Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sun Dec 30, 2018 9:15 pm

A šta mi je sa HamSphere-om i LoTW, nešto mi je pametni Martin posusta ? Sada napaja filozofske njive svojim umotvorinama oko FT8 ! Ti su mi najdraži, koji nama neukima "objašnjavaju" što je autor programa htio reći.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 31, 2018 8:15 am

Preveja je sa Engleskog na Hrvatski uputstvo za FT8.Autor K1JT je dobitnik Nobelove nagrade samo san zaboravija na kom polju.Nije on baš beduin. ;) Sad smo na verziji 2.0.0
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 31, 2018 8:33 am

Slušaj me Reni pomnjivo. Kad su mene izbacivali, bez saslušanja, i bez prava žalbe, a to su radili samo prijeki fašistički sudovi, napisali su u "obrazloženju" da se ja postavljam u svakoj diskusiji da moja mora biti zadnja ! Šta taj Martin radi sve ove godine ? Upravo ono, za što su mene optužili !

Reni dragi, ja sam zarađivao 1971.g. prevodeći s engleskog, ma isto se nisam nikad kurčija s time, drug Goran je vršija odlične prijevode tuđih radioamaterskih tekstova za časopis Radioamater, sve do sredine 1991.g. i s time se nije hvalio, jer je to radija za lovu.

Koliko je pametni Martin napisa postova oko LoTW i FT8, ne mogu se oteti dojmu da je to ipak rađeno za lovu, koju neko kešira iz drugog plana. To ti mogu i razložno objasniti, samo ne preko foruma.

Odavno je bjelodano jasno tko "navija" na RA sceni za HamSphere, ko za LoTW, a ko za FT8. Svako zašto, ima svoje zato.

Nisi se upita kako danas završava akcija YOTA, a iz Supetra samo aktivni DIGI ? Svi šifreri i šifroteleprinteristi tamo su "zbrinuti", čak i onaj šta je reka vozaču autobusa da, citiram, "ne vozi ustaše bez karte", kad je vidija mene u maskirnoj ZNG odori na aut. kolodvoru u Supetru, ljeta 91'.
On sedan i po mijori penzije, ja, nakon ultima krešimenta, 3250 kuna.

Znači, doživotni predsjednik "dobro" radi, obučava stupove obrane (i zaštite) za neki novi rat. Vidiš da to pali...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 31, 2018 9:41 am

Jedan put me svak može z.....t,drugi nema šanse.Sad poimenice znam tko je tko.Po imenu i prezimenu.I ne triba mi nikakava baza podataka.A meni uvik ostaje satisfakcija da svakoga mogu pogledat u oči,kazat što mu ide.A dobro znaš da kod mene nema zareza ni ostalih kvačica!
Ja i vlastitu hanumu o....m ako se k...i.S tim san ti sve reka.Imam ja informacije i o tom Martinu i o 9A QSL "manageru",i o tkz.Predsjedniku HRS-a.Svak je spremljen u jedan škafetin.Jučer se jedan moj prijatelj začudija koliko veliki "hard disc"imam u možjanima.A ti znaš da san počeja u Zadru, na Filozofskom Fakultetu,studij Arheologije.Međutim,sudbina mi nije dala tu davnu želju i ostvariti.Prema tome,ne treba meni nitko objašnjavati što je bilo,kako je bilo i što nam se sprema.Ovaj duma u svojom možjanima sve to dobar dio dana i nesmin sve to ovdje ni napisat jer bi se mnogi začudili a i prestravili. :( Ako si zapazio u mojim pisanijama,dosta često sam pisao da nam nema spasa.Pa sam to u šali povezivao sa jednom pjesmom od TBF-a,gdje oni to ponavljaju jer će kao pasti neki komet,sve zbrisati sa lica Zemlje i onda nam zaista nema spasa.Međutim,naravno da pad tog kometa mi nećemo doživjeti ali hoćemo jedan drugi pad,tj.više padova.Neke smo već "usvojili",nažalost.Ostavljam ti na razmišljanje,inteligentan si čovik i srića ne triba ti "crtat" kao mnogima da shvatiš bit problema.
I nemoj ni na trenutak kao mnogi u meni prepoznati okorjelog pesimistu! Ne,ja sa realist.I jesam buntovnik ali ne bez razloga, već sa razlogom.A to je razlika,nebo-zemlja.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 04, 2019 1:53 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ime ... 54137.aspx

Sad je lijepo vidi kako funkcionira zajednica, kad te neko prisilno uvali u nju. Nemaš pravo glasa, odlučivanja, pokupe ti lovu, zvuči li ovo poznato... ?
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 04, 2019 2:44 pm

Znali smo da će to tako završit.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jan 05, 2019 5:53 pm

9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 06, 2019 1:03 pm

Podnevni Dnevnik na HRT1.Prva vijest snježna kraljica,druga vijest Sveta Tri
Kralja.Treba li komentar?
9a6r

Postby 9a6r » Sun Jan 06, 2019 1:19 pm

U Kairu,kod crkve koptskih Kršćana pronađena bomba.Poginuo policajac.Valjda je aktivirao ili su je daljinski detonirali kad je došao do nje.Teško je biti Kršćanin u muslimanskim zemljama. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 07, 2019 12:16 pm

Sedam je biblijski broj. Ima sedam dana da je ISTEKAO rok za elektroničko glasanje, elektroničke skupštine, u postupku, koji je u najmanju ruku dvojbeno zakonit, a svakako amoralan.
Da nama, guskama u magli, ili stoki bez civikata, nitko od plaćenih (plaća s 5 znamenaka!) osoba ne podastre sve podatke, i rezultate glasovanja, to je nečuveno. Možda i kriminal, ima tko o tome vodi računa. Neka institucije rade svoj posao, kak bi rekel Bandinjo.
Što radi NO i IO ? Očito ništa, jer ih ovo flagrantno kršenje propisa ne interesira. Već viđeno njihovo ponašanje.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK