by 9a2jg » Wed May 25, 2016 2:26 pm
HDZ nije moga pisat povijest, jer jer pun bivših SDP-ovaca. Zato je on osmislija male desničarske strančice, ala HSP i slične, koje su plasirale notorne laži, a la lista največih svjetskih zločinaca, i mjesto Josipa Broza na njoj. Ja znam opus tvog predsjednika matičnog kluba, kojoj stranci pripada, šta je radio i govorio, jer , to su sve javni dokumenti, vrte se i listaju po internetu, stotinama tisuća puta.
Zbog toga šta je govorija, a ne zbog djela, koje ja ne pamtim, a puno duže sam od njega u radioamaterskoj organizaciji, on je dobija društvena priznanja, jer je sluša velikog vođu u D-12, vozija za njim, a i govorija kako je pasalo određenim mračnim krugovima.
Kad sam ja nastupija s osmišljenim programom javno i transparentno, i tražio njegovu podršku, nisam je dobio. Mnogi su me tapšali po ramenu, ali, kad je bilo potpiši za podršku za IO HRS-a, onda su zakazali.
Stoga, Pukiju je bio olakšan put, Goran i Emir su me gazili svojim "umnim" izričajima po forumu, secirali moj životopis, kojega im je ustupila profesionalka, a osobe tipa Srećko su mi uskratile podršku.
I to poštujem , drugačiji politički stav, samo pizdo od čovika, onda si sukrivac za ovo jadno stanje HRS-a, jer si , nedavanjem podrške meni, dao podršku onim snagama koji su ovaj period samo otaljavale.
E zato, šta je bija pizda od čovika, zato je dobija "priznanje" HZTK !
Sad je dobija godišnje priznanje 4DC, iz istog, Vašeg kluba, a svi ga natjecatelji seru po glavi, ne osobno, nego kolektivno, u funkciji člana Povjerenstva za KV. Zašto ? Zato jer očito i bjelodano radi protiv interesa goleme većine naivaca koji vjeruju u zakonitost i poštenje natjecanja za KV , pod visokim pokroviteljstvom HRS-a !
Merry go around !
Neki dan, na doigravanju za prvaka, cijela košarkaška dvorana viče : Niger, niger !
Da živimo u normalnoj zemlji, kao što ne živimo, delegat i povjerenik bi prekinuli utakmicu, ili ispraznili gledalište !
Ali, ne ! U gradu, u kojemu sam bio sa KK Split, dok su igrali Marcelić, Troskot, Đerđa, Skansi, tri brata Tvrdić, Grašo, i di nikad nisan čuja beštimju, a kamoli nešto drugo, nedolično, sada me sram di živimo.
Stoga, poslovica veli : Pometi prvo pred svojim vratima !
Usudio bih se nadodati : Pročitaj malo starije autore, svih boja i pogleda, a ne nasjedati i propagirati dnevnu propagandu .
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja