WFF

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: WFF

Postby 9a2jg » Thu Jan 26, 2017 3:04 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 07, 2017 8:35 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto ... 54892.aspx

Ovome bi , možda, primjerenije bilo mjesto pod topicom Ko je jamija, jamija !
Zar ovo nije onaj donator i mecena supetarskog radio kluba ?
Sa jednin uređajen i jednin tiskanjen QSL-ki in je začepija usta !
A odgovorna osoba kluba i onako ne osjeća Supetar ka svoje misto, on je iz Nerežišća ! Di će on protestirat protiv ekocida i urbicida ?

Desetine puta san pisa o ovom problemu, koji počima u Supetru (Supetrus), a završava u Sutivanu (St. Istvanu). Još ćemo ić obilazit grobove dragih osoba i dragovoljaca DR-a barkarijolom ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 07, 2017 10:45 am

Pročitali drugovi iz Supetra moj post, i odma me zvali, da večeras nazočin protestnom ekološkom skupu u Supetru ! Vidiš moj Reni, ovi forum se prati i u Supetar !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 08, 2017 7:49 pm

http://www.slobodnadalmacija.hr/more/vi ... -tu-zemlju

Saga u Supetru se nastavlja, kraj se ne nazire... Najebala priroda, i furešti !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 08, 2017 8:50 pm

Saga je i u Bolu! Ne jebe kapital pomorska dobra i sl.On smatra da je to njegovo i da more radit ća mu se prohtije.U Americi bi svršija na psihijatrijski odjel za ovo nedjelo.Onda bi se sve dovelo u prvobitno stanje o njegovom trošku,naravno.Izgubija bi sve te koncesije koje su mu dali.
Nekad je bolje da propada pa da ostane prirodno nego da se radi ovako devastirajući prirodu. :(
Ovakvih primjera ima po cilom Jadranu,od Vira priko Brača,Dugog Rata itd.
Gomile se ruše,starinski suhozidi,bunje isto.Sve ono naše,autohtono se uklanja i betonira.Eno šetnica od Mutnika do porta u MIrca.Sve su gomile u drobilicu samlili.A one tri ili četiri zgrade na 3 kata toliko strše da ih se sa moje zgrade vidi na 15 km!!Bez dalekozora.KATASTROFA. Svaka pizda zna betonirat !Bunju,gomilu,suhozid...malo ko više zna sagradit.Moj pok.nono je zna sve to,već pok.otac i barba malo i slabo.Dobro je reka u zajebanciji Aljoša u večernjoj školi da bi bilo najbolje od Savudrije do Prevlake sve betonirat i tako dobit najveću šetnicu na svitu.Pas mater :!: :evil:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 08, 2017 11:03 pm

Nisan ja ni reka da je bolje u Bolu ! Imamo najezdu hotelskih moćnika na puuuuno perfidniji način. Uvečer iz hotela poslažu ležaljke na javnu plažu, gost koji dođe, doslovce ujutro u 0600 nema di stavit šugaman ! Borim se, u okviru svojih mogućnosti, toliko im govorim istinu, uvijek podkrijepljenu argumentima, da, ima drugu godinu, me ne zovu na briefinge TZ sa agencijama i hotelima !
Istina boli, Bol boli !

Smanjili su zaštićeno područje krajolika Vidove gore , sa 80 na 12 ha, i , kada sam ukazao, prije tri godine, na znanstvenom skupu, da iza toga stoji građevinska mafija, koja je "podmazala" općinske vijećnike, i lijeve i desne, više me ne zovu ! Kad je lova u pitanju, isti su vijećnici, krvavi ispod kože, i SDP i HDZ.

Što se tiče koncesija, jedna od najvećih pogrešaka države je što je to stavila u ovlast županija, a ne lokalne zajednice, koja od toga živi ! Za lovu bi prodali i mater svoju, a ustvari za realno siću, ne dozvoljavaju Hrvatima i gostima pristup na plaže. Ima privatnih, ima hotelskih, ima svega, samo ne osnovnog indijanskog (i nordijskog) načela, da je to otvoreno cijelom svijetu. To smo imali u socijalizmu, ali, veliki Rvati sad kažu da je bija nenarodni režim !
Znači, u tom, rečimo, nenarodnom režimu, ja san se kupa, od Bara, Ulcinja, Boke, preko Dubrovnika, do Kopra i Ankarana, i niko me nije tira.
Sada imamo svoju državu, gorila talijanskog senatora tira bejzbol palicom župnika, i još tri osobe iz Visa, koji su se došli okupat na Host. A senator samo iznajmija apartman od Plovputa !
Ili kad ercegovački pratri tiraju radioamatere koji su tili aktivirat Badiju, koju im je hrvatska država besplatno dala na 50-godišnje korištenje !

Moga bi ovako do prikosutra, gren povirit Barcelonu....
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 09, 2017 8:50 am

I bolje mi je bilo pogledat Barcu, vidija san odlično, usudio bi se reći , epsku, utakmicu, gdje je, osim znanja, pobijedilo veliko srce. Podsjetila me je blaugrana na Hajduk sa početka sedamdesetih...

Malo i o kvaliteti življenja, i šta sve ko može, prekoputa naših bivših prostorija radio kluba Split
http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/s ... iti-antene

Itekako ima veze s očuvanjem prirode, i okoline u kojoj živimo. Sve za novce poreznih obveznika.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 09, 2017 11:06 am

Poslali mi drugovi iz Supetra link

http://braconline.com.hr/bracke-vijesti ... petar.html

Pogledajte fotke, ljubitelji prirode, i svi koji vole Supetar i Brač.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 09, 2017 11:47 am

Ma jedu g...a sa ovim antenama i zračenjima.Još niti jedna studija nije došla do zaključka da to"zračenje"ima utjecaj na zdravlje ljudi.
Kenjaju neki i u mojoj zgradi,neka na tome i ostane.Svi su protiv postavljanja baznih postaja za mobitele i antena a svak ga na uhu drži.Idioti neznaju da ih oni puno više "zrače"jer su blizu mozgu a rade na SHF QRG ! Ali kako retardima objasnit da žvaka nije za seljaka? :x
Sin od ovoga čovika koji neda postavit antenu par metara od ponistre pojma nema da mu sin ima barem jedan smartphone,igraću konzolu,kompić,laptop,TV,mikrovalna pećica itd.Koliko mu to sina "ozrači"nije se pita.Majmun. :x Pa ne stavlja se radar kod ponistre! Radari su zahebani.Najviše.
Sin mi je popizdija da je PSG izgubija već dobivenu utakmicu.Meni je draža Barcelona a njemu Real Madrid.
Nije virova da Barca može napravit podvig.Reka san mu na kraju da to nije Hajduk ! :D A na Francuziće ne triba trošit riči.Zadnji pravi je bija Napoleon. ;) A on je sa Korzike. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Thu Mar 09, 2017 11:49 am

Ja san još u prošli petak ubra bager kako kopa po Banju.A 4 miseca nisan bija u Supetru !!!
Pitam prijatelja o čemu se radi ...on pojma nema.O zemljo profundaj se ! :x

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK