Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Sat Aug 13, 2022 8:36 am

Sve sranje ka i ovo sa remote postajama,doma nemaju komad žice ma će se pravit Englezi i sve pripisat ka da su radili iz svog QTH ka ća ja radim.Pa JBT,to je šporka prevara,prvo sebe pa dalje.U sportu bi dobili višegodišnju diskvalifikaciju.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Aug 13, 2022 12:37 pm

Jel ti sada jasno zašto je pokojni Jozo kritički gleda na druga Rolanda ? Čovjek koji nije puno "peška", ali je bio Hrvat, domoljub, i koji se sa obitelji bezrezervno stavio na raspolaganje hrvatskoj državi, kad je najviše trebalo. Zato, i dan danas, više vjerujem pokojnome, i sinu mu, nego Rolandu. On sam to dobro zna.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 14, 2022 8:49 am

Pero je priša HOS-u.Znaš da ZNG nije prima maloljetne.Ja san pok.Jozu poštiva i on mene.Bili smo više od kolega RA.Često ga se sitim.Neka mu je laka hrvatska gruda.Počiva u miru Božjem.Petru i Branku sve najbolje.Prave ljude nikad neću zaboravit ni ostavit na cidilu! 9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Aug 14, 2022 8:58 am

Sve dolazi iz obitelji, i dobro i loše. Od rđe nikad penicilina.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 16, 2022 6:52 am

Kad utihnu službujući bukači i samozvani PR-ovci u službi vlasti, a sve za Judine škude, može se trijezno razmišljati i zboriti.
Inače pametna osoba, pogrešno usmjerava diskusiju, način razmišljanja i cilj. Stoput smo naglasili da nikada nitko nije, i neće ustati protiv tehnike rada remote, jer bi to bilo isto kao da smo npr. protiv električnih automobila ! Možeš imati kritičke misli na pojedine segmente, ali tehnika ide naprijed.
U Lijepoj našoj ima na desetke remote instalacija, neke od njih sam i osobno vidio, za distance od nekoliko stotina metara do kilometara... I nikada nitko, od mene nadalje, nije potegao pitanje rada tih instalacija. Zašto nije, odgovor je vrlo jednostavan, služi vlasnicima za osobne svrhe !
Da je to slučaj i sa tvrtkom koja to radi za novce, ne bi je nikad nitko mućao po ustima. Ovako, secira se svaki detalj. Tako i treba.
Zakon je jednak, i za nas i za njih.
A da krše zakon, krše. I nije tu stvar, kako neki hoće prikazati , u PDV-u, nego se takva firma ne smije i ne može registrirati i za tu djelatnost, na radioamaterskim opsezima. To je poanta, svi napori plaćenih PR-ovaca je bacanje prašine u oči.
Osobe tipa Rolando, Željko ili Martin, su proizvođači magle, koji hoće uvjeriti svekoliki hrvatski RA puk da je glup. A nije. I zna što je dobro, a što nije, za pokret. Znamo što je po zakonu, a što protiv.

Sve što sam pisao prije 5 , i prije 3 godine, se obistinilo, u Karlovcu, i u Lijepoj našoj. Nisam prorok, niti imam nadnaravne moći, no to je bilo toliko očito da je svatko vidio, tko je htio.

Ima stotine pitanja, na koje nismo dobili odgovor, ja ću ponoviti samo jedno : Ako su već toliko "zapeli" za remote, što se nije to realiziralo s neke od lokacija gdje je hrvatsko društvo ulupalo golema društvena sredstva ? Možda dio odgovora leži u činjenici da su te lokacije pretežito uzurpirane, privatizirane, i postale utvrđene tvrđe modernih feudalaca ?
Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 24, 2022 7:32 pm

9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 26, 2022 4:51 pm

I kad se pojavi u eteru 9A0HRS, a to su rijetki petki, onda se - samospotiraju ! Doista ih lijepo uči predsjednik HRS-a ! Živilo ZS, tečaj za neplivače ! I taj će cirkus sutra završiti. Osim u izviješćima nekoliko organizacija Narodne tehnike, koje će ga prikazivati kao "svoje". Gledamo to već niz godina...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 30, 2022 5:20 pm

Nešto nan je pametni Martin "utanjio" ! Nema prosipanja pameti, niti biti u svakoj čorbi mirođija ! Nisu ti platili ? Ne plaća bog svake subote. U nedjelju je misa na HTV1, prijenos iz Ludbrega. Možda ga tamo spazimo ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 02, 2022 4:18 pm

https://www.index.hr/mame/clanak/anketa ... ajnovije_d
Od devedesetih kruži po Dalmaciji poslovica da jebeš oca i mater koji ne more svoje dite ranit do pedesete...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 03, 2022 9:48 am

hamradiocontest.com
11.15
HAMtech predavanja
- Automatizacija natjecaljskih radio stanica (15 min),
- Remote rad na udaljenoj radio stanici (15 min),

Nemojte slučajno okasnit na Jarun u naznačenu uru, na još jedno pranje i šamponiranje mozga.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK