Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Tue Dec 15, 2020 10:38 am

Ko o čemu, kurva o poštenju, vojska o skraćenju, ja o QSL-kama ! Gledam tko je predložen za kontrolu i ovjeru zapisnika o glasanju.
Od Emila čekam 20 godina odgovor na direkt, a biro za njega ne postoji. Od Iveka čekam "samo" 15 godina, za njegove IOCA aktivnosti, ta on je bio s pokojnim Emirom ko prst i nokat, Pat i Patašon, nije smio otklanjati od šefovih navada. No, i Emir je, malo prije preranog odlaska, meni odgovorio na drugi direkt, za istu IOCA-u, kojega sam čekao "samo" 15-ak godina. Zato draga bratijo, Emile i Ivek, nemojte slati, zabrinuo bi se da vam stiže noćni kosac... Bolje ne...
A tajnica, kao treća predložena, što reći, nije nikada ni radila na bandu, što će joj QSL-ka? Tako je složen Trijumvirat !

To je amaterska "strana" predloženih. Socijalno-politička, zna se.
Emil nije za ove promjene, pokušava ugurati Pukija u IO, barem jedan (muški) trojanski konj u HRS-u.
Tajnica je životno zainteresirana za status quo, njezina radna aktivnost to potvrđuje, naročito ove godine. Biti će zanimljivo pogledati njezine radne ocjene u lanjskoj i ovoj godini. Njene i Marijine ocjene su trebale biti prezentirane IO-u, no, sudeći po zapisniku, o tome nije bilo ni riječi.
Ivek je vozio za Emirom, kao svojedobno pokojni Daki, no iz sasvim drugačijih pobuda. Emir je, pritisnut ucjenama iz ZARS-a u sferi financiranja kluba, morao pristati na rad po školama, polaganje mentorskog ispita, tečajevi u Kraljevici, po zagrebačkim školama, učešće u manifestacijama koje su bile blijeda kopija predratnih Proljeće na radio valovima, i Znam, hoću, mogu... Ivek je tu bio prvi do njega. Sami izvučite zaključak.

e sada, taj trio Fantastikus je predložen za kontrolu ispravnosti, zakonitosti i poštenje izbora. Tajnica sama, kako mi veli duboko grlo iz metropole, angažirala tvrtku koja to profesionalno obavlja ! Prva stvar koju sam u svom radnom vijeku naučio jest da NE možeš biti nadzor onome od koga si naručio radove, to MORA biti nezavisna osoba, tvrtka ili organ. Na moju sreću, ISTI je zakon, u tom pogledu , bio u SFRJ, i sada u RH.

Mogao bih još objekcija, ali, sada neću. Nastavljam po završetku izbora.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 16, 2020 8:16 pm

Nađem u mailbox-u reklamu za Camino de Santiago. Odma san in odgovorija da meni ne triba, ali da znan kome triba. Kandidatu !
I bojin se da bi i Put svetoga Jakova bija malo, tukalo bi ić i u Lourdes. Ne da je on toliko pun grija, nego da se utječe tim svecima, da se sa neba založe za njega. Jer, samo ga nebo spašava...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 17, 2020 2:24 pm

Dobijamo priznanja i čestitke sa svih strana svijeta, izbori za predsjednika, 72 sata ! Atroke Trump !
A kad se ustanovi da postoje i oni koji nisu smjeli glasati ? Ili na to i ide kamarila ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 17, 2020 2:56 pm

Kad mrtvi zapjevaju...pardon glasuju. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 19, 2020 10:58 am

Nešto je čudno u državi Hrvatskoj. 24 sata prošlo, nitko da komentira rezultate, čestita novoizabranom predsjedniku... Čeka li se to verifikacija ? Uvid u tijek, podatke i rezultate glasanja ? Ja svoj glasački listić šaljem svakome tko sumnja u rezultate. i samo glasanje.
Ja osobno sumnjam, jer su dali vuku da čuva janjce. Di mogu ogorčeni i strasni protivnici promjena biti u kontroli provođenja izbora i verifikaciji rezultata ?

Iz istih razloga i pobuda nije izabran Jerko, jer, kako sam stoput napisao, to je sudbina svih zviždača na Balkanu. Taknuo se u nečiju tezgu, i te iste snage su ga sjebale. Ajde, nije svako zlo ni za zlo, sad će imati vremena za sastanak s ostalim radioklubovima, kao i za božićni domjenak, na novim pločicama ! ;)

Jere, nemoj tugovati, ta kad je Poncije Pilat pitao svjetinu koga da oslobodi, svjetina je izabrala Barabu ! Povijest se ponavlja, više od 2000 godina...

Svim na zemlji mir veselje...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 20, 2020 12:49 pm

Zove me tip iz metropole, veli, dobro je i završilo glasanje, s obzirom da Vrbanović odavno lobira protiv Rolanda i ekipe koju je on predložio. Dobro je lobira, jer su zagrebački žetončići dali prevagu za šestog člana IO-a. Sad se vide "rezultati" aktivnosti Udruge za HRKVS, RK OiU, RK FER, RK Tršće, RK Garešnica, i ovih svih što imaju članova za na parove razbrojs. Sad IO ima pravog trojanskog konja, ne falšog !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 21, 2020 8:13 pm

Zove mene jedan Bodul, po korijenima. Pita me : Koki jesi kada iša zavrć na migavicu ? Jesan, stotine puta, odgovaram. I, nastavlja on, šta se učini kad zatega od mriže zadije ? A , ako nije puno ladno, zaroni najmlađi u družini, do dna, i oslobodi zadiv, govorim ja.
A ako ne uspije, uporan je on. Onda se izvadi britvulin, i odsiče se ono šta se ne može spasit, završim ja.

Eto vidiš, sva ti je "tajna" u tome, uzdaj se u mlade, vižljaste, a ako ni oni ne pomažu, rez, ali duboki. Svaka sličnost s HRS-om je namjerna.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 22, 2020 6:49 am

Samo su se u ovom slučaju stari samo malo zarotirali.Nema tu pomaka na bolje.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 22, 2020 2:34 pm

Nema tu, za sada , pomaka. Glasanje je završeno u petak u 09:00. Mi nemamo zapisnik, nije ovjeren, nije predočen zastupnicima, ne znamo od kojeg trenutka teku rokovi za žalbe.
Nemamo spiskove članova s plaćenom članarinom, i oznakom matičnog kluba.
Nemamo spiskove klubova koji lani NISU platili članarinu.
Nemamo spisak klubova koji su tretirani kao legalni, sve do studenog ove godine, a i lani su bili ilegalni !
Nemamo spisak zastupnika koji su glasali, a nikog ne predstavljaju, jer jedina dva, ili jedan (!)član, ostvaruju prava iz aspekta matičnog kluba, u drugom klubu !
Zašto Denis Vincek nije pripušten glasanju, a platio je za sebe, i za svoj matični klub, u dogovoru s Pilatom, 1.200 kuna ? Da sam ja Denis, tužio bi ga za smišljenu prijevaru.

Nemamo ni informaciju tko je i zašto angažirao vanjsku tvrtku za organizaciju glasanja, kad je član HRS-a nudio besplatan program.
Nisu se udostojili odgovoriti mu, a kamoli pogledati ponuđeno !

Što je sa samovoljnom pozajmicom RK-u Zagreb, koja je to samo po nazivu, u naturi bi se to trebalo "prebijati", prvo sa nikad urađenom obukom djece, a drugo, s ustupljena 2 m2 prostora za pomoćnicu tajnice , bez arhive, koja je u RK Brdovec !
Zar nas i bivši predsjednik drži za bedake ? Ovo nije ercegovačka, nego, njegova "štela".

Ima još, ali se nadam da će ih novi predsjednik razbucat, tako da svaka stvar "legne" na svoje mjesto.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 22, 2020 7:21 pm

Jel to neka nova epizoda "Nemoguća misija" ? :D
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK