by 9a2jg » Fri Dec 01, 2017 11:11 am
Nemoj nikad smetnut s uma da sam ja bio tamo tri i po godine, baš kada su se odvijali svi ti nemili događaji, i bio njihovim svjedokom, u živo. Ne treba meni niko opisivati, kad sam vidio na svoje oči.
Čekao sam da presuda postane pravomoćna, pa da počmem pisati, ali su me sada opet zakočile izjave odvjetnika, da će njihovi branjenici tražiti reviziju postupka. Hrvatski, latinica, Koki muči i dalje.
Inače, kako su se raspričali drugi odvjetnici, željni medijske pažnje, točno su primjetili da Hrvatska ne može tražiti reviziju ičega, jer nije bila stranka u postupku, nije njoj suđeno, ni dosuđeno.
Ono što su ti isti točno zaključili da Hrvatska samo može biti logistički suport osuđenima, ako dođe do revizije, i priprema za istu. BTW, to će trajati, ako do toga dođe, najmanje godinu dana, do predaje zahtjeva, a sama revizija najmanje 4 - 5 godina.
Revizija ne odgovara velikim i kolonijalnim silama, jer samim dokazivanjem istine , razotkrila bi se i njihova uloga.
Međunarodni sud pravde u Hagu, kolonijalnoj državi, koja je iskorištavala, i Istočni Irijan, i Antile, Curacao, i koja je sve, samo ne poštena zemlja. Koliko oni drže do katolicizma, pisao sam stoput ovdje, najveću katoličku crkvu, sv. Marka, u Rotterdamu su pregradili unutra, i u pola crkve u trafikama i butižicama prodaju hašiš i goldune.
Zar nisu njihovi (ne)časnici i vojnici najviše krivi za Srebrenicu ?
Moga bi ovako do prikosutra...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja