Sve si ti to lipo napisa, ali priča je "prljava" u startu ! Podsjeća me, a to sam već ovdje pisao, na priču koju mi je ispričao jedan Šiptar, komunalni radnik u Beogradu, 1971.g. Veli nema stalan posao, jer nema stalno mjesto boravka, a ne može imati stalno mjesto boravka, jer nema stalno zaposlenje !
Kvazi intelektualci i samozvani elitisti su nagrađivali podobne zadnjih 28 godine, neke i nekoliko puta, iste osobe su u "filtrima", a da in bude lakše, prepisali su i uvjete. Ono što je u socijalizmu bilo strogo, i zaista, razdijeljeno, samo da se kumuliraju nagrade, priznanja i lova, na iste osobe, klubove i saveze.
Koliko su sigurni u svoju poziciju sile i vlasti, za državna priznanja "sugeriraju" da se njima pošalju molbe, valjda bez njihovog amena nema ništa ?
Da zaključim, za RADIOAMATERSKA priznanja su prije rata konkurirali i dobijali radioamateri, bez dinara i kune. U neovisnoj Hrvatskoj su se (na)gomilali priznanja, nagrada i novaca, samo osobe iz uzdaničkih klubova. Pogledaj dostupne arhive, dobiti češ potvrdu mojih riječi.
Samo oni koji klimaju glavom, ne talasaju, i idu hazjajinu po svoje mišljenje, ti i takvi dobijaju priznanja. Ostale jedino čeka priznanje na nebu.
Ali to nije sve ! Kako su nam počeli raditi u prosincu strani omladinci, koji se još i hvale kako su radili preko remote stn u Hrvatskoj, očekujem da će , najmanje jedan, Tesla otići u inozemstvo. Tako i treba. U Petrinji dva kluba. Zato je drug Milin platio vokce u Funtani da ljudi imaju su čim komunicirati. Ne oda on džabe s vokcen u žepu po splitskim školama, pa tako po jedan put u svako polugodište.
DMR repetitori se kote ka gljive poslije kiše. I ugovori sa OiV-om. Zato proturaju šuplju priču da nema para za QSL-iranje ! Zato i nismo dobili ništa od v.d. QSL managera u zadnjih 6 miseci. Važno je da su dobili neplatiše. Treba Isusa raspet, Barabu oslobodit. I tako već 2000 godina, ista meta , isto odstojanje.
I da zaključim riječima Rade Končara, pred streljačkim strojem fašista u Šibeniku , u pravu si Djani, "Milosti ne tražim, niti bi im je dao !"
Ljubav je čudesna magija, uvijek je obostrana.

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja