Novi dan, nova nafaka.
Poslaše mi propozicije za ruski DXC, koji je idući vikend ; nisu mi poslali da ću radit u njemu, nego da vidin da tamo piše, crno na bijelo, da je autospotiranje dozvoljeno, ali samo na SSB !!! Pa Laureat, i istomišljenici mu, samo takve i štancaju, zadnjih 30 godina ! U RK Marjan nisu proizveli ni jednog kompletnog operatora, iz RK Kaštilac su izašla dva ili tri, od toga jedan aktivan.
To se uklapa u "teoriju" kako je telegrafija "prevaziđena", kako dici triba laškavat cimu, da su preopterećeni (!),da im se nude atraktivniji i "lakši" programi. Dobar skor, svi operatori na prste jedne ruke, a financiraju se tako već 30 godina ! A o osobnim i klupskim priznanjima, i prigodnom lovicom da ne govorim.
U svim KV fildžan natjecanjima u organizaciji HRS-a, iz CBM-a rade sve moji vršnjaci, banjičari, proveren kadar.
Davor iz Istre mi je još od lani osta dužan odgovor, kojeg je javno obećao, gdje su ti mladi, u tim natjecanjima ?
U socijalizmu je omladinac bija do 18-e godine, nakon toga si čovik, koji, ili ide radit, ili na študij, pa opet radit, to je bilo normalno.
Gledan autospotove od 9A1A, samo ponavljaju u njima, ka papiga, da je ispod 22 godine ! Baš zato su sumnjivi, tko zna koji je starac radija ? Drug Pero nije, on je (jedini) radija na svoj znak !
Iz Istre radili i 40-godišnjaci, čaršija priča...
Mora bit da je drug Laureat zadovoljan, ta ubire plodove svog dugogodišnjeg rada s mladima...
Kako fali operatora na remote postajama, "uvoze" se iz Turske, i muški, i ženski ! Bujrum !