Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Tue Aug 20, 2024 8:00 pm

Nećemo moć doć do prazne QRG od njih. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 21, 2024 7:35 am

Ni jučer se nije čuja CBM, koliko se Laureat stara o njemu ! Biće nije vozila pruga za Sirobuju ? Ili je pala D4B ? Ona koju san ja montira u Veloj luci, prije 54 godine, još stoji. I ne samo ona.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 21, 2024 11:42 am

I u Smodlakinoj im je ostala jedna FD4 ali je neko pricvika uvodnik RG-58 do sad bivšeg PPS-a. :( Bez obzira na sve,nije mi bilo drago kad san to vidija.Ja san istinski RA i ne mišam hobby sa drugim stvarima.Nisan ljubomoran na tuđa postignuća jer jer imam svoja.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 21, 2024 11:48 am

Nije postignuće kad ostaviš antenu na napuštenom objektu ; ne bi da je vadija šolde iz svoga žepa.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 21, 2024 11:53 am

Ko će in sad odit na kanarinca i na kuću nasuprot kroz abajin u šufitu? Lagje je ostavit neka visi dok atmosferilije ne učine svoje.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 22, 2024 6:44 am

I reče Bog : "Neka budu svjetlila na svodu nebeskom da luče dan od noći, da budu znaci blagdanima, danima i godinama, i neka svijetle na svodu nebeskom i rasvjetljuju zemlju!" I bi tako. I načini Bog dva velika svjetlila- veće da vlada danom, manje da vlada noću- i zvijezde. I Bog ih postavi na svod na svod nebeski da rasvjetljuju zemlju, da vladaju danom i noću i da rastavljaju svjetlost od tame. I vidje Bog da je dobro. Tako bude večer, pa jutro- dan četvrti.

Iz Knjige postanka.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 23, 2024 9:33 am

Kamp ove godine okuplja 20 učenika osnovnih i srednjih škola iz Čitluka, Mostara, Ludbrega, Zagreba, Nove Gradiške, Zadra, Knina, Šibenika i Splita.

Mislija je Laureat da je "sve mukte na Blidinju" prirodna pojava ? Navukli su ga, samo tako. Ne prvi put. Merry-go-round continue......
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 24, 2024 6:38 am

I reče Bog : "Neka zemlja izvede živa bića, svako prema svojoj vrsti; stoku, gmizavce, i zvjerad svake vrste!" I bi tako. I stvori Bog svakovrsnu zvjerad, stoku i gmizavce svake vrste. I vidje Bog da je dobro.
Iz Knjige postanka, Dan šesti.

Ako je navedeni citat stran ateistima i nevjernicima. može i citat iz Pačje škole : "Ništa drugo ne nauči, pačurlija ta, nego što je i prije znala, pa, pa, pa..."

Isto ka šta se može fukati ženu na napuhivanje, napraviti instant pire, popiti instant kavu, tako se može POKUŠATI napraviti instant operatora. Ključna riječ je pokušati. Nitko to nije uspio u povijesti, pa neće ni oni školarci Večernje škole HDZ-a na Mosoru.
Uzalud vam trud svirači...

Podsjećaju me, već tridesetak godina, na sovjetsko društvo pedesetih, kojemu je bilo bitno da su pjatoljetke na papiru odrađene, o uspjehu se piše, drugovi se, sa završetkom pjatoljetke unapređuju, idu na više položaje, a stvarno stanje poražavajuće.
Zato su se i raspali sovhozi i kolhozi, jer se na nekom od velebnih partijskih kongresa diga jedan mali čovjek i rekao da je to sve magla, prijevara, i služi samo za apartčike.
Kako je sustav HZTK kreira Ante, po sovjetskom principu, ovima iz Večernje škole to paše, pa dokle ide, ide...
Sav istočni blok je to napustio, uključujući i Rusiju, a mi se držimo ! Zašto ? Jer, kako reče pokojni Joža, citiram, "Hrvatskom vlada i iskorištava grupa od 90.000 priokrenutih kaputa!". Ja bih se usudio dodati : Sad već i njihova dica, Zato nam i je ovako.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 25, 2024 6:44 am

Zove me jučer poznanik, veli, Koki ti si (pre)malo napisa o spisku ovlaštenih osoba za polaganje RA ispita ; više od pola ih nije vidilo Domovinski rat !
Odgovorio sam mu : Druže, registriraj se, logiraj se, i piši. Ali, samo istinu, jer ovaj portal ne odgovara za napisane laži, odgovara autor !
Ta nije ovo HRS portal, gdje drug Goran može napisati da sam bio u JNA, a ja je nisam ni omirisao ! I on prođe bez kazne i izgona.
Dokaz više da sviraju u istu trubu, iz istog su ešalona ! Muzil, Banjica, Pančevo, Niš, ili Fažana, sve su glave na kupu !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 27, 2024 5:31 pm

Ma kako to nisu objavili koliko je tečajaca uspješno završilo program Zvjezdanog sela ? U plivanju, promatranju zvijezda, ili radiofonije, svejedno. Bitno je da se niko nije utopija. Da Grga dobije čvarak. Čuvena je uzrečica JNA :" Ne gledaj ovdje (pokaže prston na glavu-možđane), nego ovdje (pokazuje na naramenice-epolete) !"
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK