https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... n#msg77796Prije više od 20 godina sam javno napisao, da ga nema, tribalo bi ga izmislit. pošto ga ima, neka UI uzme njegov DNA, pa neka ga kloniraju !
Sve je on obaša, sve vidija, sve zna, da bi na kraju zaključija da bidni otočić ima isti status ka i Krk. Ili nema ? Razlika je samo u tome šta se most koji spaja Krk sa kopnom zove Titov most. Šteta šta nije učinija za života još dva, jedan za Goli, drugi za Grgur...
Ali, počela je drčat ruka, gubidu se slova, nema se za nove očale, a i tipkovnica ništo zajebaje... Čak je i niki dan zakuka da mu je mali penšijun ! Interesantno, ovi iz Službe redovito kukaju, od mog nadimenjaka, do nekih u metropoli ! Spika je univerzalna, i primjenjiva u svim državama bivšeg istočnog lagera, otprilike ide ovako, citiram, "koliko san da za ovu zemju, a oni meni samo ovoliku penziju !" Sluša san uživo, najmanje 3-4 puta, od različitih proverenih osoba.
Ali to našega Gorana ne handri. On se izdiga iznad materijalnog. Ono šta je prije (šta san mu ja poklonija!) prodava, sad nudi mukte, na UKV forumu ! Otiće, ziher, po nabavnoj cijeni ! Još samo ostaje da druga Gorana predložimo za ravnatelja Caritasa šibensko-kninske biskupije. Ako je Tomac moga nać boga pod stare dane, ko priječi njemu ?
Ah da, zaboravija san da je i dvorski pisar, piše ode i apoteoze 9A0BB team-u, u naravi njegovom intimusu Mati. Ja tebi, ti meni.
Nije potriba , ni Mati, ni ikome tamo čestitati, i pronositi glas, odličan rezultat, i pohvale odasvuda, govore same za sebe ! Ali, Goran ne bi bija to šta je, da nije on stavija i svoju pohvalu.
Kad san posjetija azil za pase na Žarkovici, uvik ti se dođe motat oko nogu oni pas bez pedigrea, zapušteni, na kojega niko ne obraća pažnju, oće se umilit, da ga uzmeš, odvedeš doma, brineš se o njemu. Rekli bi ovi sa Muzila "da se staraju o njemu".....

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja