Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Thu Oct 08, 2020 10:05 am

Čitam zadnjih par dana novine, pišu o uvezenim zaraženim Slovencima u Istru, zaraženim njemačkim studentima na Medicinskom fakultetu u Splitu.
Nitko razuman ne zaziva proglašenje Slovenije ili Njemačke ružičastom, žutom ili crvenom zonom, kao što su oni nama radili, i rade...
Zamislite se kršćani malo, dokle ćemo mi okrećati drugi obraz ? I zašto ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Oct 08, 2020 10:24 am

E moj kolega...Ne vode politiku Kršćani već Antikristi. :x
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Oct 08, 2020 10:40 am

Kaj si pozabil kaj sem povedal ? Na najmanju novčanu jedinicu u eurozoni, bezvrijedni novčić od 1 eurocenta, stoji križ. Na nijedan apoen, ni metalni, ni papirni - ništa ! Pametnima dosta.
Zato meni iza kuće škuri rade na baušteli. Di su oni dani, od prin rata, kad se na bauštelama samo čulo : Đez ba jaro...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Oct 08, 2020 11:06 am

Ni u Ustavu EU jednom riječju se ne spominje Kršćane.A ona kakvu je znamo postavljena na temeljima kršćanskim.Eno muslimani iz Azerbaijana sad oće otet zemlju Armencima a njih izbrisat sa lica Zemlje.Taj komad zemlje Gornji Karabah je 99% i danas napućen Armencima. Armenci su prvi prihvatili Kršćanstvo! Prije neštomanje od 2000 god.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Oct 08, 2020 12:02 pm

Zapameti šta ti stari i ludi Koki govori ; ne bi Azerbejđanci metka opalili da iza njih ne stoji Turska, financijski, popunom oružja i streljiva, a u zadnju i ljudstvom, teškim ISIL-ovcima koje je držala u poluzatvorenim logorima u Turskoj. Malo su ih poslali u Libiju, sad u Karabah, to se u devedesetima zvalo izvoz revolucije. Sada to treba nazvati pravim imenom , izvoz islama. Gdje ne ide preko (navodnih) izbjeglica, ide preko oružane sile.
A nas su naši političari, u početku, uvjeravali da nam dolaze i prolaze kršćani iz Sirije ! Moš mislit. Moš ih na prste izbrojit. I onda tu minornu skupinu nam recikliraju, periodički, na HTV-u, kako su se "lijepo" uklopili, u Karlovcu, Slunju, Petrinji, Glini, Gradiškoj... Dobije stan, posal i školovanje za dicu.
A šta se valja iza brda. Nažalost, vidičeš skoro...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Oct 15, 2020 4:01 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/vid ... ead_more_d
Čuli studoši da je u metropoli stalno tulum pred HNK, pa pomislili, šta smo mi gori od njih ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Oct 15, 2020 4:49 pm

Neka ih.Padaj silo i nepravdo ! I laž. :x
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Oct 17, 2020 8:47 am

Slušam jutros najranije radio Split. Veli spikerica da kad je dolazila na posal, u pet i po, da je u i ispred Doma omladine tulumarilo par stotina mladoga svita.
Razgovarala je sa zaštitarom, koji je još sinoć , oko 22 sata , zva policiju, ali da su mu odgovorili da to nije njihov posal.
Očito da se pošast, koja je počela ispred HNK u Zagrebu, raširila. Mladež se dogovara na društvenim mrežama, i organizira baš ono što Stožer upozorava da nitko, pa ni oni, ne čine ! Otpor vlasti ? Daj nam ga danas, a sutra šta bude ? Uvod u katastrofu velikih razmjera. Zaludu je šta mi "stari" sve poštujemo i radimo kako kažu. Ne bude dobro...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Oct 17, 2020 11:21 am

Kako koji mladi.Nisu svi tamo bili.Moje dvoje recimo nisu.A da ih je tamo bilo dosta,to virujem.BTW,dosta mladih ne puca ništa šta nas puca.Ovo je neka druga generacija.Za stanje smo mi stari krivi.Ja i ti isto.Promisli malo.Dica za to niti malo nisu kriva! Ovo masovno okupljanje ne podržavan ali nisam ni toliko kritičan.Oni mogu reći.Ko stare jebe,mi mladi od ovoga nećemo umrit a krasnu ste nam državu ostavili.Think about...
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Oct 17, 2020 12:03 pm

Očito ne razmišljamo isto, a to je i normalno. Tvoja dica bi mogla meni biti unučad, po godinama. Ne zamjeram ja mladima ništa, ali oni neće da shvate jedno, da ih je , nakon takvoga tuluma, bar pola donilo doma nešto ! Doma su stariji svit, kojemu se svašta vata. Taj stari(ji) svit ide ujutro na posal, u 6 uri, kad ovi dolaze doma, da bi spali do 10, 11 uri, i , kad se dignu otvaraju frižider, jer su percepirali da je pun frižider, normalna pojava ! A nije, i ne more bit !

Ja san , u prvom razredu srednje, radija priko Student servisa, polagali smo električne kabele, od dna Mažuranićeve, pa do raskrižja sa (bivšom) Avnojevom.
Pokojna mater isfrigaj teću kumpira, pinku pancete i kruva, i donesi meni na kanal, i to mi je bilo za cili dan. Danas je to za zlatnu mladež uradak HCA !

Ovo šta sad rade, rade iz morbina, i inata, samo ne meni, i meni sličnima, jer, nisan in ja ostavija ovakvu zemlju u rasulu, nego političari.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK