Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Tue Dec 26, 2023 2:25 pm

Ne šaljite mi više fotke, screenshot-ove i videa tovarišice Raise. Ona je dio projekta, zna se koga. A vrh HRS-a mora mučat, jer su ih kupili, za siću. A možda je Ulip, nikidan, odnija u HAKOM njen zahtjev za državljanstvo, ne znam, samo bi tako mogao braniti svoju čvrstu izjavu da remote rade , citiram, "pretežito hrvatski (mladi) amateri". U cara Trojana, kozje uši. Najteže je lagat prvi put.
Poslin je lako, kad te krene...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 30, 2023 6:56 am

I prođe jučerašnji, zadnji ("radni") dan u 2023.g. Tajništvu HRS-a nije nitko pristupio, a kamoli da su animirali, bar zagrebačke, amatere na božićno, i druženje na Staru godinu. Zašto ? Zato jer nikada nisu bili dio nas, niti će biti. One su tamo samo da otaljaju poso, i prime plaću. Ne vjerujete ? Ja vjerujem.
Sad su se digli na slijedeći level. Prije im je šef organizirao Zoom platformu, sada video link, šalje ih na sastanke, skupa s Ulipom.
Jer mu je on osoba od povjerenja. Sudrug u laganju HAKOM-a. Osim ako Irci, Turci i Ruskinje nisu postali Rvati ?
Sve je moguće, u dragoga boga, i cura rodi dite, a muža nema...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 31, 2023 7:24 am

Danas se na misama čitaju matice, mjesta, sela, ili grada. Navodi se koliko je umrlih, rođenih, krštenih, vjenčanih, u godini koja ističe.
Ukratko, radi se sveukupna rekapitulacija, inventura, godine na izmaku, svode se računi, konta se što i kako u idućoj godini.

Radio klub Split 9A1AKL/9A2A je izgubio dva vrijedna člana, predsjednika kluba, Marijana Kelavu, i moju suprugu. Neću pisati hvalospjeve, bilo bi neprimjereno, i degutantno, samo ću biti slobodan napisati dvije crtice, koje zorno oslikavaju odnos to dvoje naših umrlih prema matičnom klubu.
Dan kad je imao moždani udar, Marijan je 20 minuta prije, nadugo pričao telefonom sa mnom, govorio mi da projeciram i predvidim godišnju skupštinu za siječanj 2024. kad nam ističe mandat !
Moja supruga, u bolesničkoj postelji na Rebru, sa poznatom joj smrtnom dijagnozom, meni veli : Da nisi zaboravio platiti godišnju članarinu za mene, klubu i HRS-u ! Prešutio sam joj da je to već bilo odrađeno...
Pametnima, dosta. Budalama ni šleper ne bi bio.

Ovaj će forum također pretrpjeti neke promjene, ali o tom, potom, tijekom prvog kvartala. Ono što će od sutra biti vidljivo, na podanku (fusnoti) svakog mog posta je podsjećanje na tužnu obljetnicu " 25g. bez financiranja AKL-a" .
Nismo alkemičari, ali pođite od kućnog budžeta, i ekonomije, shvatiti ćete da nitko u povijesti nije uspio od govna učiniti vitamine.
Činimo, i činiti ćemo, što možemo, davati ćemo sve od sebe, nastojati oživotvoriti projekte koje je zamislio pokojni Marijan.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 05, 2024 1:16 pm

Podijelio sam dobijena saznanja o UNLIS postajama sa ljudima do čijeg mi je mišljenja stalo, da svi znaju sve ; do kojeg stupnja bezakonja se došlo u hrvatskom radioamaterskom eteru.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 07, 2024 11:54 am

Špota me prika iz Zagreba , da stalno zazivam spisak članova, i kada je uplaćena pojedinačno članarina za 2023.g.
Shvaćam ja da je to teško za tajnicu, dok je bila pomoćnica tajnice, jedne godine mi je slala ČETIRI puta račun, svaki put drugačiji, i neispravno napisan ! Onda je poslala peti put, seveda, opet krivo, ali sam se onda ja već umorio ponavljati joj očito.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 09, 2024 6:21 pm

To isto su dobili svi zastupnici svih klubova koji su imali pravo glasa na Skupštini.
Tvoj klub nije imao zastupnika na Skupštini jer niste platili članarinu za 2022.g., pa
vjerojatno zato niste ni dobili materijale kao zastupnici drugih klubova.
Ivo 9A3TY, prvo pometi ispred svojih vrata i nemoj javno iznositi izmišljotine.

Martin laže, valjda mu se gazda umorio od stalnog laganja. Sve im je zaludu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 11, 2024 5:58 am

https://www.hamradio.hr/sto-je-hrs/
Vjerovali , ili ne, spiska plaćenih članarina HRS-u, za 2023. - NEMA ! Shvatljivo, jer se šteli broj članova klubova, i broj zastupnika (čitaj : dignutih ruku na izbornoj skupštini), Kako broj, tako i datum uplate, jer je to plodno tlo za balkanske prijevare. O izvorima tog novca bi se mogao napisati esej, ta znamo iz kojih se klubova tradicionalno plaćaju osobne članarine HRS-u DRUŠTVENIM novcem.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 19, 2024 7:07 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g76509#new

Obično se kaže da je jutro pametnije od večeri, no prijatelj Neno 5N je sinoć napisao na sterilnom forumu, rijetko dobar post.
S izuzetkom dvije rečenice, sve potpisujem, jer je to upravo ono za što se javno zalažem, zadnjih 25 godina. Normalno je da se baš u svemu ne poklapaju mišljenja, ta nismo jednojajčani blizanci !

Alkar Neno u sridu, te imade 3 punta !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 21, 2024 10:31 pm

Dvije trećine siječnja prošle, a spiska plaćenih članarina HRS-u za 2023. - NEMA ! Daj, ko boga te molim, pametni Martine, pod hitno predloži dvije djelatnice Stručne službe za nagradu.
Dobro se krčka taj balkanski (bosanski) lonac, biće to dobra štela za ovogodišnje izbore! Već viđeno, momčad uigrana, nema da nema.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 24, 2024 4:29 pm

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g76531#new
Mirko vam pere možđane svemirskim dosezima E77DX, ajmo mi malo prizemnije, što ne napiše kako se ne udostoji poslati LOG IOCA manageru, a skrenuta mu je pažnja ? Kud QSL-ke za održane veze, ne samo za 2023.g. ? A dobio je naše.
E, moji samozvani contest elitisti, preširoke ste gaće obukli, s naših leđa !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK