Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Tue Jun 02, 2020 6:29 am

Za razliku od Marinka, ja pažljivo čitam, ono sve što ON piše. Tako mi je upalo u oko da on JEDINI u HRS organizaciji piše pozitivno o one dvi HRS uhljebnice!
Da kuda će, pa one su mu vreću držale, ne doslovno, ali u naravi, organizacijski, jer ne može funkcionirati, na jednoj strani veliki nerad, ako to netko na drugoj strani ne podržava i afirmira.
Veoma je znakovito, da je nekoliko RA izjavilo , manje - više, istu rečenicu, citiram : "za koji dan će doći nova pošiljka od Marinka". Osim što ih , za račun Pilata, "kupuje" obećanjima, ovo je još jedan dokaz da doista postoje hrpe, vreće i paketi nerazvrstanih i neisporučenih QSL-ki, a o čemu sam više puta pisao.
Kako je to "za koji dan", sada, u lipnju, znači li to da je Pilat (opet) napravio neki dogovor s Marinkom, za kojega ne znaju ni članovi IO-a ?

A lipanj je uvijek bio znakoviti mjesec za HRS uhljebnice, one su, kao da su pedagoško-nastavno osoblje, počimale koristiti svoje produljene godišnje odmore, ne mi ga da su učiteljice u pučkoj školi !
Jedva čekam FM SKED RKZ, da doznam tko će to šavat QSL-ke od 15-og o.m. ?
A kome ćemo mi šavat ? HRS-u, kao i do sada, kao ugovornoj strani ? Tko preuzima poštu ? Di je pohranjuju ? Ko se o njoj stara ?

Hrle, uzdanico naša, jesi ovjerio Marinku račun za svibanj?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 04, 2020 3:15 pm

Ja bih uveo plaćanje SAMO za znakove koji se ne koriste a posebno bi nabio cijenu za znakove koji se koriste na službenim dokumentima a uopće nemaju radio dozvolu
napisa Ivo iz Zadra.
E, Ivo, Ivo, i ti si protiv "profesionalke" ? I protiv službenice ? I protiv Pukija, kod koga su prošle sa 100% točnih odgovora ? Ne radi "puštanja", nego i njega nikad nitko nije čuo u eteru ! Ni vidio njegove QSL-ke. Zato je bilo lako Marinku počet sranja s QSL hendlanjem, kad mu je "šef" bio truba !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 05, 2020 10:08 am

Jučer mi , u mailu, službenica Marija "ukaže" na blagodat, ili mogućnost da se preko HRS e-usluge vidi svoj status u HRS-u.

Pošao sam, i isti čas shvatio da je to ruganje s nama, zbog više stvari. Prva je, što tamo piše rubrika Trenutni razred ! Pa, ako je netko nešto položio, ili mu je prevedena klasa, ili razred, to je trajno, a ne privremeno ! Pogotovo kod onih koji udru u plafon !

Puno važnije je što se tamo logiraš pod svojim znakom, i ne možeš vidjeti nikog više, osim sebe ! Perfidan način da štancaju nepostojeće članove, mrtve duše, i članove koji ne znaju da to jesu !

Znači, sve što su uradili, uradili su zbog sebe, izbornog i zastupničkog inžinjeringa, a ne zbog članova, i radio klubova.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 7:49 am

Prije tri i po godine, u radnim materijalima, među životopisima kandidata sam prvi put vidio da je naš Mark diplomirani kriminalist.
Došla maca na vratanca ! Evo, sad je hora, svi će ti akteri, dragi Stjepane, biti u Vatrogasnom domu u Brezovici, i prvoosumnjičeni Pilat, i drugoosumnjičeni Hrle, pa Marinko, i sitna boranija.
Vidiš Stjepane da svi imaju "tezgu", što ne bi i ti, i usput obaviš svetu i časnu građansku dužnost. I još si za to kvalificiran ! I gledao si sve, od Marinkova ustoličenja, do danas.

Mala je penzija, znan, svojedobno se i moj nadimenjak iz Osijeka žalio da su ga zakinuli. Jedino se Emir ne žali, naprotiv, on pred izbornu skupštinu ispali da će on častiti mene i pokojnog Dakija pivon, jer da on ima (osjetno) veću mirovinu. Naravno da se to nije dogodilo, i da sam ja platio rundu. Saša, za susjednim stolom, nije htio prihvatiti ponuđeno piće, valjda ga je bilo sram, sudjelovanja u udruženom zločinačkom pothvatu, pakiranja meni, na pravdi boga velikoga.
Ali, u redu je da netko sa 15 godina efektivnog staža ima (osjetno) veću mirovinu od mene sa 45. Ja sam stariji, svaku godinu doktor kaže, ovoga manje, onoga manje...

Di se ove godine ono ide u Afriku, a , Šute mali,..... ? Mostly !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 7:20 pm

Ivo i ekipa su zahvaljujuči ....ipak mora se reči....svih članova HRS-a....dobili bitku! Znaš da laži i paralaži...ili bar fino rečeno...pretpostavke....uvijek prolaze!
Danas je onaj biro kakvog ste poznavali zadnjih 100-tinjak godina....UGAŠEN!
Sada ono što je ostalo od karata...a to je nekoliko stotina kilograma odlazne pošte koja zbog pandemije nije bila poslana...odlazi na neko drugo mjesto i čeka dane kada će biti poslana!
Ovo nešto karata što u međuvremenu došlo...isto iide tamo...pa ljudi....čekajte poštara!

Cili san dan bija u Splitu, i sad me dočekale puste poruke i postovi, sve jedno luđe od drugoga ! Gledan ove kvotirane retke, pa to piše Molierov Umišljeni bolesnik ! Sve u stilu , Država, to sam ja ! I, Poslije mene potop. Ali biblijskih razmjera.

S nakanom sam kvotirao dio njegovog posta, jer, kao i uvijek, vrvi lažima. Notorna je laž, između ostalih, da zbog pandemije nije MOGLA biti poslana ! LAŽ ! Sve su pošiljke išle, u sve zemlje svijeta, ali nisu expeditirane avionski, kako je bila navada u "normalnom" stanju, nego su putovale brodom, u Sjevernu i Južnu Ameriku, Australiju i Novi Zeland, baš kao što su išle kad sam se ja počeo baviti ovim hobijem (Izvor : HP).
Po Europi sam, i ne samo vezano uz ovaj hobi, poslao na desetke tiskanica, printanih materijala i paketića, sve je stiglo, s malim zakašnjenjem u odnosu na "normalno" stanje.
O direktima neću ni govoriti, u zadnja 4 mjeseca poslao 12, svi stigli, povratno dobio 10, dva se očekuju. I zadnjem balkanskom dripcu je očito tko laže.

E sad, zašto se nije slalo, ja ZNAM, i svoja ću saznanja podijeliti s ijednom službenom osobom, ako do toga dođe. Bujrum !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 07, 2020 9:00 am

Blagdan je Presvetog Trojstva. Kako reče uskrsli Isus, učenicima svojima : Bolje da ja odem, jer će umjesto mene doći Duh sveti. Da se zaokruži, Otac, Sin i Duh sveti !

Postoji nešto što se zove kućni odgoj, moral i etičnost. Ivo 1AA nema ništa od toga, jer organizira harangu u korist novog privatnog biroa, a sam je jedan od konstruktivnih elemenata sadašnje vlasti ! Daj lijepo ostavku na sve funkcije koje obnašaš, distanciraj se od odluka SVOGA IO-a, i piši na SVOM forumu, do mile volje.
Ovako , rovariš javno, rame uz rame s Marinkom, protiv HRS-a, legalnosti istog, i njegovih legalnih odluka. Zec, gadiš mi se...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 08, 2020 9:48 am

JASNO sam napisao GAŠENJE 9A QSL BIROA KAKVOG SMO IMALI I ZNALI DO SADA!!! I

Kako se Marinko odma propeo na zadnje noge, i posipa se pepelom. Ta kroz usta Martina i Ive, njegovih portparola je izašla sintagma "ugašeni biro" ! Sve su to prsti iste ruke...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 09, 2020 5:28 pm

Još nisam dobio ispravan račun od HRS-a. 85 dana od uplate ! Prešišali su i Mehu Puzića sa pjesmom 72 dana, na mom srcu leži rana ! A valjda se pojave dignit buštu od plaće, a...? Ili ni to, dođe in na račun. Radio, ne radio, svira ti radio...

Sutra je dan pred državni blagdan, državni službenici i namještenici (još od onog "nenarodnog" režima) rade do podne, u naravi do 10 uri, pa hladna zakuska, par aperitiva, i, kud koji mili moji...
A petak, za bedak, ko nije uzeo dan od godišnjega, pa u socijalizmu smo još doktorirali spajanje neradnih dana s vikendima !

U subotu je sveti Ante, nema kuće, ni komšiluka di se ne fešta, nešto ne vrti, dimi... U Prugovu je veliki dernek, običava se pivat : Na svetoga Antu u Prugovu, ubolo me u jaketu novu !
A to misto nije daleko od IZM-a di je privatna lokacija izgrađena društvenim novcima. Savitova bi in da skoče na dernek, ali nemaš kome reć, sve go nekrst...

I sad, kad se tako iznerediš za vikend, kakav češ doć u ponediljak na posal, nikakav. Znači, bolje uzest bolovanje. Zbog mobinga.
Alfa i omega, početak i kraj.
Do konačnog reseta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 12, 2020 7:04 am

Gledan broj onih koji su se ikada pojavili pišući na HRS forumu, 2019. Ako odbiješ dvadesetak, iz zemalja bivše YU, koji se jave, ispada da manje od polovice plaća članarinu HRS-u (po podacima HRS-a za 2019.g.).
Kako ovogodišnje platiše kriju, ko zmija noge, vjerujemo da su ovogodišnji rezultati još porazniji. Sve u svemu, reprezentativno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 14, 2020 7:55 pm

I još jedan tjedan prođe, a račun HRS-a RK Split ne dobi. Obećanje, ludom radovanje.
Da nekom pričaš, da čekaš svoj račun DEVEDESET i JEDAN DAN, reka bi ti da si lud.
Idući tjedan je zadnji školski. Onda one, po starom, uhodanom, običaju, koriste pedagoški odmor, jedna radi, a druga se ladi.
Do kraja kolovoza. Tako i treba.
Lezi lebe, da te jedem...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK