Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Wed Aug 16, 2023 12:42 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/niz ... ajnovije_d
Mi iz nje nismo izašli od 1945., pa niko ne piše o tome. EU je kao trula jabuka, raspada se iznutra...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 17, 2023 11:01 am

Jeli Emirov prijatelj pa u recesiju?
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 17, 2023 11:22 am

Ma di ti udaraš, nego u obaveštajnu zajednicu ! I to u one šta idu na ekspedicije po hotelskim sobama (u bivšim njihovim kolonijama!) ! Nije kigijenski.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 18, 2023 7:31 am

Dosadilo mi je čitati organizirane napade na naš turizam, o skupoći, nekonkurentnosti, neperspektivnosti, ukratko, maltene da smo izgubljeni slučaj!
A sve dolazi iz istog izvora, Njemačke. Već prije nekoliko godina su uveli bonus od 100e po glavi familije, ako ostanu doma ljetovati! U tom grmu leži zec !

U kući mi je Nijemac, riječ po riječ, došli i na ovu neviđenu medijsku harangu protiv nas. Pričam mu ja za Friedrichafen, soba za jednu noć, bez klime, bez TV-a, bez WiFi-ja, bez osiguranog parkirnog mjesta, 100 eura ! On će ti meni, mrtav-ladan : Znam, bio sam tamo, živim 80 km dalje ! A onda je vama, Nijemcima, kao skupo, 100 eura apartman, u srcu sezone u Dalmaciji ?!? Nije mi ima šta reć, samo je procijedio : Ne vodimo mi, mali, obični, ljudi tu hajku na hrvatski turizam, to dolazi odozgo ! Znam, odgovorih ja, njemački krupni kapital je investira puste miljarde eura u tursku Antaliju, koja zjapi poluprazna, u srcu sezone !
To te ja pitam !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Aug 18, 2023 12:13 pm

Čekaj,zar nam Švabija nije prijateljska zemlja? HT su in adezeovci skoro pa darovali. :evil: Oni su nama slali zelene džempere sa njihovom bandirom na rukavu.A mi njima telekom.Pošteno.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 18, 2023 1:13 pm

Ne jebi me, bez golduna, moga bi ostat noseć ! Prije 22 godine san javno pisa da mi prika iz Minhena veli da spustin slušalicu, jer da će on mene nazvat, puno jeftinije. Oli nismo oba u DT, pita san ja. Je, veli on, samo mene košta 1/3 cijene koju ti plaćaš ! To je alfa i omega privatizacije na hrvatski način, prodaj strancu koji će od tebe učinit koloniju ! DT, INA, pusti hoteli, sve naši trudi, prodani su u bescijenje, a razlika je išla u privatne džepove.

Zar nije rasprodaja hrvatskog etera to zorno prikazala ? Nekolicina se prodala Amerima za siću, koji su sada STVARNI GAZDE u D-12 ! Postoji sijaset posrednih dokaza, a sve je počelo pod Pilatom, a završilo pod drugom Laureatom. Da su u Rusiji, ili Rumunjskoj, odavno bi bili pred streljačkim strojem.
Sudbina svake izdajice naroda. A Elena neka broji postole na Ahiretu.

Šute mali, je li ono pomoćnica tajnice imala svoj premijerni nastup pod Pilatom 2019 ? I on se proda za kancelariju, prazan stol, telefon, internet, i peterocifrena plaća u kunama, za nula rada. Jer je Gazda Jezda tako tražio.

Mili bože, kukavnih svatova...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 19, 2023 8:19 am

Zove me moj Nijemac, veli, sve je točno što pišeš na forumu ; isti artikli u velikim šoping centrima (nećemo napisat ime firme, nego samo da ima 4 slova), manje koštaju u Austriji i Njemačkoj, nego u Hrvatskoj ! Ali, to nije sve, mnogi artikli su lakši, ili prazniji, u pakiranjima koji idu na Balkan !
Tko sam ja, da proturiječim barba Nijemcu, koji tvrdi da ZNA ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Aug 19, 2023 11:43 am

Pa to se zna.Nutela za njemačko tržište i za naše nije ista Nutela.Tako sve drugo. :evil:
A lupeži HT mukte prodali Švabama ! Sime in se zatrlo. :x
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Aug 19, 2023 12:02 pm

Reni, srednja klasa je uvijek bila solidarna, bez obzira na naciju, vjeru, ili boju kože. Meni moji stari gosti (srednja klasa, ka i ja) otvoreno pišu da nas polako, ali sigurno, na duge staze, koloniziraju Njemačka, Austrija, SAD... Daju mi sijaset primjera, počev od Nutelle, preko DT-a, do poštarina...
Njima je jeftinija poštarina za Rockall, nego nama ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Aug 19, 2023 1:10 pm

Zar već nismo kolonija? Pa nemamo osim barjaka i himne ništa svog!
Ubijaju prasad,piliće a ti nastavi slijed... :(
Za tebe ne znam ali ja san potpisA protiv ulaska u EU,NATO,IK i sve drugo.
Govorija oko sebe ljudima da smo najebali kad uđemo u tu umjetnu nadržavu.Malo je ko to unaprid vidija.
Kad san trvdija da je EU za nas male puno gore od Jugoslavije,gledali su me ka ludog.
NAŽALOST,sve dolazi kako san predvidija. :(
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK