Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a2jg » Thu Sep 08, 2016 8:53 am

Ekipa, zadužena za dodatnu pacifizaciju i sterilizaciju HRS foruma je na djelu. Opet se pišu teme a'la pišiću-kakiću, samo da se ne spominju promašaji i pogreške postojeće garniture, pred izbore.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 09, 2016 12:19 pm

Na HRS web naslovnici se kočoperi informacija kako HRS organizira , u suradnji sa RK u Pazinu, citiram, Pazinski radioamaterski vikend za djecu i mlade 2016.g , od 23. do 25.rujna o.g.

Koliko se sjećam to nije bilo u planu i programu akcija koje financira HRS za 2016.g. , ali , u moru bezakonja, to nije ni važno.

Bitnije je nešto drugo, u tri dana "događanja" ima , sveukupno, 8 sati predavanja i prakse, vezane uz radioamaterizam. Da cirkus bude veći, treći dan je "ispit znanja", te podjela priznanja.

Sve u svemu, umanjena kopija Zvjezdanog sela, znači, Obrovac 2.

Baš kao što se (pretežito bezuspješno) saniraju nusprodukti pravog Obrovca, zadnja dva desetljeća, tako ćemo mi, iduće periode ispravljati ovo štancanje lumena, i instant operatora.
Ko doživi, vidjet će da je istina. Ako ne doživi, potvrdit će mi na onom svijetu, pod uvjetom da oboje budemo u Raju, ili oboje u Paklu.

Nije ništa, za ništa. Sad će štancanje aktivnosti, pucanje po šavovima od pregnuća, samo da se pokaže urbi et orbi, da je postojeća garnitura uspješna. Moš mislit !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 17, 2016 5:05 pm

Već par dana nema uradaka dvije poluperiode, iste sinusoide, drugova Gorana i Martina. Mora bit da pišu Plan projekata predsjedničkog kandidata, za kojeg mi ne znamo. Šta će nas zajebat !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 18, 2016 5:59 am

Od svega mi je najviše žao što neću biti na Skupštini da podignem ruku i kažem nešto, ali takav je život. Nisam ni do sada nikad birao predsjednike pa neću ni ovaj put...

Adio HRS-u...

Javija se ! Znači, živ je. To šta je prepotentan, pa bi još i tija predstavljat klub u skupštini , a primili su ga jer ga niko nije tija primit, to je stvar bolesnog visokog mišljenja o sebi. Tu nema lijeka.

Preksinoć san bija na jednoj veselici, di su mu bili i klupski članovi, sve mi je (odavno) jasno...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Sep 19, 2016 1:02 pm

Evo, upravo sam dobio odgovor od tajnice da je evidencija u skladu s člankom 19. Statuta U IZRADI
S obzirom da je statut izglasan 18.04.2015. pitanje je zašto se čekalo godinu i po dana.
Ako nema te evidencije kako su onda odluke Skupština koje su u međuvremenu zasjedale uopće legalne?

Tajnica i HRS nas ne prestaju zabavljati !

Ovaj izričaj me podsjeća na stari vic : Kad Mujo pere ruke, prije, ili poslije pišanja. Odgovor je : Za vrijeme...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 20, 2016 8:51 am

1AA je logiran skoro pa 24 sata na dan......u kontinuitetu......logiram se odmah ujutro i ne čačkam više mečku

Kad neko ovako, sam o sebi, ja doista nemam komentara. Narodna milicija.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 21, 2016 4:52 pm

Ne prozivajuci bilo koga, zatvorit cu ovu diskusiju i time sprijeciti daljnje bespotrebne izljeve gluposti.

Emir, 9A6AA
Glavni urednik weba

U slucaju da se ova tema na ovakav naci pokrene pod drugim nazivom, zabrati cu pristup onima koji to ucine.

Evo da ja malo citiram Emira, što pisaše prije 11 i po godina, pod topicom Murter, day after...
Jednom žandar, vazda žandar.

A samozvani predstavnik Dalmacije u IO HRS-a pisaše

Evo, ja želim da skup u mojim dragim Jezerima uspije a usput me kao
člana HRS-a zanima kakva je financijska konstrukcija skupa. Jer, ono ka, to je donekle i moja lova.
Aj 73
Rolando 9A3MR

Kad ga nova momčad, koja izvrši prevrat, studenog 2007.g izabra u IO, ne dozvoli više nikome takvo pitanje. Poznatim represivnim metodama. Sve do današnjeg dana.

A naš vazda budni drug Goran upita :
Baš me zanima koliko će sva ta parada na kraju koštati i iz kojih će se izvora sve to pokriti.
Nadam se da će nam vrijedno rukovodstvo podastrijeti račun i povući crtu ispod svega pa da i mi koji nismo tamo bili znamo.

Onda i njemu začepiše usta sitnom paricom, i pojeo vuk magare.

Sve go revolucionar, ostade u kindergartenu. I povukoše HRS i članstvo u balkansku kaljužu.

No, ne treba zaboraviti opetovane Perine izljeve žuči, i ponavljanje uzrečice o SVINJAMA i BISERIMA. O ljubavnicama i tajnicama, ni riječi. Vrline javne, poroci tajni.

Ostaje samo neispunjen san, ARG na jahtama, oko Murtera. To se moglo okotit jedino u glavama štićenika jedne specijalizirane šibenske ustanove, medicinske tipe.

Ima još, pomalo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 22, 2016 6:56 am

Ja se već bija poveselija, kad san čuja da je jedan član IO bija protiv prijema administrativne djelatnice u HRS. Jutros me Radio Mileva demantira. Vele, da, bio je protiv, ali ne što je ustao protiv amoralnosti, bezakonja i nepotizma, nego zato što je imao svojeg pulena ?
E moj Marijane, ja te taman povali, ups, pohvali, a ti tako...
Nije dobro.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 23, 2016 11:43 am

Zahvaljujući "demokraciji" kojoj je on obilato pridonio, drug Goran naglas razmišlja, na HRS forumu, u stilu "kibi-dabi". Ja bio uvjeren da on i Martin pišu nekome program rada. Tezga je tezga.
Kad je moglo za časopis Radioamater, što ne za možebitnog predsjedničkog kandidata ? E , da je Trump bija za njega čuja... Goran za njega je, samo to se ne pika... Bude veselo...garant.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 30, 2016 2:42 pm

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... Itemid=564

Četrdeset dana do Martinja, UPS, do izborne skupštine, mi još nemamo spisak plaćenih članarina za 2015.g !!! Zar mora vazda u Dalmatinskoj 12 biti balkanska (poljska) kuhinja ? SMB, seveda.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK