by 9a2jg » Fri Jun 12, 2020 5:16 pm
Nema on više od mene, ima onoliko koliko mu piše. A meni piše onoliko koliko san posla, i ja san nešto pokupija od Bračana, ovih zadnjih 49 godina. Čekan izbornu skupštinu HRS-a da to odnesen Marku na očitovanje, ucrvat će se već doma...
A da su Bračani nenadjebivi, svjedoči i 2GF i 1CDO, prvemu piše 323, a ima sve, klubu piše 331 a fale mu, mislin, samo 2 zemlje.
Jebi ga, sindrom Crotia, nema efikasnog lijeka protiv guje u braškon portafoju, iako je baš Bračanin najveći živući ekspert za zmije otrovnice ! Dodatni "dokaz" je što ni CFN, ni CPB tamo ne kotiraju. Neće ZaBa, ni RTL pomaže djeci , da in i to plati !!!
Ja, nit pametujen, nit moraliziran, ali mi je, u najmanju ruku rečeno, čudnovato, da na jednom spisku jedni mrtvi, na drugome drugi mrtvi, a, pokoj in duši, po meni, nije in misto ni na jednon spisku, iz samo jednog razloga, to je trenutno stanje. A trenutno stanje je da su pokojni stvarno mrtvi, i treba ih ne dirati, tj. uz dužnu čast, ostaviti na miru.
Da u te, i slične, teme ljudi nerado diraju, svjedoči i činjenica da me je kontaktirala službenica HRS-a, koja nije imala podatke o našim umrlim bivšim članovima, pitala podatke, samo za neke (manji broj). Ja sam joj dao sve tražene podatke, ali imam neodoljiv dojam da se to (opet) radi stihijski, partikularno, i da nema sveobuhvatnog i cjelovitog pristupa toj važnoj materiji.
Ja još, dan danas, u 9A adresaru, nalazim mrtve, a žive, koji plaćaju članarinu, ne. I to nakon 10 godina od mog prvog javnog pisanja na tu temu.
I, da zaključim, sve počima, i završava od glave, i uređenog sustava. Da je onog tko trenutno obnaša dužnost odgovorne osobe HRS-a briga, ustrojio bi se spisak članova, s oznakom pripadnosti matičnom klubu u uru vrimena ! Sve bi odradija (više puta kupljen) drug Excel. E, ali jebi ga, pomno građeni sustav zastupničkog, odnosno izbornog inžinjeringa bi pao u vodu, 5 miseci prije izbora.
A taman ga je pošlo.
Ko Maricu krivi k...c.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja