Imamo Pravilnik o malim oglasima. Pravilnik nije ''u kamen uklesan'' ...
Četiri godine sam bio urednik ove web stranice, što znači pregledavanje
i odobravanje malih oglasa. Na prste jedne ruke mogli bi se izbrojiti
slučajevi kada oglas nije bio objavljen u roku od nekoliko sati. Konačno,
je li zaista presudno da oglas bude objavljen tek drugi dan od kada je
oglašivač zatražio?
Ne možemo se uspoređivati s ''Njuškalom''. I tamo se oglasi pregledavaju
i to rade zaposleni u punom radnom vremenu.
Mislim da je odobravanje oglasa potrebno
Odavno nisam citirao pametnog Martina. Ne bi ni sada, nego se on odvažio podijeliti s nama dio svojih promišljanja i mudrosti...
Sušta demagogija. Naime, i on, baš kao i njegovi prethodnici su bili postavljeni od HRS "vlasti" , jer je takav profil baš trebao, da zaluđuje ostatak članstva, cenzurira, i drži ga u pokornosti, i neznanju.
Uspoređuje sebe s zaposlenim u Njuškalu. Točno, u Njuškalu rade profesionalci, za plaću. Na HRS forumu moderator radi za naknadu, na koju je pristao. Da li je mala, ili velika, to ostavljam drugome da sudi i procjenjuje ; fakat je da su do sada to obnašali likovi koji bi sami još platili da to rade, koliko su uživali u tome !
U tri sam navrata pisao o kompoziciji, funkcionalnosti i ažuriranju malih oglasa, a da bi bili aktuelni i produktivni. Nisu učinili ništa da bi se osuvremenili ! Možda i zato što sam ja to predlagao ?
No, pametni Martin nije htio, u svom izljevu iskrenosti, napisati da su JEDINO njegovi oglasi tamo stali po 4, 5 ili 6 godina, bez uspjeha. Nevažno, ali, pogodovao je sam sebi, bespotrebno gnjaveći čitatelje !
Zadnja rečenica kvotiranog teksta je sukus ; on, i takvi kao on uživaju u cenzuriranju, "odobravanju", svemu što nas podsjeća na staljinistička vremena. Zato je i bio postavljen baš tamo, da to radi.
Ništa se na Balkanu ne događa slučajno.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja