by 9a2jg » Mon Jul 18, 2016 7:43 pm
Ne znan, bi li se smija, ili plaka, od Adama naprid, svi se kunu u kompjutere, a svi zazivaju tekice, od Žikine, preko spavača-tajnika, do Ljijine, male... I svi znaju, i nikome ne smeta.
Oću reć lopovluk. Jer, još od Perina predsjednikovanja je HRS-ov laptop bio kod njega doma. Ka i klupski uređaj(i) u Laureata doma. Nek se nađe. Jer , kod njih je sigurno !
E sada, kako može tajnica, ili administratorica ustrojiti bazu podataka, ako kompjutora - nema ? I pojavi se pred skupštinu, recimo... Da bi se "ažurirao" spisak članova po klubovima, ali od prije dvi godine. Jer je ustanovljena nova mjerna jedinica za ažurnost 1 HRS. To je neki delta T , pa još malo više, dokle živci izdrže.
Tu nastupa moj imenjak Boris. Ne komandant Plastična puškica, nego Boris, šef NO, kodnog naziva "famozni štapski dokument". Jer on je, meni, i ostalim nazočnima na skupštini, mahao dokumentima (niko nije vidio da li je tamo bilo i slova) kako su sva MTS-a na broju, da on odgovara, da je sve u redu, i sve u tom smislu. Nisam produbljavao temu, jer rekoše da je bio došao tek iz bolnice...
Dubio sam temu sa Leonom, pa čovjek umro, dubio oko QSL-ki sa Dakijem, čovjek umro, neću s imenjakom, želim mu dug život, samo neka s ničim ne maše, jer mu niko u sali nije vjerovo, samo sam ja imao muda to naglas reći.
I tako, član vladajućih, Darko, tobože naivno, upita da li je to počela predizborna aktivnost. Dragi Darko, ti si jedan od NJIH, koji ste zasrali do balčaka, i da iko od vas ima trun časti i poštenja, zavuko bi se u mišju rupu, do daljnjeg, i dok se drugačije ne naredi.
Ali, srećom poznamo vas, obraz dva prsta đona, nema toga što od vas ne možemo očekivat. Sve go Erdogan !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja