by 9a2jg » Sat Aug 24, 2024 6:38 am
I reče Bog : "Neka zemlja izvede živa bića, svako prema svojoj vrsti; stoku, gmizavce, i zvjerad svake vrste!" I bi tako. I stvori Bog svakovrsnu zvjerad, stoku i gmizavce svake vrste. I vidje Bog da je dobro.
Iz Knjige postanka, Dan šesti.
Ako je navedeni citat stran ateistima i nevjernicima. može i citat iz Pačje škole : "Ništa drugo ne nauči, pačurlija ta, nego što je i prije znala, pa, pa, pa..."
Isto ka šta se može fukati ženu na napuhivanje, napraviti instant pire, popiti instant kavu, tako se može POKUŠATI napraviti instant operatora. Ključna riječ je pokušati. Nitko to nije uspio u povijesti, pa neće ni oni školarci Večernje škole HDZ-a na Mosoru.
Uzalud vam trud svirači...
Podsjećaju me, već tridesetak godina, na sovjetsko društvo pedesetih, kojemu je bilo bitno da su pjatoljetke na papiru odrađene, o uspjehu se piše, drugovi se, sa završetkom pjatoljetke unapređuju, idu na više položaje, a stvarno stanje poražavajuće.
Zato su se i raspali sovhozi i kolhozi, jer se na nekom od velebnih partijskih kongresa diga jedan mali čovjek i rekao da je to sve magla, prijevara, i služi samo za apartčike.
Kako je sustav HZTK kreira Ante, po sovjetskom principu, ovima iz Večernje škole to paše, pa dokle ide, ide...
Sav istočni blok je to napustio, uključujući i Rusiju, a mi se držimo ! Zašto ? Jer, kako reče pokojni Joža, citiram, "Hrvatskom vlada i iskorištava grupa od 90.000 priokrenutih kaputa!". Ja bih se usudio dodati : Sad već i njihova dica, Zato nam i je ovako.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja