Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Fri Dec 21, 2018 11:54 am

A.M. ,Macron,Juncker pa i Anemičar su samo produžene ruke,pijuni u rukama onih koje mi ne vidimo,koji i upravljaju ovim "migracijama",namjerno izgeneriranom seobom naroda.Arapska proljeća i svašta prije njih....ali nemam vrimena,moram do zubara. :? 73 Do čitanja. ;) Do svidaniya !
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 22, 2018 1:27 pm

https://www.index.hr/magazin/clanak/evo ... 51715.aspx

Razigrani photoshop, u funkciji politike...
Dobra im je ova, džamija usred Dioklecijanove palače ! Imaju li još koju ovakvu "bazu" ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 22, 2018 2:42 pm

Možemo kazati da je gotovo čitava današnje područje BiH,vlasništvo Hrvatskog,Katoličkog naroda.Prodorom Osmanlija biva ubijano,proganjano,poturčeno.Samim tim i zemlja autohtonog Hrvatskog starosjedioca,biva na silu oteta.To je trajalo skoro 500 god.! Biklo je tu i nešto Srba,ali u ouno manjem broju nego ih sada ima.Sada Srbima biva poklonjeno 49% teritorija sa malo stanovništva,što je još jedan pokazatelj otimačine.Hrvati,Katolici bivaju ubijani i protjerani a isto tako i Bošnjaci,Muslimani sa tog u biti hrvatskog teritorija.Računa s eda su kroz stoljeća Osmanlije preko milijun Hrvata,Katolika što pobili što protjerali i poturčili.I sad ide ta priča o minaretima,đamijama,starom mostu koju nisu muslimani izgradili već Katolik,Hrvat.Muslimani su ga i srušili,perfidnom radnjom.Nisu oni glupi kako se o njima u vicevima priča.Eto ta lijepa ali nesretna zemlja je bila "laboratorij" neke vrste suživota,multikulturalnosti pa nije nikad kako treba saživjela u niti jednom od tri najveća naroda i vjere.U ovom trenutku imamo isti preslik pokušaja multi-kulti u Europi,Njemačka,Francuska i druge zemlje Zapadne Europe.Ne treba biti puno pametan za skužiti da puca po šavovima i pitanje je vremena kad će se čaša preliti i raspasti.Hoćemo li mi sada živući to i doživjeti,to ne znam ali naši potomci sigurno hoće.Ponavljam,samo je pitanje vremena.Žrtve će biti ogromne. :( A "antifama" je i sam crni vrag bolji i draži od Isusa Krista koji je samo mir širio i zagovarao.Tako nas Biblija uči.Smetaju tako njima naša vjera,gradnja crkvi,nazivaju nas razno-raznim pogrdnim imenima..katolibani,klerofašisti,mantijaši,kockoglavi,kamenjari itd,ima toga cila duzina.Onaj tko nas tako napada,njemu je duša zatrovana Sotoninim naukom i na kraju se neće nitko od njih spasiti u vječnom životu.Ako se iskreno pred Bogom pokaju za sve svoje grijehe,Nebeski Otac ih možda i pripusti u Čistilište kao konačno i svih nas.Jer po začetku smo već griješni a koliko se toga nakupi tijekom naših kratnih ali grešnih života.Svatko,pa i najveći razbojnik ima priliku obratiti se i biti će mu oprošteno i biti će spašen.Oni koji to ne urade,vječno će lutati hodnicima Pakla, mada znam da se sada takvi na sve ovo grohotom smiju.Jer ne vjeruju.Ali oni neće biti ti koji će se zadnji smijati,već će gorko plakati.U mukama umirati a umrijeti moći neće.A još im je na vrijeme da prestanu sijati netrpeljivost i zlo oko sebe! Nije kasno i ko zaiska milost Božju,dobit će je.Onaj tko je ne zaiska,ništa,samo vječno mučilište jer su to i zaslužili.Čovjek u konačnici uvijek dobije ono što za života zasluži.Isus je rekao"Ja sam Istina,Put i život!" "I tko me bude slijedio i radio kao što ja radim,moći će jednog dana ući u Očevu nebesku kuću." Sve je zapravo tako jednostavno.Kad su Isusa doveli pred Poncije Pilata on ga je upitao:"Isuse, kaži što je to istina?" Isus mu ništa nije odgovorio.Jadni,grešni,ograničeni Pilat nije shvatio da Istina stoji pred njim ! E tako nažalost i dan danas ima milijune Pilata oko nas.Iz tih redova dolaze oni koji rade,proizvode zlo,patnju,muke Čovječanstva.Zadaća nas Kršćana je da pokušamo ukazati im na zlo i nedjela koja rade.Ako bratu svom namjerno uskratiš QSL kartice,koje su njegove,možeš li se bratom zvati :?: :( Prva crkva pa na ispovijed kod svećenika.Amen
Last edited by 9a6r on Sat Dec 22, 2018 4:20 pm, edited 1 time in total.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 22, 2018 2:57 pm

Danas je bila Vela ispovid, u 11 uri. U župnoj su crkvi, osim župnika, ispovidala još 4 svećenika. Čista srca, neopterećena grijehom, se ide na Ponoćku...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 22, 2018 3:02 pm

Da ih je pol takvih u HRS-u,di bi nam kraj bija? :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 23, 2018 7:14 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hlo ... 51959.aspx

Kad podobnica sa HTV-a dođe političkim igrama na čelo TZ, ovo je bilo i za očekivat.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 24, 2018 3:02 pm

Nisan mislija pisat, na današnji dan, ipak je Badnjak, ali moran van špjegat šta je najranije bilo ; repriza Smojine Borbene ponoćke, u Naše malo misto.

Pođimo redom. Pođen ja jutros na misu, malo ranije, da se pomolim za mrtve, kad iman šta i vidit. Na 5m , doslovno, od crkve, bager, hidraulički čekić od jedne tone, pravi kanal na sporednom putu.
Obadan se ko je za volan, kadar SDP-a. Ko ga je posla, načelnik, ortodoksni SDP, čiji me je otac prokaziva u stanicu Narodne milicije u Supetar, ka subverzivni elemenat, i sumnjivo lice.
Omar san zbrojija dva i dva, i odlučija se na taktiku, umiljato janje, dvije majke sisa.
Doša ja kod vozača, pitan ga ja zna li on koji je danas dan. On ka iz puške : Znan, ponediljak i Badnjak ! E, nastavih ja, u socijalizmu, kad god je tribalo napravit štagod nezakonito, uvik se radilo vikendon, i praznikon, kad nema inspekcije. Je, je, potvrđuje on meni.
A znaš li ti , sokole moj, da je za 15 minuti misa, i da je drži padre Ivo, koji ima 84 godine, i ne može nadjačat tvoj pikamer ? Vidija on, nema šale, pita mene : A kad misa svrši ? A za jedno 35, do 40 minuti, jer je Jutarnja bez propovidi, odgovorih ja. Budite bez brige, zaključi on, nastaviću od 08:45. Pozdravili se, i svak na svoju stranu. Održa je rič. Nije moga s manjin.

Ali to nije sve !
Gornja štorija je iz samostanske crkve. Drugu, još goru, štoriju imamo u centru mista. Isti nalogodavac, SDP, zna se. Na kuću do župne crkve uvatili se skidat krov i kupe, 15 dana prid Božić, iako su znali da neće finit do Božića ! Stavili puste ograde oko objekta, tako da vjernici mogu teško do crkve, kako za mise zornice, tako i za ponoćno bdijenje. Druženje poslije ponoćke je totalno onemogućeno, jer je prostor zagrađen. Ukratko, komunjare se svete vjernicima, jer su na vlasti, i jer in može bit.

SDP naziv minja, ali stil ponašanja nikad.
Da se Smoje digne iz greba, Borbena ponoćka bi bila sto puti bolja.

Ima još, ali, ostaviću za sutra...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 24, 2018 3:47 pm

Do 2000 ih nije bilo ni čut ni vidit! :x Dobro moja punica govori,sa tim crvenim kmerima nikad mira.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 25, 2018 2:45 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/ibrah ... 52234.aspx

Moj Zlatane, znamo mi ko si i šta si, samo pokazivati srednji prst katolicima, na najveći kršćanski blagdan, može te biti sramota. Jadna tvoja mater...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 25, 2018 7:56 pm

Prizemni lik,toliko je jadan da ga ne mogu ni komentirati.Smeće a ne čovik :!: :x
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK