by 9a2jg » Mon Dec 31, 2018 8:33 am
Slušaj me Reni pomnjivo. Kad su mene izbacivali, bez saslušanja, i bez prava žalbe, a to su radili samo prijeki fašistički sudovi, napisali su u "obrazloženju" da se ja postavljam u svakoj diskusiji da moja mora biti zadnja ! Šta taj Martin radi sve ove godine ? Upravo ono, za što su mene optužili !
Reni dragi, ja sam zarađivao 1971.g. prevodeći s engleskog, ma isto se nisam nikad kurčija s time, drug Goran je vršija odlične prijevode tuđih radioamaterskih tekstova za časopis Radioamater, sve do sredine 1991.g. i s time se nije hvalio, jer je to radija za lovu.
Koliko je pametni Martin napisa postova oko LoTW i FT8, ne mogu se oteti dojmu da je to ipak rađeno za lovu, koju neko kešira iz drugog plana. To ti mogu i razložno objasniti, samo ne preko foruma.
Odavno je bjelodano jasno tko "navija" na RA sceni za HamSphere, ko za LoTW, a ko za FT8. Svako zašto, ima svoje zato.
Nisi se upita kako danas završava akcija YOTA, a iz Supetra samo aktivni DIGI ? Svi šifreri i šifroteleprinteristi tamo su "zbrinuti", čak i onaj šta je reka vozaču autobusa da, citiram, "ne vozi ustaše bez karte", kad je vidija mene u maskirnoj ZNG odori na aut. kolodvoru u Supetru, ljeta 91'.
On sedan i po mijori penzije, ja, nakon ultima krešimenta, 3250 kuna.
Znači, doživotni predsjednik "dobro" radi, obučava stupove obrane (i zaštite) za neki novi rat. Vidiš da to pali...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja