Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Mar 07, 2023 5:04 pm

P.S. Možda je pogodan trenutak da mladi ukoliko imaju entuzijazma preuzmu brigu i oko zamrlog portala cro-cc.
Ovo napisa 9EE, i to je istina.
Istina je i ono što sam pisao i o ARG naslovnici. 9A adresar neažuran, kartoni ličnjaka neažurni, netočan spisak članova po klubovima, nered, nerad, a oni oće tu osobu za tajnicu. Da bude veći nered.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 08, 2023 9:13 am

Kako se sada ne glasa pametni Martin ? On, kojemu su redovito puna usta etike ! Etike da, ali po njegovim mjerilima. On je vadi iz ladice samo onda kada nisu djelatni akteri on, i njegov ešalon.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 09, 2023 12:28 pm

Neka se upita hrvatska RA scena, kako se šteli radno misto tajnice osobi koja je zavila u crno mnoge osobe, uključivši moju suprugu, koja je duže radioamater, nego šta ova ima godina ! Svejedno, nije joj htjela izdati potvrdu o pozivnoj oznaci, btw, koju ima više od 40 godina, dok ODMAH ne plati članarinu za tu godinu ! A službenica u HAKOM-u je napisala da ona nema moju suprugu uopće u evidenciji ! A ona imala važeće dozvole, i u socijalizmu, i u neovisnoj RH ! To je "radni učinak " pomoćnice tajnice, bez obzira koliko je poslije taj slučaj drug Laureat demantirao, tobože kao neistinit !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 11, 2023 11:32 am

https://www.hamradio.hr/sto-je-hrs/
Spisak plaćenih članarina sa stanjem iz 2021 ! Ovo more bit dobra preporuka u prilog kandidaturi za mjesto tajnice ?
Nema objavljene revizije programa za 2022 !
Nema zapisnika glasanja zastupnika, da li je isto punovažno, koliko ih je glasalo, da li je propisana većina ZA, ni riječi !
Uzor - tajnica !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 13, 2023 7:07 am

Hvala pametnom Martinu, i Hrvoju, što nam skrenuše pažnju na novi Hackov video https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g75627#new . Tako vam Koki ne mora objašnjavati ko ima tezgu na mladima, i kako nepotizam i rodijaštvo cvijeta u D-12 ! Za pojedinosti, stojim na raspoložbi. Neka cvijeta tisuću cvijetova !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 14, 2023 10:32 am

https://www.hamradio.hr/buducnost-radio ... rantirana/

Zove me kćerin kolega, lektor hrvatskog jezika, pita me: Kako bar ti Koki nisi reagirao, u hrvatskom jeziku NE postoji riječ zagaratirana! To je izraz korišten u bivšoj državi! Hrvatska riječ je gararntirana..Čkomi Dudek !
Primjer iz srpskog jezika, legendarna Slobina izjava : Ja vam to garantujem !

Šute mali, šta ono piše o uvjetima za "novu" tajnicu, glede hrvatskog jezika ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 16, 2023 10:41 am

U 9A adresaru još uvijek ima mrtvih ljudi, živih, s važećom dozvolom za rad - nema ! I onda predsjednik bahato odgovara : Pa šta, nema ni mene ! Samo ta činjenica dokazuje koliko je glup i ograničen, jer time direktno optužuje pomoćnicu tajnice ! No, ona je sama sebi napisala uvjete za natječaj, kako lijepo primjeti jedan RA sa sjevera Hrvatske "samo fali njezina fotka" ! Mafija - amateri za ove.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 17, 2023 9:07 am

Jučer sam platio članarinu Savezu za klub i članove, u 0800, poslao im mail, sa spiskom, i zamolio potvrdu prijema. Od banke sam dobio povratnu info da im je nakon 1 sat od uplate novac bio na računu.
Niti su potvrdili mailom, niti se javili. Tako godinama. Iste osobe, nesposobne za najjednostavnije tajničko službeničke poslove. Da ponovim, 7 godina joj treba da uspije ispravno napisati račun na primljeni iznos, još ga nisam dočekao ! Šta smo mi, bankomatići, večernja škola Pervana, ili analfabetski tečaj u partizanima ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 19, 2023 7:46 am

Našo sam se u metropoli s jednim amaterom na pijači. Prika veli da ovu godinu nisu vidjeli tajnicu u D-12 ! Oštro sam ga ukorio, i upozorio da ne širi neprovjerene vijesti, koje sigurno šire balisti, belogardejci, Jemenci, Kurdi, i oni crnci šta pale gume po Stradunu...
Ljudi moji, pa to, prosto, nije moguće ! Jer, da je to istina, zamislite kako bi to pogubno djelovalo na pomoćnicu tajnice, koja od nje upija zadnja zrnca mudrosti, potrebna za obavljanje tajničkog posla.

Osim toga, mjesec je dana do skupštine U ŽIVO ! Zadnju takvu smo imali 2016. Na kojoj se tajnica svađala sa mnom oko programa IOCA. Na kojoj sam upoznao pomoćnicu tajnice, i to bez upoznavanja.
Naime, hodala je okolo s pladnjem hladnog nareska, a kruha - nigdje ! Velju joj ja : Ženska glavo, pa vidiš da ti ljudi ne uzimaju ponuđeno, jer nema kruha ? Ipak smo mi, pretežito, seljaćka dica.
Za divno čudo, shvatila je, izgubila se negdi, i vratila, relativno brzo, s kruhom.
Ništa manje ne očekujem ni na ovoj skupštini, bezobrazna i arogantna tajnica, te pomoćnica joj, kojoj uvik ništo fali.

Vederemo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 22, 2023 9:21 am

Tri je godine od zagrebačkog potresa. Tri godine bez reda, rada, rezultata, i zadsovoljnog članstva. Još čekamo obećano izviješće o radu "od kuće" ! Svi su izgledi da ga nećemo ni dočekati. Kao ni mnoge druge dokumente...Psi laju, karavana prolazi...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK