Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Mon Jun 08, 2020 11:51 am

Ivo...9A1AA...jel imaš već saznanje koliko bi karata i znakova štampao za svoj krug ljudi i prijatelja? Ja planiram raditi karte za sebe pa da polako saberemo sve koji bi htjeli štampati i napravimo super kvalitetu za dobru cijenu!

Mike, ja znam za sebe i za klub (cca 6-7000). Moram vidjeti s dečkima u klubu da li još netko treba karata.
Meni je dosta važna i opcija da je minimum 1.000 komada jer imam 3 opcije za svoj znak.....
Ako proširimo vijest među onima koje zanimaju qslke sigurno ćemo postići kritičnu masu ;)

Tipično trolanje, i zloporaba medija, jer nema veze s naslovom topica. Bitno je da prisile raju da čita umotvorine njih trojice.
Sad će Martin, samo što nije.

Kako je propis rastezljiv, za ovakvo očito trolanje su kažnjavali, sve po nalogu vožda.
Uzalud vam trud svirači...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 08, 2020 10:42 pm

Radilo se cilo popodne i dio večeri Amerikance i Karibe na 50.
Koliko mi je poznato,glavni osigurač u TS "Konjsko" je izdrža. :D Niko iz sela ispod nije prijavija nestanak struje.A i račun za struju neko triba platit? Radni narod,ZNA SE.
Da nam živi,živi,živi rad.Bit će i priznanja.Kanut će i za životno djelo jedne godine.Ja sam u to siguran,isto kao što znam da će SDP dobit izbore. :D
Staklena kugla,China shop,sve po 8. :D

73
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jun 11, 2020 9:43 am

Gledam obješenu dxcc listu na HRS forumu, nema mene, i još nekih poznatih ljudi. Pođem na originalnu američku stranicu, tamo je sve OK. Ljudi trate sebi vrime, a druge dovode u zabludu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 11, 2020 3:34 pm

Uzbunili se što pišem, a pišem točno. Ono što objaviše na HRS forumu su samo one postaje koje su za nešto aplicirale u 2019.g.
No, da li je to doista tako ? Tamo sam našao, pod 348 (zemalja) pozivnu oznaku 9A4A, pokojni Zlatko Stepić. Umro je 23.10.2019. , znači da je nešto osvježavao u 2019.g. ?
Na "običnom" DXCC standingu ga nisam našao, a našao sam petoricu naših kolega iz 9A koji su umrli prije nekoliko godina...

Mato, ja ne uveseljavam ljude netočnim informacijama, nego ono što čitam, na službenom mjestu, unosi konfuziju u glavu čitatelju.
Baš kao i mrtvi ljudi u 9A adresaru.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jun 11, 2020 5:48 pm

Vidim da su mi se "opasno" na toj listi približili i oni koji neznaju CW! WSJT je sve uništija.I mobitel.I kontest lokacije!I dobar prijatelj pa i rođak. ;) I sad se takvi kurče sa pustim entitetima :!: :? :roll: Ima ih na 160m u logovima gotovo svake expedicije a doma nemaju ni za 80m antenu! Poznajem jednoga sa 10m žice a u svim je logovima po svitu?! Jebite se svi vi kojima je neko drugi odradija te zemlje.Vi ste sramota RA u Hrvata :twisted: Sve bi vas takve tribalo prijavit DXCC desku :!: :!: :!: :twisted: :x :evil:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jun 11, 2020 7:32 pm

Gledao sam listu samo do sebe, i iza mene ima mrtvih ljudi... Malo je morbidno, ali i meni čudnovato, jer neki jesu, a neki nisu na dxcc standingu mixed, a svi rečeni - umrli.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 12, 2020 4:25 pm

Sve je to istina ali da taj tamo na škoju iza tebe ima 2 zemlje više...to je zaista vrh vrhova.Ja sa malo zezam ali ako poživi još kojku godinu,i mene će priskočit. :o :? JBG,ima bolji mobitel,rođaka na kontest lokaciji a i prijatelja na prvome Braču.Nikor mu nemore uteć ! ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 12, 2020 5:16 pm

Nema on više od mene, ima onoliko koliko mu piše. A meni piše onoliko koliko san posla, i ja san nešto pokupija od Bračana, ovih zadnjih 49 godina. Čekan izbornu skupštinu HRS-a da to odnesen Marku na očitovanje, ucrvat će se već doma...
A da su Bračani nenadjebivi, svjedoči i 2GF i 1CDO, prvemu piše 323, a ima sve, klubu piše 331 a fale mu, mislin, samo 2 zemlje.
Jebi ga, sindrom Crotia, nema efikasnog lijeka protiv guje u braškon portafoju, iako je baš Bračanin najveći živući ekspert za zmije otrovnice ! Dodatni "dokaz" je što ni CFN, ni CPB tamo ne kotiraju. Neće ZaBa, ni RTL pomaže djeci , da in i to plati !!!

Ja, nit pametujen, nit moraliziran, ali mi je, u najmanju ruku rečeno, čudnovato, da na jednom spisku jedni mrtvi, na drugome drugi mrtvi, a, pokoj in duši, po meni, nije in misto ni na jednon spisku, iz samo jednog razloga, to je trenutno stanje. A trenutno stanje je da su pokojni stvarno mrtvi, i treba ih ne dirati, tj. uz dužnu čast, ostaviti na miru.

Da u te, i slične, teme ljudi nerado diraju, svjedoči i činjenica da me je kontaktirala službenica HRS-a, koja nije imala podatke o našim umrlim bivšim članovima, pitala podatke, samo za neke (manji broj). Ja sam joj dao sve tražene podatke, ali imam neodoljiv dojam da se to (opet) radi stihijski, partikularno, i da nema sveobuhvatnog i cjelovitog pristupa toj važnoj materiji.

Ja još, dan danas, u 9A adresaru, nalazim mrtve, a žive, koji plaćaju članarinu, ne. I to nakon 10 godina od mog prvog javnog pisanja na tu temu.

I, da zaključim, sve počima, i završava od glave, i uređenog sustava. Da je onog tko trenutno obnaša dužnost odgovorne osobe HRS-a briga, ustrojio bi se spisak članova, s oznakom pripadnosti matičnom klubu u uru vrimena ! Sve bi odradija (više puta kupljen) drug Excel. E, ali jebi ga, pomno građeni sustav zastupničkog, odnosno izbornog inžinjeringa bi pao u vodu, 5 miseci prije izbora.

A taman ga je pošlo.
Ko Maricu krivi k...c.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 13, 2020 11:04 am

Zove me čovik, govori, šta ste se namečili na bidnoga Milana, malo on i ima zemalja, koliko je uređaja i antena. Klupska tri, svoja dva, donirana antena, rođak , prijatelj, zaista, malo piše, koliko bi tukalo bit.

Danas je blagdan svetoga Ante, najpopularnijeg sveca u Dalmaciji. No, malo ljudi zna da sveti Ante pomaže u nalaženju izgubljenih stvari. Uputit ćemo mu zaufanu molitvu da se nađu uređaji i antena, radio kluba Hanibal Lucić.

Za opremu mog kluba, koja je ukradena, nije potriba od svetoga Ante, znamo ko je ukreja, i di se nalazi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 19, 2020 2:34 pm

Opet o otoku Hvaru, i rođi...
50 MHz otvoreno, po cilen bandu šum, u ritmu CW-a, na centralnoj frekvenciji od 50.097,00 kazaljka S-metra do kraja skale, a na frekvencijama 50.091,900 i 50.141,880 59+ !!!
Počeo "pedagoški" GO, telefon rerutiran na mobač, Dalmatinci samo po korijenima se spustili na more...
Dok se nisu spustili, imali smo nezagađene bandove. Bog te pita koliko je tu snage, kilovata, sve po PS-u, moš mislit. Sve go samozvani elitist. I još ražalovani UKV manager, pride.

Jedne godine nam je to priredio u WW natjecanju, kad je radio na 7 CW, slušali smo ga 59+ na trećem harmoniku na 21 !

Ne boj se, takvima HAKOM ne kuca na vrata, niti im se mjeri polje, ni zagađenost spektra. To su podobni, u svim režimima. Zna se kako se takvi zovu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK