Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Mon Dec 11, 2017 10:10 pm

Opetujen ti : 25 godin, barenko jedan na godinu, to bi sad u Supetru bija RASADNIK, ka da je deboto Institut za jadranske kulture, priselija iz Duilova ! Isto Kaštilac, isto Pazin.
Zero. Niente. Nula. Zero-osandeset.
Rezultat 25-godišnjeg rada protiv mladeži u Hrvatskoj, i protiv hrvatske države. I još za to dobiju šolde, komad karte, i obvezu da dignu ruku za Maju, jer in je ona to namistila.

P.S. Hrvatski prosjek je oko 17 % svršenih učenika srednjih škola koji idu na fakultet. Znači, priča doživotnog predsjednika ne drži vodu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 11, 2017 10:49 pm

A faks ih završi sa jednom brojkom gledano u postocima.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 12, 2017 7:28 am

Ma dabogda svi finili fakultete, šta in ja želin, ali, statistika je neumoljiva, od upisanih završi ispod 50 %, znači sveukupno 8%, u vrj glave.
Znači, floskula sa studentima je vječna škuža, za one koji ne znaju zadržat omladinu u klubu. A kako će ih i zadržat, oli su dica i omladina pizde, kužnu da su samo oruđe, brojke na papiru koji cirkulira od ZTK, općine, grada, ZaBe, RTL-u... Dica su baketina za doživotne funcute, koji priko njih dobiju priznanja, nagrade, lovu...
U Supetru je osta još samo jedan, od pri rata, koji još nije dobija, on je parićan za 2018.g, ne more omanit, Partija se pobrinila za svoje ljude.
Ko zna, kad ispucaju još i njega, onda će na red doć barba Nijemac, i on je strati dosta šoldi u taj klub !
U međuvremenu će dica ostarit.
I svatit da su bili samo nečije oruđe.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 12, 2017 8:42 am

I posli Tita Tito :!: :? :o

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 12, 2017 10:18 am

Ja znan samo jedno, da priko mojih leđa, i leđa mojih vršnjaka, niko nije pravio karijeru i/ili uzimao novce. Vrhunac priznanja su bila klupska, gradska, Saveza Radioamatera Hrvatske i Boris Kidrič, kao najviše društveno priznanje. Niko nikad nije dobio ni dinara, niko se nije ni pokušao penjati na hijerajhijskoj društvenoj ljestvici, osim jedna osoba pred sam rat (1990.g.), samo o (ne)djelima sada već mrtvih ljudi mi je degutantno pisati, iako sam neke njegove "aktivnosti" već opisivao ovdje.

Znači, u socijalizmu je bila oštro povučena granica, šta, ko i kako, i nisi moga omanut, pa ne primit priznanje, ako te je spadalo, ove godine, ili za godinu dvi, uvrh glave.
I priznanja šta ih je dobija Gogo su zaslužena, magarac bija ko ih pokuša osporiti, iako on sad tvrdi da ih nije primio, od Tesle, naprid.

Da rezimiram, prije se sve znalo, sad ovisiš o milosti interesnih skupina da li će ti podržat kandidaturu, i kad češ in vratit glas, odnosno ruku. Po tom načelu su se svi Supetrani izredali, klub dva puta.
A više je jedan Ivo, ti, ja, ili neko drugi od ličnjaka napravio, neko šta će oni za još 25 godin. Nemaš to kome reć, jer su svi umočeni u istu teglu marmelade.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 12, 2017 11:46 am

Pa Koki moj,mi i ne tražimo pineze već želimo da se stvari stave na pravo misto kako spada.Ja ne volim puno laprdat i filozofirat.Ovo što pojedninci uradiše je gadljivo do boli! Ako je netko zaslužio priznanje za rad OK ali koji novci u hobby-u? Ovo sve triba bit volonterski.U uređenim državama,gdje je svijest na puno višem nivou,biti predsjednik je čast,koji novci,koji bakrači.Tamo oni još daju svoje novce za boljitak.Ako netko radi kao profesionalac e onda mora za to primit misećnu plaću.To se slažem.Sav drugi rad,prenošenje znanja na mlade treba po HAM SPIRITU biti BESPLATAN :!: :!: :!: Na Balkanu su ljudi pobrkali lončiće. :oops:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 12, 2017 4:49 pm

Isto mislimo, različito pišemo. Niko od nas nije nikad tražija novce, ali , ako se već daju, daj onome ko je zaslužija. Na prste jedne ruke bi moga nabrojit ko je stvarno zaslužija, od 1992.g , do danas !
A i ondje, gdje se daje samo komad karte, ne moreš ulist, jer je to rezervirano za dupeljubce, i pilone trenutne HRS vlasti. Slobodnomislećima ulaz zabranjen.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 12, 2017 5:27 pm

Doklin god jedan Savez bude ima monopol,tako će biti.Eno priča Boris da je bila frka i kod njihovog auto oldtimer Saveza ili kako se već zove.Radili su sranja a onda se osnova neki drugi Savez i mir u kući! Ka i Jadrolinija.Drži monopol i onda može diktirat cijene karti.Da postoji još jedan,dva brodara nebi to tako išlo.
Mnogobrojnija konkurencija,niže cijene i bolja usluga.Vidi kako se teleoperateri grče za svakog pretplatnika.Doslovno te za rukav vuku,zovu na mobitel,šalju mailove,reklame svako 2 min na radio-TV.jbg! Ovako će nam sa jednima bit sve to lošije.U bilo kojem aspektu života.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 12, 2017 5:50 pm

E, jebi ga ! Bez obzira što HRS ima monopol, nije in dosta ! Kuraže ove kvazi klubove, s članovima za do prstiju jedne ruke, da glume demokraciju, i podržavaju njih. Eno ti Jasmin, novi urednik časopisa, jedan čovjek, jedan član, jedan predsjednik, jedan glas ; to je bilo samo u Albaniji Envera Xoxhe, kad bi spiker počimao večernji Dnevnik sa : Dobra večer druže predsjedniče !
Ogi i gosn' Vida jedini članovi u svome klubu, to je onaj Vida kome su šutnju bili "platili" putem za F-hafen, šta je u ime NO-a ima muda reć da je sve u redu, a onda se okrenija meni , pa veli : Zakaj samo ti Koki vidiš sve crno ? Mate pere savjest s jednom članarinon u RK ECRA, ili ni to nije njegova ?
Primjera je miljun, a debljina obraza vladajućih je deblja od slonovske kože.

A božićni domjenak ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 15, 2017 11:24 am

Najranije san se pokara sa Mihovilon. Sam sebe spotira na 7 CW. Ja popizdija. Svašta san mu izgovorija na telefon. On se, nemušto, pravda : I drugi se po Hrvatskoj samospotiraju !!! Jebe me se za druge, nemoj ti bit guba, ako su oni, odgovaram ja.
Ta bolest dolazi iz metropole, jer tamo, oni samozvani elitisti tako uče dicu, još od tečaja, i to ne more svršit dobro.
Radujte se narodi...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK