by 9a2jg » Sun Mar 19, 2023 7:46 am
Našo sam se u metropoli s jednim amaterom na pijači. Prika veli da ovu godinu nisu vidjeli tajnicu u D-12 ! Oštro sam ga ukorio, i upozorio da ne širi neprovjerene vijesti, koje sigurno šire balisti, belogardejci, Jemenci, Kurdi, i oni crnci šta pale gume po Stradunu...
Ljudi moji, pa to, prosto, nije moguće ! Jer, da je to istina, zamislite kako bi to pogubno djelovalo na pomoćnicu tajnice, koja od nje upija zadnja zrnca mudrosti, potrebna za obavljanje tajničkog posla.
Osim toga, mjesec je dana do skupštine U ŽIVO ! Zadnju takvu smo imali 2016. Na kojoj se tajnica svađala sa mnom oko programa IOCA. Na kojoj sam upoznao pomoćnicu tajnice, i to bez upoznavanja.
Naime, hodala je okolo s pladnjem hladnog nareska, a kruha - nigdje ! Velju joj ja : Ženska glavo, pa vidiš da ti ljudi ne uzimaju ponuđeno, jer nema kruha ? Ipak smo mi, pretežito, seljaćka dica.
Za divno čudo, shvatila je, izgubila se negdi, i vratila, relativno brzo, s kruhom.
Ništa manje ne očekujem ni na ovoj skupštini, bezobrazna i arogantna tajnica, te pomoćnica joj, kojoj uvik ništo fali.
Vederemo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja