by 9a2jg » Wed Apr 30, 2025 3:57 pm
Na djelu je bjelodana urota, žešća od one Zrinsko_Frankopana ! Oćedu me satrat, da me inkolpa ! Ničim izazvan, u nerednu uro, doša mi je pošćer, nosi bilu , malo veću omotnicu, ka šta dolazi karta od poreza. Ja, taman da ću zabeštimat, dokle više s haračom, kad on mi čini mot, da kalman, i da izvadin orahovicu i dva bićerina.
Šta je, vičen ja, oli se koja razvodi ? Bolje od toga, ali prvo gucni, veli on. Mi se lipo kucnuli, kad ono tamo - pošiljka sa 9A biroa ! Kad me danas nije inkolpalo, i neće.
Čuli oni, da gren po likarima, pa kontaju, ovo će ga dokrajčit, ako ne likari !
Nova kuverta, bile, papinske boje, je li se fešta 1100 godin rvaskoga kralja Tomislava, ili nije !
Ali, to nije sve ! Peta kolona je meni bila dostavila podatak da bacaju QSL-ke od MDXC-a, a ja u ovoj pošiljki ih dobio nekoliko ! Znači, duboka isprika volonterskom timu koji sortira karte, za nehoteć plasiranu krivu informaciju, koju su mi neprijatelji podmetnuli. Ta je li MDXC sponzor TX9A, ili nije ? Nema lavabo...
Ali, ni to nije sve ! Ja sve čeka da ću u macu karat nać i kartu od prešidenta, šta san ga radija, i posla, prošlog listopada, ali ništa. Mora bit da su te lokacije začarane, nije me od tamo tija Pero radit, a Hans nije do današnjeg dana posla kartu. Zadnju s te lokacije mi je posla Marti, za vezu iz 1979.g. dok je vozija Ladu karavan.
Posla bi Mate, ali nije stiga, piše Srednjeročni plan, sam sebi je da rok do današnjeg dana. Šta bi bilo da smo mu ga mi dali ?
Ima još, ali ostavimo malo i za sutra...
P.S. AKL je potvrdija još jednu novu zemlju, idemo po planu, nema odmora dok traje obnova. Ni zrna žita neprijatelju !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja