by 9a2jg » Sat Oct 17, 2020 12:03 pm
Očito ne razmišljamo isto, a to je i normalno. Tvoja dica bi mogla meni biti unučad, po godinama. Ne zamjeram ja mladima ništa, ali oni neće da shvate jedno, da ih je , nakon takvoga tuluma, bar pola donilo doma nešto ! Doma su stariji svit, kojemu se svašta vata. Taj stari(ji) svit ide ujutro na posal, u 6 uri, kad ovi dolaze doma, da bi spali do 10, 11 uri, i , kad se dignu otvaraju frižider, jer su percepirali da je pun frižider, normalna pojava ! A nije, i ne more bit !
Ja san , u prvom razredu srednje, radija priko Student servisa, polagali smo električne kabele, od dna Mažuranićeve, pa do raskrižja sa (bivšom) Avnojevom.
Pokojna mater isfrigaj teću kumpira, pinku pancete i kruva, i donesi meni na kanal, i to mi je bilo za cili dan. Danas je to za zlatnu mladež uradak HCA !
Ovo šta sad rade, rade iz morbina, i inata, samo ne meni, i meni sličnima, jer, nisan in ja ostavija ovakvu zemlju u rasulu, nego političari.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja