jer nakon njihove smrti neće niko ostat za radit na tim uređajima
Zove me sinoć čovik, veli, di su uređaji i oprema, vlasništvo kluba, koji su bili u stanu bivšeg predsjednika kluba 9A2FM, koji je umro. Rekoh mu, kao i svakome, ja ZNAM što je sve bilo klupsko i tuđe (moje) u tom stanu, napravljen je spisak, predsjednik kluba je upoznat s njime, na njemu je odluka, i daljnje postupanje, u ovom slučaju, kako da klub ponovo dođe u posjed svoje imovine. Navodno je supruga pokojnog brata pokojnika sve to predala jednoj osobi, našem bivšem članu, a sada članu RK Marjan.
Svi sve znaju, i svi očekuju da se ja stalno konfrontiram, vadim kestenje iz vatre, to meni ne treba, neka se organiziraju, ali ne pojedinačno, nego cjelovito, jer ukradene opreme ima po Splitu, Dalmaciji i BiH, za dva radio kluba !
Nije samo iza pokojnog narečenog Bore, imamo mi još takvih slučajeva, od Fute, do Mrduljaša, cijeli spisak. A imamo i, realno, slučajeva gdje su lupeži žive sjedine, stari ljudi, i gdje ćemo se opet uskoro sučeliti s istim problemima. Nikome ne želim smrt, ali neizbježno je neizbježno, a povijest događaja, zadnjih 55 godina, nas uči, i zorno pokazuje, da , ama baš nikada, obitelj umrlog nije došla i donijela klubu klupsko ! Toliko o ljudskom poštenju.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja