Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Sat Jan 26, 2019 4:10 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pen ... 59232.aspx

Sve go poduzetnik ! S lovom hrvatskih poreznih obveznika.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 28, 2019 2:21 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/obj ... 59600.aspx

Židovi i Nizozemci su najbolji trgovci na svijetu. Uvijek je doppel deckung, kao u pokojnog boksača Zvonka Vujina. Za one koji ne znaju jezike, duplo osiguranje, s time što je to sve podmazano.
Zato raznorazni uhljebi na znatnim pozicijama u državnoj upravi ne mogu uzmaći, kako za Golf na Srđu (čitaj, rvaski, latinica , par stotina vila i apartmana), nabavka prastarih aviona, svojedobno Pliva, sve novci hrvatskih poreznih obveznika, o kojima odlučuju nekvalitetni i polupismeni ljudi.

Dobro govori meni pajdo, isprid kvartovske butižice, dok sidi na gajbama, i dere zidarušu : Ako smo u NATO-u, šta će nan avioni, u Ugovoru o pristupanju lipo piše da će nas branit ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 28, 2019 2:39 pm

Greška.Oni jesu polupismeni.Takvi su bili i oni koji su 41 iz šume izletiti a 45 došli na vlast.Ali nisan to tija potizat.Ovi su isti kao i predhodnici ali i izdajnici,jude koji nas prodaše za Judine škude.Samo što te škude nisu 30 srebrnjaka već zeru više.Znaju oni za sebe,ne boj se.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 30, 2019 11:48 am

Sa zanimanjem očekujemo vidjeti koliko će četiri jahača apokalipse "odrezati", tobože u ime ZARS-a, ove godine za klubove HFF i Dubrava. Jer, prijašnjih je godina OiV dobijao TRI puta više od Dubrave, a 7 puta manje operatora i aktivnosti ! HFF 10 puta više operatora i aktivnosti, dobili isto ka i OiV ! Više ti vridi jedan umirovljenik iz OiV-a, nego svi članovi i aktivnost ! Tu im je siguran glas !
Čak su HFF i Dubrava poklekli "prijateljskom uvjeravanju, za više ciljeve", pa su radili u Zimskom kupu. Raja to zove ucjena...
OiV nije, nema ko. Ali, to smo znali i prije. Nije on zato tu. ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 30, 2019 12:45 pm

Ali utanjila aktivnost u tim njihovim "natjecanjima".Osim toga kakav je to kontest od dvi ure vrimena :?: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 30, 2019 2:06 pm

To su karikature od kontesta, zato mladež stenje na iole veću zapreku. Mi smo, prije rata, najkraće konteste imali od 4 perioda po 4 ure, to su bili Kup NO i Kup Jadrana, i zvali smo ih "rekreacijski izlet". Išli bi na Vis i u Komižu, u Podgoru, Igrane, Makarsku, Omiš i Trogir, popularizirali RA hobi, i dobro se zabavili. Normalan kontest je bija 24 ure, a nerijetko smo radili u WW-u, 48 uri, bez zaspat.

Iman ja u metropoli dosta prijatelja, i dobrih poznanika ; nekoliko njih me uvjerava da ih ZARS (čitaj rvaski, latinica : četiri jahača apokalipse) u fino ucjenjuju, dotacijama, koje Grad spusti na ZARS da on rasporedi pravično. Moš mislit, žgincali su ruke od pravičnosti. Koliko je ta raspodjela pravedna i poštena, Savo Golić je odavno zahtijevao da Grad direktno njima da, koliko može !
Više vjeruju Gradu, nego balkanskim mufljuzima.
Svake godine, je javan dokument koliko Grad izdvaja za hladni pogon, koliko za projekte. Nešto poslije osvane kakova je bila raspodjela. Ka braća govna, jedno meni, dva tebi, samo obrnuto.
Zato i jest realizacija onakva kakva je. Tako da i RK OiV otiđe jednom godišnje na izlet, i radi kao klub s Jadrana ; zemljo, profundaj se ! Operatora kao što sam napisa u prethodnom postu.
Njih , i momaka iz Garešnice, taman za briškulu i trešetu, ali, da se nitko ne razboli !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 30, 2019 2:21 pm

A što nam preostaje? Da im zaželimo dug život jer nakon njihove smrti neće niko ostat za radit na tim uređajima. :o Dok dur,dur. ;) A nisu više baš mladi.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jan 31, 2019 8:06 am

jer nakon njihove smrti neće niko ostat za radit na tim uređajima

Zove me sinoć čovik, veli, di su uređaji i oprema, vlasništvo kluba, koji su bili u stanu bivšeg predsjednika kluba 9A2FM, koji je umro. Rekoh mu, kao i svakome, ja ZNAM što je sve bilo klupsko i tuđe (moje) u tom stanu, napravljen je spisak, predsjednik kluba je upoznat s njime, na njemu je odluka, i daljnje postupanje, u ovom slučaju, kako da klub ponovo dođe u posjed svoje imovine. Navodno je supruga pokojnog brata pokojnika sve to predala jednoj osobi, našem bivšem članu, a sada članu RK Marjan.
Svi sve znaju, i svi očekuju da se ja stalno konfrontiram, vadim kestenje iz vatre, to meni ne treba, neka se organiziraju, ali ne pojedinačno, nego cjelovito, jer ukradene opreme ima po Splitu, Dalmaciji i BiH, za dva radio kluba !

Nije samo iza pokojnog narečenog Bore, imamo mi još takvih slučajeva, od Fute, do Mrduljaša, cijeli spisak. A imamo i, realno, slučajeva gdje su lupeži žive sjedine, stari ljudi, i gdje ćemo se opet uskoro sučeliti s istim problemima. Nikome ne želim smrt, ali neizbježno je neizbježno, a povijest događaja, zadnjih 55 godina, nas uči, i zorno pokazuje, da , ama baš nikada, obitelj umrlog nije došla i donijela klubu klupsko ! Toliko o ljudskom poštenju.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 02, 2019 8:30 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-h ... ead_more_d

Kako ih nije strah, od Boga i ljudi, ovako bezočno lagati u lice cijeloj Hrvatskoj ? Spisak tih bogataša je bio javno objavljen u ljeto prošle godine ! Te službenice i pročelnice idu Bandićevim stopama, lažu bez da trepnu. A kibi prezimena, sve iz njegova rodnog kraja...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Feb 02, 2019 8:42 pm

Dotle je došlo da judi iz "provincije"ljuti i ogorčeni gledaju na Zagreb ka nekada na Beograd.Kažu,uzima kolač a vraća mrvice.Eto di smo nažalost došli. :(
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK