Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue Mar 12, 2024 8:07 am

Novi dan, nova nafaka.
Poslaše mi propozicije za ruski DXC, koji je idući vikend ; nisu mi poslali da ću radit u njemu, nego da vidin da tamo piše, crno na bijelo, da je autospotiranje dozvoljeno, ali samo na SSB !!! Pa Laureat, i istomišljenici mu, samo takve i štancaju, zadnjih 30 godina ! U RK Marjan nisu proizveli ni jednog kompletnog operatora, iz RK Kaštilac su izašla dva ili tri, od toga jedan aktivan.
To se uklapa u "teoriju" kako je telegrafija "prevaziđena", kako dici triba laškavat cimu, da su preopterećeni (!),da im se nude atraktivniji i "lakši" programi. Dobar skor, svi operatori na prste jedne ruke, a financiraju se tako već 30 godina ! A o osobnim i klupskim priznanjima, i prigodnom lovicom da ne govorim.
U svim KV fildžan natjecanjima u organizaciji HRS-a, iz CBM-a rade sve moji vršnjaci, banjičari, proveren kadar.
Davor iz Istre mi je još od lani osta dužan odgovor, kojeg je javno obećao, gdje su ti mladi, u tim natjecanjima ?
U socijalizmu je omladinac bija do 18-e godine, nakon toga si čovik, koji, ili ide radit, ili na študij, pa opet radit, to je bilo normalno.
Gledan autospotove od 9A1A, samo ponavljaju u njima, ka papiga, da je ispod 22 godine ! Baš zato su sumnjivi, tko zna koji je starac radija ? Drug Pero nije, on je (jedini) radija na svoj znak !
Iz Istre radili i 40-godišnjaci, čaršija priča...
Mora bit da je drug Laureat zadovoljan, ta ubire plodove svog dugogodišnjeg rada s mladima...
Kako fali operatora na remote postajama, "uvoze" se iz Turske, i muški, i ženski ! Bujrum !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 13, 2024 9:01 am

Sve u svemu, predizborna močvara buja, organizira se, stvaraju se preduvjeti za reizbor. Prvi i osnovni preduvjet je neinformiranost.
Tu su Laureat i jataci mu, nenadjebivi. Ni Interpol ne zna kada su uplaćivane članarine za 2023, kako klupske, tako i individualne.
A na tome počiva validitet onih ručica u zraku, dal' za Mumiju, ili za Zeku ? Dakako i na usklađenosti pravnih akata, počev od registracije udruge - radio kluba, do legitimnosti i provođenja zakona u normalnom radu ! Za sve to je bazna godina 2023 ! Svjedočili smo besramnim akcijama, tipa ho-ruk, u režiji druga Laureata, a sprovodili su ih on i Stručna služba, dva mjeseca prije prošlih izbora, pa sve do dana izbora ! Ujebo nas je gosn Jeftić, u Banovini Hrvatskoj, samo tako, nije se još odrodila kritična masa ljudi, koja se neće služiti njegovim metodama. Nećemo kralja, oćemo Tita, narod se pita !

A šta ćemo sa autokratskim odlukama, tipa sufinanciranje dokoličarenja u istarskom hotelu, samozvanih elitnih kontestera ? 200 eura po osobi, sitnica ! A za jedino međunarodno KV natjecanje skupljaju lemozinu za nagrade ! Naravno, za najviše nagrada se javio gazda Jezda, ta on drma politikom HRS-a, ne drug Laureat !
A šta je sa sufinanciranjem ekspedicije na Samou ? Isto ka i na Reunion ! Totalno odsustvo transparentnosti. Čaršija tvrdi da je HRS u oba slučaja sufinancirao, koliko i kada, to ne zna ni Merima sa Baš-čaršije !
Uređaji na reversu, financiranje vokaca, kraj punog skladišta Crvenog križa, oprost članarina, nove lokacije DMR repetitora, sufinanciranje tuđih programa tipa RA satelit, koji BTW nije ni bio u planu i programu, i onda dođe šećer na kraju, novi val beneficiranih uređaja. Ništa Laureat i drugovi, ne prepušta slučaju !

Za zaboravne, prije "samo" 20 godina su falši proroci, od Pere do Laureata, trabunjali o ARG-u na jahtama oko Murtera ! Jedino smo nas par u Dalmaciji tvrdili da je to notorna glupost, i bahaćenje. Naravno, od svega toga nije bilo ništa. E, ali zato što smo ih javno prokazali, na susretu regije u Murteru nam nisu htjeli ni ruku dati ! Ali su se zato svojski grlili i ljubili sa "osloboditeljima" Konavala i HV logističarima ! Nisan dobro vidija, je li bilo dva ili tri poljupca, nek se nađe. Ali zato, u IOTA kontestu, osvanu fotke sa jednog otoka, filteri na zidu. Ruka ruku mije, šporke obadvije.

P.S. Moram li pisati da u klubu, di je drug Laureat odgovorna osoba, još uvijek nisu obnovili dozvole njih 5, od ukupno 6 ? Jedino je banjičar obnovija ! Da takva klima provejava u vrhu HRS-a svjedoči i izjava pametnog Martina na forumu, citiram, "nevažno je da li neko ima dozvolu za rad"! Iz njegovih usta izlaze misli i stavovi predsjednika, od Pukija, do Laureata, on to ne bi moga smislit sam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 26, 2024 7:19 am

https://www.index.hr/magazin/clanak/evo ... zin_prva_d
Čudi me da se ovoga Laureat nije sitija ? Ili mu ne treba, kad ima plaćene portparole, i ostale podguzine ? I to čine javno, toliko su se osilili na vlasti ! A možda će ipak i koristiti usluge fejk Vijetnamaca, samo je još rano ? :(
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 27, 2024 7:46 am

Gledam jutros, nasabajle, spisak ličnjaka koji NEMAJU dozvolu za rad, u klubu gdje je drug Laureat odgovorna osoba. Moje svojedobno javno pisanje je rezultiralo samo da su dva bivša predsjednika (konačno) obnovila dozvolu ! Ostalima se hebe. Iako sam dvojicu i pismeno upozorio, u dobroj vjeri.
Nisam bedast, znam da (isključiva) odgovornost NE leži na tajniku, nego na nositelju znaka i vlasniku stanice, ali tajnik kluba je tu da upozori, savjetuje, poduči, ispravi, trudi se ne kršiti zakon...
A možda je catch 22 upravo u mom prethodnom izričaju "vlasniku stanice" ? ;) Stanica ukradena, pa šta će vaditi dozvolu ?

Bilo bi lijepo, kad se već drug Milin stara tko je odgovorna osoba u AKL-u, da bude konsekventan i u klubu di je odgovorna osoba, CBM-u, i poštuje zakone RH. Namjerno sam stavio množinu, zakone, jer ih je u tom klubu prekršeno nekoliko.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 28, 2024 7:38 am

Kad me već drugovi zovu, moran se javit, i dat skromni, i dobrovoljni prilog za kampanju druga Laureata, za njegov reizbor.
Na desetke puta sam pisao kako su upravo najveća sranja u HRS-u napravljena u interegnum-u, periodu "bezvlašća", dok je drug Laureat, uz pomoć Stručne službe, nastojao uviti u celofan, zlo zvano nezakonitost mnogih klubova, čitaj hrvatski, notornih njegovih i Perinih glasača. Osim te harange, u tom pravnom, etičkom i moralnom vakuumu su se prodavali hrvatski znakovi Amerima, ka fažol na pazaru.
Tako me, sinoć kasno, jedan čitatelj upozorava na kupljeni znak 9A5KVU, čovjek kupio znak, ima QSL-ku, na njoj piše Hrvatska, zemlja u kojoj on nije nikada bio. Pretpostavljam da čovjek radi samo remote iz Connecticut-a. Datum njegove dozvole za rad 18.12.2020.
Doba najvećih bezakonja u HRS-u, zadnjih 20 godina. Tadašnji akteri, današnji predsjednik i tajnica. Garancija da će i nastupajuća kampanja, i izbori, biti pošteni. ;)

Gledam spisak članova RKZ, koji su platili članarinu za 2024 ; odma upada u oko, nema tajnice, nema onih Amera sa adresom POBox-a u South Dakoti, ni ovih sa punom adresom, ta klub je poslužio svrsi, onda kad je trebalo, u prosincu 2020. !

Svojedobno sam javno predložio da otkupimo sve te znakove, koje su Ameri pošteno platili. Nitko u RH me nije (javno) podržao ! Dokaz koliko kao narod držimo do svog obiteljskog srebra. Sve je na prodaju, ništa nije sveto, mijenjanje identiteta, vjere i nacionalnog sastava stanovništva je u tijeku...

Pivala je jedna Slavonka šorom : Moja roba, moj dućan, kome hoću, tome dam...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 07, 2024 2:21 pm

Dobro su me nasmijali ; stavili naziv posta na sterilnom forumu Red i zakon ! Zar nije pametni Martin, uz znanje muftija, zna se, napisao na tom istom forumu da je nevažno ima li tko dozvolu za rad !!! Zar najveći broj nelegalnih postaja upravo tamo gdje je drug Laureat odgovorna osoba ? Red i zakon, ko koga ovdje zahebava ? Vi i zakon dva pojma !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 12, 2024 9:46 am

Gledam i čitam sterilni forum, štipam se za obraz, da li ja živim u nekoj drugoj zemlji, a tamošnji forumaši u Wonderlandu ?

Dakle, po njima je sve med i mlijeko, sve štima, a život nam priča sasvim drugu priču. Ima TRI mjeseca da je RK Split tražio od webmastera HRS-a Marka Pernića, plaćene osobe, pristupne šifre za ući u sustav HRS e-usluge, do današnjeg dana nismo dobili ništa.

U zadnja tri turnusa, znači, cca svakih 5 godina, ja tražim (papirnato) od Stručne službe HRS-a, službeno, u ime RK Split, potvrdu o pozivnoj oznaci. Mi tražimo stvarno stanje, da u potvrdi piše 9A1AKL/9A2A, a dobijamo "samo" 9A1AKL !
Zašto je RK Split JEDINI u RH diskriminiran ? Zašto i zadnjoj šuši u RH sve piše uredno u HAKOM-ovoj dozvoli za rad, a nama ne ?

Ovo je već DVADESETIPRVA godina da nam HRS ne odgovara na SLUŽBENE dopise !

Zar se tako treba odnositi prema osnivaču NTH, i HRS-a ? Možda je baš u tome problem ? Ili leži u činjenici da je iz kluba bilo 98% dragovoljaca Domovinskog rata ? Oni, čiji su članovi pucali po nama sa razarača Split, nemaju tih problema, dapače, obnašaju znatne i odgovorne dužnosti. Od predsjednika HRS-a, nadalje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 20, 2024 4:01 pm

Hlebinci se vataju za spisak plaćenih članarina kojeg im podmeće pametni Martin ! Odavno sam rekao, da oni sami nama podastiru dokaze protiv sebe. Obratite pažnju, nema deadline-a uplate članarine u 2020, kao ni u 2023. , jer im to služi za muljanje sa brojem članarina, odnosno brojem zastupnika, koji će dizati ruku za izbor predsjednika. Koja Postojnska jama, i čovječja ribica ? Marijanska brazda, aka Jabučka kotlina ! Ja idem u školu, i dobar sam đak.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 23, 2024 7:13 pm

Više od 3 mjeseca čekamo odgovore od PLAĆENE osobe HRS-a ! Blokira ih predsjednik ! Ili onaj koji mu govori šta da radi ?
Od prije Božića nismo dobili QSL karte ! Šta se čeka, drugi Božić ? Svi pajtosi predsjednika ne šalju karte ! Tu je klica !
Još čekamo spisak članova , kada su platili članarinu, koji im je matični klub, odnosno koji ga je klub pripisao kao SVOG člana !
Svekoliko članstvo još čeka informaciju koliko je HRS, samovoljnom odlukom predsjednika poklonio izležavanju u istarskom hotelu.
Nije to izlet na Reunion pa da se ne znaju javno i transparentno izvori financiranja ?
Evo dvije godine da je predsjednik obećao javno objaviti revidiranu listu lokacija za koje plaćamo OiV-u zakup i internet !

Ima još, ali i za manje bi u socijalizmu "letile glave" ! A nije van valja ? Sad van je dobro ? Za popizdit. Glasajte opet za Barabu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 26, 2024 7:23 am

Čitam na sterilnom forumu kako Ivo iz Zadra prca, u fino, nazivno pametnog Martina, a u biti, vrh HRS-a, i njihovo ponašanje. S punim pravom, jer, da ja smijem tamo pisati, pisao bih iste stvari, koje samo ne vidi onaj koji to neće !

Samo, to je pileća juha, u odnosu na ono što se valja iza brda. Ta jeli izborna godina, ili nije ? Gdje god ih takneš, šupljo i kvarno.
Od članstva, do registracije i zakonitog ponašanja klubova. Bude to zrihtala tajnica, ta to je radila i prije 4 godine, s tadašnjim predsjedničkim kandidatom, a sada predsjednikom. Vidili, ide ih, šta košta da na istu foru prevedu ovce preko mosta. U kraj.

Nismo pozabili beneficirane uređaje. Još se čeka da li će njegovi biti na vlasti, da li će kapnit lova, ili će stoki sitnog zuba biti dostatni reversi, oprost članarine, kotizacije za "konferencije" samozvanih elitista, i još puno lipih stvari ? Budemo pisali o svima, bez brige.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK