Ko o čemu, kurva o poštenju, vojska o skraćenju, ja o QSL-kama ! Gledam tko je predložen za kontrolu i ovjeru zapisnika o glasanju.
Od Emila čekam 20 godina odgovor na direkt, a biro za njega ne postoji. Od Iveka čekam "samo" 15 godina, za njegove IOCA aktivnosti, ta on je bio s pokojnim Emirom ko prst i nokat, Pat i Patašon, nije smio otklanjati od šefovih navada. No, i Emir je, malo prije preranog odlaska, meni odgovorio na drugi direkt, za istu IOCA-u, kojega sam čekao "samo" 15-ak godina. Zato draga bratijo, Emile i Ivek, nemojte slati, zabrinuo bi se da vam stiže noćni kosac... Bolje ne...
A tajnica, kao treća predložena, što reći, nije nikada ni radila na bandu, što će joj QSL-ka? Tako je složen Trijumvirat !
To je amaterska "strana" predloženih. Socijalno-politička, zna se.
Emil nije za ove promjene, pokušava ugurati Pukija u IO, barem jedan (muški) trojanski konj u HRS-u.
Tajnica je životno zainteresirana za status quo, njezina radna aktivnost to potvrđuje, naročito ove godine. Biti će zanimljivo pogledati njezine radne ocjene u lanjskoj i ovoj godini. Njene i Marijine ocjene su trebale biti prezentirane IO-u, no, sudeći po zapisniku, o tome nije bilo ni riječi.
Ivek je vozio za Emirom, kao svojedobno pokojni Daki, no iz sasvim drugačijih pobuda. Emir je, pritisnut ucjenama iz ZARS-a u sferi financiranja kluba, morao pristati na rad po školama, polaganje mentorskog ispita, tečajevi u Kraljevici, po zagrebačkim školama, učešće u manifestacijama koje su bile blijeda kopija predratnih Proljeće na radio valovima, i Znam, hoću, mogu... Ivek je tu bio prvi do njega. Sami izvučite zaključak.
e sada, taj trio Fantastikus je predložen za kontrolu ispravnosti, zakonitosti i poštenje izbora. Tajnica sama, kako mi veli duboko grlo iz metropole, angažirala tvrtku koja to profesionalno obavlja ! Prva stvar koju sam u svom radnom vijeku naučio jest da NE možeš biti nadzor onome od koga si naručio radove, to MORA biti nezavisna osoba, tvrtka ili organ. Na moju sreću, ISTI je zakon, u tom pogledu , bio u SFRJ, i sada u RH.
Mogao bih još objekcija, ali, sada neću. Nastavljam po završetku izbora.