Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Oct 12, 2016 6:12 am

Najvažniji dokument, u ovoj fazi, nije predočen javnosti, i zastupnicima , spisak plaćenih članarina, s imenima i prezimenima, po matičnom klubu za 2015.g. Bez toga nema šanse da provjerimo "izračunati" broj zastupnika po klubu. A to je samo jedan od koraka ka poštenim izborima. Na HRS web naslovnici je još lista iz 2014.g. , i to đuture, bez imena, i bez verifikacije, samo "informativno".
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Oct 14, 2016 2:20 pm

Već se , godinama, u njihovom mandatu, kočoperi IOCA program, pod Programi HRS-a, a na web naslovnici HRS-a. To nije njihovo čedo, zna se čije je. A , ako su ga već "posvojili" kako tvrde, i usrdno spominju u godišnjim izvještajima, onda bi se trebali i starati o njemu. Do sada je imao tretman nahočeta, ili Trnoružice, osim kada se trebalo (samo)hvalit. Jadno, do zla Boga. I tako, di god takneš.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Oct 15, 2016 8:27 am

Koki, svi oni koji su bili na prosloj skupstini su protiv IOCA programa. Mislim na izbornu. Dignuli su tuku za predsjednika i izvrsni koje IOCA uopce ne zanima. Dignut ce i ovaj put.
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Oct 15, 2016 9:10 am

O figi u džepu sam pisao bezbroj puta, no oni su učinili triple-double, NBA im nije ravna !
Prvo su prisvojili IOCA program , kao "svoj" !
Drugo, mijenjaju IOCA managere kao ciganin konje.
Treće, lažu u planskim dokumentima, s skupštinske govornice, i u praksi ; nisu potrošili K od kune za taj program, u kojeg se (falšo) kunu !

I ostali programi s kojima se "diče" nisu njihovi, nego Perini, od Cavtata , nadalje. Zato je i laja ispred vrata u Cavtatu, gdje su pokazali svoje pravo lice i (po ne znam koji put) osramotili Hrvatsku.

I nakon svega, kako javlja Jason Bourne, iz kancelarije u D-12, oni se opet kandidiraju !

Ni Šekspir ne bi mogao opisati takvu besramnost.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 12:29 pm

Ne treba smetnuti s uma da (prema Statutu HRS-a i Poslovniku o radu Skupštine) na samome zasjedanju Skupštine, na prijedlog najmanje 5 zastupnika, mogu biti istaknute (predložene) i druge osobe kao kandidati za članove IO HRS-a.

Hoću reći, da ne može proći priča kao onomad u Kraljevici, da imamo "Predsjednikovu listu" i "Kokijevu listu", pa se glasovalo između njih dvije. Dakle, svatko tko sakupi 5 prijedloga ide na zbirnu listu kandidata za članove IO HRS-a.

Valjda smo nešto do sada naučili.

9A6AA

Emir je, pretpostavljam, dobro mislio, ali krivo napisao. Naime, mnogi su pozabili, pa da im osvježim pamćenje. Ja sam imao kandidaturu, kao osoba, nisam imao nikakvu listu, jer se i nisam natjecao za mjesto predsjednika, nego za IO HRS-a !
Moj je problem što sam išao pošteno, kandidirati se, bez obzira ko bude predsjednik, da promičem i radim za korist radioamaterstva u Dalmaciji, međutim "jake snage MUP-a", od koji je i njihov umirovljenik Emir, su učinili sve da moju kandidaturu rasčereče, seciraju, izvrgavaju ruglu, a sve u cilju da se ostvari njihov projekt, jedan kandidat, njegova privatna lista, i diktatura koja je uslijedila.

E moj Emire, ti si bio među onima koji su dobili moj životopis od tajnice, komentirao njegove dijelove, naravno, u posprdnom tonu, i, učinio sve da ja ne uspijem.
Stoga, ti si suučesnik ove garniture na odlasku.

No, oni se ne predaju lako, misle da su našli modus da ostave svog lutka na koncu, i pola momčadi koja je aktivno delala da se poluči upravo ovakav rezultat, porazan za radioamaterstvo u RH !

Ko za njih glasa, je također suučesnik, rastakanja radioamaterizma u Hrvatskoj.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 16, 2016 12:43 pm

9a2jg wrote:ove garniture na odlasku.

O čem ti zboriš?
Pa vidiš da garnitura ostaje. A Zdenko Blažićeviž je reko da Željko Pilat ne radi svoj posao već letiri godine. Samo ga citiram.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 12:47 pm

Napisao sam, desetine puta, da oni žele formalno izaći, ali i ostaviti trojanskog konja (naš Pendrek-bači bi napisao kobilu), i pola IO-a onog sastava koji je i doveo do ovog neregularnog stanja.
Nadam se da će zastupnici doći, i ostati, trijezni, i glasati po savjesti.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 18, 2016 6:30 am

Ne samo ja, i drugi pišu da, bez spiska plaćenih članarina, nema dokaza da je broj zastupnika skupštine, koji nam je predočen, točan i istinit ! Svjedočili smo tolikim nezakonitim radnjama ove vrhuške, tako da nas jedna više , uopće ne bi začudila. Dapače, u odsustvu traženog dokumenta, svako živ, koji ih poznaje, će tvrditi da su cifre naštelili. Sada kad su maske pale, jedna nova nepodopština, ili kriminalna radnja, svejedno, ne može naškoditi njihov liku i (ne)djelu.
9a2jg

Postby 9a7zz » Tue Oct 18, 2016 10:47 am

Budale jedne,neka vas jebu kada mogu.Ne dajte im članarinu,platite samo klubu i gotovo.Klub je po zakonu član saveza a ne pojedinac.A usluge koje dobivate od saveza možete si zabiti u guzicu.Kratko i jasno!Za ništa vam ne treba.Ni za znak ni za dozvolu. A qsl-ke si nabijte.....znate gdje.Isto tamo gdje i usluge. :x
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Oct 18, 2016 1:41 pm

Viktore, ti nikako da shvatiš da tvojim riječima nitko ne protuslovi, ali jedini put za legalno svrgavanje trenutne vlasti jest plaćena članarina, legalno zastupstvo u skupštini, uvjeriti zastupnike da ih loš vodi, a još lošijeg predlaže, i pristupiti temeljitoj reorganizaciji, koja uključuje smjenu vlasti.
Sviđalo se to tebi, ili ne, za to je ulaznica plaćena članarina.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK