Za razliku od Marinka, ja pažljivo čitam, ono sve što ON piše. Tako mi je upalo u oko da on JEDINI u HRS organizaciji piše pozitivno o one dvi HRS uhljebnice!
Da kuda će, pa one su mu vreću držale, ne doslovno, ali u naravi, organizacijski, jer ne može funkcionirati, na jednoj strani veliki nerad, ako to netko na drugoj strani ne podržava i afirmira.
Veoma je znakovito, da je nekoliko RA izjavilo , manje - više, istu rečenicu, citiram : "za koji dan će doći nova pošiljka od Marinka". Osim što ih , za račun Pilata, "kupuje" obećanjima, ovo je još jedan dokaz da doista postoje hrpe, vreće i paketi nerazvrstanih i neisporučenih QSL-ki, a o čemu sam više puta pisao.
Kako je to "za koji dan", sada, u lipnju, znači li to da je Pilat (opet) napravio neki dogovor s Marinkom, za kojega ne znaju ni članovi IO-a ?
A lipanj je uvijek bio znakoviti mjesec za HRS uhljebnice, one su, kao da su pedagoško-nastavno osoblje, počimale koristiti svoje produljene godišnje odmore, ne mi ga da su učiteljice u pučkoj školi !
Jedva čekam FM SKED RKZ, da doznam tko će to šavat QSL-ke od 15-og o.m. ?
A kome ćemo mi šavat ? HRS-u, kao i do sada, kao ugovornoj strani ? Tko preuzima poštu ? Di je pohranjuju ? Ko se o njoj stara ?
Hrle, uzdanico naša, jesi ovjerio Marinku račun za svibanj?