https://www.youtube.com/watch?v=QuFSCHROuIgOsokolili se mojom pozitivnom ocjenom, pa odma turaju drugi ! Ne meže ! Podsjetilo me na moju pokojnu mater, koja bi, kad god bi stavila juhu pred mene, za obiteljskim stolom, rekla istu rečenicu : Je li da mi je dobra ova juha ?!
Sam sebe hvaliti je gubaški, nekulturno, i necivilizirano. Ponašanje u tom smislu je zorno prikazano u Novom zavjetu, gdje na jednom mjestu Isus veli : "Kad negdje dođeš, u veliku salu, gdje si pozvan na gozbu, sjedni na najneznatnije mjesto, ako zaslužuješ više, gospodar će doći do tebe, i zamoliti te da sjedneš na drugo, znatnije, mjesto, koje zaslužuješ!"
Meni je u životu sve jasno, ali jedna stvar nije. Kako ovaj mladi čovjek može nama prodavat pamet kad iz njegovog kluba pristižu godišnje TRI članarine, a klub ne plaća ništa HRS-u ? Tuđmanova ostavština ? Nedodirljivi ? Indijske svete krave, pardon, boškarini ?
Četiri laureata, tri članarine, ko koga tu hebe ? Oni nas, i cijelu Hrvatsku ! Da bi nešto izvadio iz vreće, i s time "hranio" sve potrebe organizacije, a koje ne financira HZTK, odnosno državni proračun, treba u tu vriću nešto i stavit. Oni ne stavljaju skoro ništa. A imaju obraza, ispod žita, ili stola, svejedno, preko Laureata, tražiti i iskamčiti NAŠE novce za hotelsko ladanje! Tri dana, 200 eura!
Šiljokurani, znate li vi koliko jedan Reni radi za to, ili kolika je jednom Kokiju penzija ? Vi živite u Wonderlandu, gdje mislite da je sve što se događa oko vas normalno, i normalna prirodna pojava. E, nije. Neko teško rmpa za to, a neko sponzorira, ali zato izvlači vrlo veliku korist na drugoj strani, a sve u Lijepoj našoj ! Krši se zakon, evidentno i flagrantno, laže se HAKOM, a svi šute, jer povlaštena skupinica gušta ! Ne ide to tako.
Zašto se ovo nama događa ? Zato što zastupnici šute, svaki ima svoje razloge. Ja ne šutim, i neću, jer predsjednik i vodstvo HRS-a ne promiču i ne štite hrvatske interese, nego tuđe, nama strane, meni znane, ali 99% članova ne zna, i neće da zna. Neki slute, ali se izgube u svakodnevnim obvezama i brigama, borbi za život, i tako voda nosi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja