Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Fri Jul 08, 2016 8:22 pm

:twisted: :evil: :x :o
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 09, 2016 12:48 pm

Sa jedne strane imaš ekipe koje se trude, a sa druge strane mladce koji rade 20 sati na nekoliko postaja na top bandovima. Drugi se pak ponapijaju, treći ni nemaju računala na koja bi mogao instalirati sw koji je savez platio itd...

Adame , Adame, potpa si pod Gogin utjecaj, de capoto. On piše o tome ko je navuka majice, pa , majku mu staru, onaj koji je nije ima ! Profesionalka, morti ?

A sada o pijanstvu. Milicija kod nas, ka vrhunskoj turističkoj destinaciji, počela vatat ove pajtose šta prid malin butižican piju pivu za 6,50 kuna. Pa ne bi je pija tu, da ima za kafić, di je "zidaruša" 25 kuna !
I mi smo, ka omladina, švercali vino u PPS, ali smo svi znali što slijedi, ako te šef PPS-a uvati, makar u tragovima. Šest mjeseci zabrane rada u PPS-u, i godina dana zabrane polaganja za višu ( II ili I ) klasu. Pa ti sad loči, dok te ne jame.

Nije to hotel Kraljevica u Kraljevici, gdje su HRS silnici, predvođeni Laureatom, derali Mirogojček, šta ga je on donio iz Kaštela. Ono šta su oni pili, moš dat jedino ljubavnici, ako je ostala noseća, abortirat će, odma, garant !
Pa da će oni bit normalni ? Ne mere.

Drug Džugašvili je već stavija iks x kilo beloga, plus ona kafanska boca sode, s velikim ventilom, da se čovek osveži posle svakog perioda. Tako i treba. Malo u čašu, malo za vrat.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 10, 2016 12:56 pm

Vratiću se na tvrdnju druga Džugašvilija, na privremenom radu u Malom ritu. On tvrdi da ekipa oko KV povjerenika nije znala hendlati sa veličinom i brojem majica 9A0HQ !

Kako pogrešno ! Znam bar deset osoba, od kojih neki nisu ni radioamateri, koji su mi, u odvojenim razgovorima rekli da su vidjeli tajnicu u toj majici na Dolcu !

Ma zli jezici, peta kolona, Orjuna, sve go ološ ! Šta bi ona sad trebala šetat Dolcem bez majice ? Ili trošit svoju, kad je "savezna" pri ruci ? Govorila je jedna moja susida da je šteta imat, a ne pokazat ! Mislin, majicu...
A šta je po Dolcu, di češ je drugo intrat, neš' valjda u kancelariji u D-12 ? Osin toga, kad je po Dolcu, znači da je kućevna žena, domaćinska, da se stara o svojima... Po(h)valno !

Na kraju, da je majica ostala na macu, tribalo bi je inpoštat, ovako je profesionalka uštedila HRS-u poštarinu. Ka i Marinko !

Pipi...........
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 11, 2016 12:35 pm

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... Itemid=562

Kao što je vidljivo, Ljilja je još uvijek na listi zaposlenih u D-12 ! Tko zna, možda bude još koji Ugovor o radu na određeno vrijeme ? Ko zna što će biti iza rujna ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 15, 2016 5:17 pm

Dugo je meni trebalo da shvatim zašto su zaštitari na porti HZTK, jedne ustanove koja bi trebala imati širom otvorena vrata, svim ljubiteljima i aktivistima Tehničke kulture u Hrvatskoj.

Tamo su da priječe ulaz smijenjenim, ražalovanim, i/ili neizabranim Alfama i Omegama HZTK u neovisnoj Hrvatskoj.
Samo, ko se maća laća, od mača i pogiba, reče Isus svom pratitelju, u Getsemanskom vrtu.

Istjerivač (ica) je postao istjeran(a). Povijest se ponovila, a ona nije ništa naučila.

Kolo sreće uokoli, vrteći se ne pristaje, ko bi gori, sad je doli, a ko doli, gor' ustaje.....

Ajmo još jedno tricky question, nagrada je sedam dana u nezakonitom HZTK apartmanu u Kraljevici, more i sa ljubavnicom, ako se ženi ne ide : Kako to da nije bilo, ni studenata ni zaštitara na porti dok je pokojni Žika bija tajnik ?
Zaštitar se stavlja, sama rič kaže, da te od nečega ili nekoga zaštiti. U socijalizmu su nan tupili o unutarnjim i vanjskim neprijateljima. Znači , bili smo ugroženi, a zaštite nije bilo !
Sada više nema nikakvih neprijatelja, a zaštitari u tri smjene, ka na portu od škvera !

Ko mi to odgonetne vozin ga na Zvjezdano selo, ili u Kraljevicu ! Ali, samo do porte.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 15, 2016 8:06 pm

Dositili sa napisat u zakon da tribaju zaštitari.Tako da su mnogi otvorili zaštitarske tvrtke.To je zarada.Ima još ali ne bih u potančine,a znaš i zašto.Nisam u mirovini. ;)
Ima puno lipih stvari ali nesmin kazat.Nesmin reć! :D SRI

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 18, 2016 7:43 pm

Ne znan, bi li se smija, ili plaka, od Adama naprid, svi se kunu u kompjutere, a svi zazivaju tekice, od Žikine, preko spavača-tajnika, do Ljijine, male... I svi znaju, i nikome ne smeta.
Oću reć lopovluk. Jer, još od Perina predsjednikovanja je HRS-ov laptop bio kod njega doma. Ka i klupski uređaj(i) u Laureata doma. Nek se nađe. Jer , kod njih je sigurno !

E sada, kako može tajnica, ili administratorica ustrojiti bazu podataka, ako kompjutora - nema ? I pojavi se pred skupštinu, recimo... Da bi se "ažurirao" spisak članova po klubovima, ali od prije dvi godine. Jer je ustanovljena nova mjerna jedinica za ažurnost 1 HRS. To je neki delta T , pa još malo više, dokle živci izdrže.

Tu nastupa moj imenjak Boris. Ne komandant Plastična puškica, nego Boris, šef NO, kodnog naziva "famozni štapski dokument". Jer on je, meni, i ostalim nazočnima na skupštini, mahao dokumentima (niko nije vidio da li je tamo bilo i slova) kako su sva MTS-a na broju, da on odgovara, da je sve u redu, i sve u tom smislu. Nisam produbljavao temu, jer rekoše da je bio došao tek iz bolnice...
Dubio sam temu sa Leonom, pa čovjek umro, dubio oko QSL-ki sa Dakijem, čovjek umro, neću s imenjakom, želim mu dug život, samo neka s ničim ne maše, jer mu niko u sali nije vjerovo, samo sam ja imao muda to naglas reći.

I tako, član vladajućih, Darko, tobože naivno, upita da li je to počela predizborna aktivnost. Dragi Darko, ti si jedan od NJIH, koji ste zasrali do balčaka, i da iko od vas ima trun časti i poštenja, zavuko bi se u mišju rupu, do daljnjeg, i dok se drugačije ne naredi.
Ali, srećom poznamo vas, obraz dva prsta đona, nema toga što od vas ne možemo očekivat. Sve go Erdogan !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 18, 2016 8:24 pm

Deboto ! ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 19, 2016 10:38 am

Interesantno, svi pišu , niko o lopovluku ! Čak ni drug Goran, čiji je (ratni) predsjednik kluba, odma na početku rata, odnija jedan klupski KV, jedan UKV i (jedini) kompjuter u sebe doma, jer je "situacija tako nalagala". Velečasni i pošteni Goran to nije nikada spomenuo javno, a nalazi za shodno "uređivati" stanje u drugim klubovima.
Lažljiva istina i/ili dvostruka (moralna) mjerila.

Dragi Gorane, tebe nema ni na forumu, ni na poštanskom pretincu, jer se ti metiljiš na neki klub, koji , nakon toga, redovito najebe. Ko god je imao posla sa stokom, zna kako se riješiti metilja i metiljavosti. Bujrum !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 20, 2016 1:25 pm

Ne.On je samodovoljan.U tome je kvaka. ;)

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK