di su bili šifreri, i zateka mene. Govorin mu ja : Kako vas nije sram, isključit Hrvatici, jednoj od prvih žena partizana u Dalmaciji telefon, ka tobože, neprijatelju Hrvatske ?
Kad san te vidija ovdje, zemljače, ne beri brigu, biće sve u redu, odgovori on. Sutradan ujutro, Dugopoljac da nalog da se Dugopoljki, koja je prošla sve ofenzive, i logore, uključi opet telefon. I uključilo ga je isto govno, iz imotske krajine, iz tvoje bivše firme, koji je onda, ka i sada, sam sebe uvjerava da je na braniku Hrvatske.
Rata nije ni vidija, nego na TV Zagreb i YUTEL-u.

Za sve to vrime, mater je pokojna, plela bičve, one vlaške, suknene, za crnu zimu,i ja nosija našima borcima na Svilaju. Zato san i kvotira tvoj izričaj.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 29, 2017 12:17 pm

Tako ti je to.Svugdi ima normalnih i vridnih judi a isto tako i gube.A svakim danom je sve to gore.
Najbolji dokaz ti je stanje u D-12.Da ne širim dalje priču. ;)
Ljudi kažu" Bit će bolje" a ja "Kad na vrbi rodi grožđe".

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 30, 2017 7:24 am

neka piskarala pobrkaju nezive klubova, ne vodeći računa da su tako uvrijedili naša 42 člana koji su uredno platili članarinu HRS-u!, a to je s Kllubom skoro 5000 kn !!!
Pa zar nitko ne može odgovarati za to?

Zvone, nisu odgovarali i za mnogo veće propuste i Obrovce, jer sami sebe ocjenjuju, i kupaju se u narcisoidnosti i samozadovoljstvu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 31, 2017 9:33 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mlad ... 60084.aspx

A ja mislija da na mladima svit ostaje ? Uzdanica, Krleža, Excel, quo vadis..... ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK