Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Mon May 16, 2016 1:20 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prop ... 93563.aspx

Ljudi, ma nije to moguće....... !
To rovari peta kolona, unutarnji neprijatelj, i belosvetski jebivjetri...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 16, 2016 2:22 pm

Pa je.Ti uvik govorš da na Balkanu ništa nije slučajno.Osim slučajnog bivšeg Pridsidika prosrbske vlade. :x
A da nebi rekli da napadam samo komunjare kazat ću da ni one bivše a i ova trenutna niti malo ne zaostaju.Ova prošla, prosrbska se zadužila najviše i onda kad čujem,pročitam da je neko fali kao dobru i uspješnu uvati me proliv.Najrađe bi se istanka na Iblerov trg. :D
Da ja skratim... Sve je to isti kurac samo drugo pakovanje.SDP je livo a HDZ desno krilo KPH.I to je tako.Dok su oni na vlasti nema nama ne napretka nego doskora ni starog kruva :!: :evil:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 16, 2016 3:03 pm

Iman ja jednoga moga staroga gosta, iz Zapadne Njemačke. Kad su se ponovo ujedinili, prošlo par godin, doša on opet u mene, sidimo navečer, pijuckamo vino, i ćakulamo. Pitan ga ja, kad smo već pinku potegli, kako mu se pare novi stari zemljaci. Ka da san ga jaglon broj 5 uboja u guzicu ! Nije ferma uru vrimena govorit, valjda se nakupilo... Sve se da smistit u par rečenica : Lini, neće da rade od tri istočna Njemca dva su radila za Stasi (njiova UDBA), ne nužno za lovu, nego za privilegije, od kupnje robe "luksuzne" potrošnje, do dobivanja pasoša za ić vanka na godišnji odmor. Kako san ja muča, on se sve više žestija, boja san se da ga ne inkolpa, pa san ga, par puti, iz karitadi, prikinija, bezveznon upadicom, ali, sve zaludu. Počeja pinit, govori žena je muža špijunirala, samo da njoj bude dobro !
Kad san doša do riči, pitan ga : A šta je po tebi rješenje i izlaz ?
On će ti meni : Tribaju se izrodit dvi generacije, i da za to vrime ne bude rata, s nikin, da bismo se vratili među normalne ljude !

Puno san se puti sitija njegovih riči, i šta vrime ide naprid, uvjereniji sam da su te famozne rečenice primjenjive na sve zemlje u tranziciji, pretežito ex socijalistički blok.
Ko misli da mi nismo u toj kašeti brokava, ljuto se vara.

Dvi godine prid rat san na splitskon pazaru kupova od Poljaka njihove rječnike i tranzistore, skoro badava, da bi bidni produžili još koji dan na makarskoj Rivijeri. Danas je to zemlja koja je najviše, od svih zemalja bivšeg istočnog bloka potegla sredstava od EU-e !

Slovačka je prva u Europi po auto industriji, a "veliki Rvati" razjebali Jugoplastiku, razmontirali preše i prodali u Srbiju.
Isto kao i komplet liniju tvornice ribe iz Komiže, koja je isto završila u Srbiji ! Nisu nama krivi četnici, nego "veliki Rvati" što rasprodaše sve što se rasprodati dalo. Jer "normalno" je da je tvornica ribe u Niš, a ne u Komižu, jel' tako ?

Ajme, sad će se javit drug Goran, gotovo je...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 16, 2016 3:40 pm

Sve si moga spomenut ali Avijatičara nesmiš ..pardon ribu,Komižu,Siciliju.Da će se on Vlaj bavit sa ribon. : :?: .on Vlaj sa ribon. :?: .ha ha. :lol: :lol:

I ja san toliko puti kupova kod Poljaka i ne samo na Pazar.A to je bila mižerija od judi.Ne kao osobe,ne vriđan, nego financijski.Ajme i kuku.Ja san za njih bija ka meni Švicarac.
Bija san 90 u Poljskoj..nas trojica Bračana i jedan Foroni nismo mogli potrošit 100 DM-a vrijednosti njihove valute.Mižerija!Ajme i kuku.Bilo nam je neugodno.Onda znaš koje je ura !
A vidi sad..di smo mi a di su oni.Nama mladost biži u bili svit i sve smo stariji ,bolesniji i siromašniji.Oni gaze naprid.I svi drugi pomalo za njima.Mi i Bosanci moremo sad zajedno u iste diple.Nas malo spasi ovo turizma dok ga ima, inače zube na škanciju. :)
Je,nakralo se u nas njih dosta priko mire a nas prodaše za 30 srebrnjaka.Ali doće i njima zodnja ura!

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 23, 2016 11:36 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/joki ... 94985.aspx

Ono što je dobrovoljni tim, od tristotinjak stručnjaka radio nekoliko godina, sada bi HDZ i Markićka razjebali u čas posla.
Krasna se poruka šalje mladim stručnjacima, da ne rade ništa iz domoljublja, mukte, i da pođu vanka radit, jer ovdje ne caruje znanje i struka, nego politika.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 23, 2016 3:27 pm

Brzo i sigurno tonemo u ambis. :( Ali boli ova HR šutnja isto ka da ležimo na nafti. :roll:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a4db » Mon May 23, 2016 7:54 pm

Kamo sriće da je u doba SDPa carovala struka.
U mojoj branši sreo sam samo šarlatanstvo & staljinizam - izvorni.

Di su HR sveučilišta na top 500 - nigdje. E tu je upravo pravo mjesto za RH.
9a4db
Site Admin

Postby 9a6r » Mon May 23, 2016 9:37 pm

I ona fora da su u Jadranu velika nalazišta nafte i plina :!: :roll: Jooooj šta sve karta može podnit ! ;)
A crveni kmeri su maheri u laži.Slobodno mogu na natjecanje sa Srbima koji su svjetski prvaci. :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 25, 2016 12:30 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/uziv ... 95475.aspx

Sumrak razuma, zbog praznoglavih talibana...

Razapinjanje dragovoljnog rada za dobrobit Hrvatske je počelo sa osamostaljenjem, a, kao što je razvidno, proces još traje...
Prvo su razjebali klubove dobrovoljnih davatelja krvi, pa dobrovoljna vatrogasna društva, pa društva Narodne tehnike, ne nužno tim redoslijedom.
Nakon toga, što god je neko htio napraviti dragovoljno i besplatno, automatski je bio (i ostao) sumnjiv.
Oni koji su iznutra opljačkali Hrvatsku, a ZNA SE ko su, ne vjeruju nikom ko dragovoljno radi.

Primjera radi, ovoj ekspertnoj skupini mladih umova, nisu platili ni putne troškove za rujan 2015.g. , o čemu onda pričamo.

Sad će uhljebi trenutne vlasti...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 26, 2016 11:05 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bori ... 95650.aspx

Puno stvari u ovoj tragikomediji, sapunici na hrvatski način, ima nesumnjivih sličnosti sa HRS-om. Spomenut ću samo jednu, možda najvažniju - management !

Nekoliko stotina najboljih mladih mozgova Hrvatske se javilo dobrovoljno, na JAVNI POZIV , i kao takvi su izabrani u radna tijela, koja su radila, i odradila posao.
Tko ih kritizira, i podmeće im nogu, isti oni koji zastupaju dijametralno suprotna gledišta, od kojih NIJEDAN nije napisao molbu, kada je izašao Javni poziv! Toliko o možđanima, i poštenju, istih !

Ista stvar je bila u HRS-u, mene je moj klub delegirao kao predstavnika u IO HRS-a, i još me je podržalo devet klubova. Vlastodršci, utvare koje žele vladati iz sjene, satrapi radioamaterstva u Hrvatskoj, nisu htjeli ni čuti za moju kandidaturu, iz prostog razloga što je sve javno, transparentno, što me nisu uhvatili s prstima u marmeladi (kao neke iz IO-a), što nemam ništa tuđe na reversu, i što nemam kartona u Policiji. Da imam, možda bih i bio kandidat, no, kako ne znam mučat, vjerovatno bih otpao.

Umjesto mene, i meni sličnih, Puki je instalirao samozvane predstavnike regija, koji su se okitili zvučnim nazivima dužnosti koje navodno obavljaju, a sve za naše novce, sumnjive i nikakve rezultate.
Nikad više oštancanih operatora (da mogu potegnit, opet naše pare, iz HRS-a, kao , tobože, uspješni), a 74 pozivne oznake u HRKljušu, govori više od mog komentara.
Kad bi se (normalno) spisak očistio od klubova i pojedinaca koji su kršili propise, spala bi knjiga na šezdesetak znakova. Slabo, da je sutra Božić !

I, na kraju, ništa te i takve persone nisu naučile iz povijesti, uvijek instalirani aparatčici odrađuju poso za nekog, iz drugog plana, hobi nazaduje, samo njih par, koji su se "oparili" , trljaju ruke.
A mi, tonemo...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK