Od svega mi je najviše žao što neću biti na Skupštini da podignem ruku i kažem nešto, ali takav je život. Nisam ni do sada nikad birao predsjednike pa neću ni ovaj put...
Adio HRS-u...
Evo, upravo sam dobio odgovor od tajnice da je evidencija u skladu s člankom 19. Statuta U IZRADI
S obzirom da je statut izglasan 18.04.2015. pitanje je zašto se čekalo godinu i po dana.
Ako nema te evidencije kako su onda odluke Skupština koje su u međuvremenu zasjedale uopće legalne?
1AA je logiran skoro pa 24 sata na dan......u kontinuitetu......logiram se odmah ujutro i ne čačkam više mečku
Ne prozivajuci bilo koga, zatvorit cu ovu diskusiju i time sprijeciti daljnje bespotrebne izljeve gluposti.
Emir, 9A6AA
Glavni urednik weba
U slucaju da se ova tema na ovakav naci pokrene pod drugim nazivom, zabrati cu pristup onima koji to ucine.
Evo, ja želim da skup u mojim dragim Jezerima uspije a usput me kao
člana HRS-a zanima kakva je financijska konstrukcija skupa. Jer, ono ka, to je donekle i moja lova.
Aj 73
Rolando 9A3MR
Baš me zanima koliko će sva ta parada na kraju koštati i iz kojih će se izvora sve to pokriti.
Nadam se da će nam vrijedno rukovodstvo podastrijeti račun i povući crtu ispod svega pa da i mi koji nismo tamo bili znamo.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests