To što se je dogodilo nakon isteka roka za predaju logova, moja je greška.
Naime, dosta sam radio na programu pa mi je pobjeglo.
Je Miljenko, i meni je bilo pobiglo, dva puta, pa iman ćer i sina.
To što se je dogodilo nakon isteka roka za predaju logova, moja je greška.
Naime, dosta sam radio na programu pa mi je pobjeglo.
.Cijela hamradio domena nije bila dostupna! dakle niti KV robot, niti UKV robot, niti hamradio.hr portal.
Dakle vjerovatno su "hakeri" ili "svemirci " blokirali pristup svemu, dok su druge internet stranice i portali radili normalno.
Davno sam predlagao da se sva naša natjecanja pa i portal stave na naš server ( HRS-ov) ili da se zakupi u 9A neki prostor gdje bi to bilo sigurno, pa ne bi bilo vremenskih ograničenja kod obrade podataka itd..
Zvone javio sam se pošto si napisao (citirao) neke čudne datume za objavu prijavljenih,nezvaničnih i ostalih rezultata,vezana za zimski kup.
Opet se ponavlja ista trakavica sa robotom.
73 Toma 9a4w
Hrvatska zajednica tehničke kulture (HZTK) je najviše nacionalno tijelo tehničke kulture u Republici Hrvatskoj čiji je rad u programu javnih potreba Republike Hrvatske definiran Zakonom o tehničkoj kulturi. Uz Tehnički muzej „Nikola Tesla“ u Zagrebu, u HZTK su danas udružena 16 nacionalna saveza tehničke kulture, 19 županijskih, 34 gradske i 1 općinska zajednica tehničke kulture (ZTK).
Obilježavanje 70. godišnjice HZTK-a bit će zajednički nazivnik svih aktivnosti u 2016. godini, a u njima će sudjelovati i članice HZTK.
Započinjemo već 4. veljače s jedinstvenim poduhvatom pod nazivom TEH MARATON: Đuka Pelcl, predsjednik Hrvatskog saveza CB radioklubova i osnivač građanskog radio CB kluba Sokol iz Požege, pješačit će 1400 kilometara dug put od Iloka do Prevlake (u privitku). Planirana dnevna kilometraža je 40-ak kilometara, a dolazak na cilj je predviđen 14. ožujka. Na tom putu cilj je promovirati tehničku kulturu i sve udruge i zajednice koje su učlanjene u HZTK.
U skladu s priloženim planom puta, pozivamo zajednice tehničke kulture da se uključe u TEH MARATON i dočekaju gospodina Đuku Pelcla u svom gradu organizirajući neku promotivnu aktivnost (radionicu, pokaznu vježbu, izložbu… i press konferenciju) u svom gradu.
Sve aktivnosti gospodina Pelcla tijekom TEH MARATONA bit će praćene na facebook stranici https://www.facebook.com/hztk.hr
Rok za dostavu potvrde zajednica tehničke kulture o sudjelovanju je ponedjeljak, 1. veljače 2016. do 10,00 sati na e-mail adrese: hztk@hztk.hr i hscb.savez@gmail.com
Molimo uz potvrdu dostavite program događanja koje planirate organizirati.
Srdačan pozdrav,
Zdenka Terek, glavna tajnica HZTK
Ja od Saveza pa ni kluba nikad nisam ništa posebno tražio.Kako onda tako i danas.Jedino taj nesritnji QSL buro mi triba a pošto mu daju sve manje novaca,praktički je na aparatima,izgledno je da će jednog dana prestati sa distribucijom.Poštarina je skupa,to svi znamo i bez novaca se ne može.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests