Ne treba smetnuti s uma da (prema Statutu HRS-a i Poslovniku o radu Skupštine) na samome zasjedanju Skupštine, na prijedlog najmanje 5 zastupnika, mogu biti istaknute (predložene) i druge osobe kao kandidati za članove IO HRS-a.
Hoću reći, da ne može proći priča kao onomad u Kraljevici, da imamo "Predsjednikovu listu" i "Kokijevu listu", pa se glasovalo između njih dvije. Dakle, svatko tko sakupi 5 prijedloga ide na zbirnu listu kandidata za članove IO HRS-a.
Valjda smo nešto do sada naučili.
9A6AA
Emir je, pretpostavljam, dobro mislio, ali krivo napisao. Naime, mnogi su pozabili, pa da im osvježim pamćenje. Ja sam imao kandidaturu, kao osoba, nisam imao nikakvu listu, jer se i nisam natjecao za mjesto predsjednika, nego za IO HRS-a !
Moj je problem što sam išao pošteno, kandidirati se, bez obzira ko bude predsjednik, da promičem i radim za korist radioamaterstva u Dalmaciji, međutim "jake snage MUP-a", od koji je i njihov umirovljenik Emir, su učinili sve da moju kandidaturu rasčereče, seciraju, izvrgavaju ruglu, a sve u cilju da se ostvari njihov projekt, jedan kandidat, njegova privatna lista, i diktatura koja je uslijedila.
E moj Emire, ti si bio među onima koji su dobili moj životopis od tajnice, komentirao njegove dijelove, naravno, u posprdnom tonu, i, učinio sve da ja ne uspijem.
Stoga, ti si suučesnik ove garniture na odlasku.
No, oni se ne predaju lako, misle da su našli modus da ostave svog lutka na koncu, i pola momčadi koja je aktivno delala da se poluči upravo ovakav rezultat, porazan za radioamaterstvo u RH !
Ko za njih glasa, je također suučesnik, rastakanja radioamaterizma u Hrvatskoj.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja