IOCA

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: IOCA

Postby 9a2jg » Sun Sep 07, 2025 10:20 am

Moga san falit ?! Učenik & učitelj, ko to more nadmašit ? Zajednička osobina im je da ne šalju QSL karte ! Oni su bili Matina preteča !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 07, 2025 1:22 pm

Uveseljivač nacije, drug Goran kaže :
Uostalom - IOCA je naš program

Je, onako kako plačaš članarinu HRS-u ?!!!
A sugovornik ti ne šalje korespodentima karte, i ne odaziva se na pozive tko mu ne šmeka. Baš kao i samozvani Doajen.
Je ste se našli, da sam selektor Dream team-a ne bi vas bolje složio !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Sep 08, 2025 1:46 am

Branko,
Bez obzira što ja napisao ti se nećeš složiti kao što se nisli složio niti u našem razgovoru.
Zato IOCA komitet ima 3 člana i ne vidim nikakav razlog za tvoj komentar.
Međutim, treba ostalima pojasnim tvoji navod o rijeci Dobrovačkoj i otoku u rijeci.
To što se nešto zove Rijeka Dubrovačka ne znaći da se radi o rijeci.

Neno je sve rekao u ovom pasusu. Sve ostalo su objašnjenja, neću reći neukima, nego onima koji misle da znaju. ;)
Sreća moja da sam se tamo kupao kao dijete, pa znam da je tako, iz osobnog iskustva. ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 09, 2025 11:57 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... n#msg77796

Prije više od 20 godina sam javno napisao, da ga nema, tribalo bi ga izmislit. pošto ga ima, neka UI uzme njegov DNA, pa neka ga kloniraju !
Sve je on obaša, sve vidija, sve zna, da bi na kraju zaključija da bidni otočić ima isti status ka i Krk. Ili nema ? Razlika je samo u tome šta se most koji spaja Krk sa kopnom zove Titov most. Šteta šta nije učinija za života još dva, jedan za Goli, drugi za Grgur... ;)

Ali, počela je drčat ruka, gubidu se slova, nema se za nove očale, a i tipkovnica ništo zajebaje... Čak je i niki dan zakuka da mu je mali penšijun ! Interesantno, ovi iz Službe redovito kukaju, od mog nadimenjaka, do nekih u metropoli ! Spika je univerzalna, i primjenjiva u svim državama bivšeg istočnog lagera, otprilike ide ovako, citiram, "koliko san da za ovu zemju, a oni meni samo ovoliku penziju !" Sluša san uživo, najmanje 3-4 puta, od različitih proverenih osoba.
Ali to našega Gorana ne handri. On se izdiga iznad materijalnog. Ono šta je prije (šta san mu ja poklonija!) prodava, sad nudi mukte, na UKV forumu ! Otiće, ziher, po nabavnoj cijeni ! Još samo ostaje da druga Gorana predložimo za ravnatelja Caritasa šibensko-kninske biskupije. Ako je Tomac moga nać boga pod stare dane, ko priječi njemu ?

Ah da, zaboravija san da je i dvorski pisar, piše ode i apoteoze 9A0BB team-u, u naravi njegovom intimusu Mati. Ja tebi, ti meni.
Nije potriba , ni Mati, ni ikome tamo čestitati, i pronositi glas, odličan rezultat, i pohvale odasvuda, govore same za sebe ! Ali, Goran ne bi bija to šta je, da nije on stavija i svoju pohvalu.

Kad san posjetija azil za pase na Žarkovici, uvik ti se dođe motat oko nogu oni pas bez pedigrea, zapušteni, na kojega niko ne obraća pažnju, oće se umilit, da ga uzmeš, odvedeš doma, brineš se o njemu. Rekli bi ovi sa Muzila "da se staraju o njemu"..... ;)
Last edited by 9a2jg on Tue Sep 09, 2025 12:53 pm, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 09, 2025 12:41 pm

Besposlen pop i jariće krsti.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Sep 09, 2025 6:37 pm

Nije to baš tako ; naime, cila ova spika dokazuje samo jedno, da Goran, koji uopće NE učestvuje u IOCA programu, hoće popovati, čak i u nominaciji novih otoka !
On bi puka da ne proba dokazivati kako netko NIJE u pravu, a on JEST ! To je poanta. Otoci i IOCA program su nebitni, bitan je pokušaj supremacije vlastitog uma nad svim ostalim učesnicima u nekoj diskusiji. Danas je IOCA, sutra će biti QSL-ke, prekosutra UKV contest, naksutra podnožje za 4CX250B, UI je gola čuna za njega.
Tko to nije uvidio, i bez mog pisanja, taj ga ne pozna... :(
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Sep 10, 2025 2:23 pm

On se triba zvat SVEZNAM oli barem VEGETA. :lol: :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Sep 10, 2025 3:26 pm

Ma to su ga tako nazvali neki elementi iz bivšega kluba, od kojih nikad ništa....
Samo on nije dobija muštuluk, ni patent, a kamoli koncesiju na sveznadarstvo ! Imali smo mi prije njega u Splitu, ali u mom klubu. lumen do lumena, prvo Nikša Dragičević, pa Boro Motalica, pa Vojković !
Samo, svaki od njih trojice je bija 10 kopalja iznad njega ! I još jedno slovo ! Dok je njega, ka malega, mater stavljala na tutu, naš Nikša je bija učesnik PRVOG kviza znanja u Jugi, zva se Pojedinac protiv televizije !
Ni to nije sve, i Vojković se okuša, u tom javnom nadmetanju, i propitkivanju individualnog znanja, javno i transparentno na TV-u.

A kome on prodaje pamet ? Onima koji nisu u životu digli javni glas protiv nepravde, otimačine naših truda, kriminalne pretvorbe, i svega što nas opterećuje.

P.S. Je li ti sad jasno zašto je on doša kod Mare sa ceduljicon? ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 12, 2025 4:03 pm

Tom, 9A2AA i Josip, 9A5AX će jedan dan između 14.-16.9., ovisno o slobodnom vremeni i vremenskim uvjetima, aktivirati Otok Blato CI-1010.
Detaljnije informacije slijede.

Daje se na znanje...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 18, 2025 11:17 am

Nadam se da su učinili dovoljan broj veza, potrebnih za priznavanje aktivacije ? Lovcima se priznaje veza, bez obzira koliko su oni učinili veza.
Važna je i činjenica da se veza priznaje i za 9AFF program, iz kojeg još nitko prije njih nije to aktivirao do danas ! Čudi me da zainteresirani iz 9AFF programa nisu ovu aktivaciju komentirali ni jednom jedinom riječi !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK